................
|
GTX 650 думаю буде явно краще)
|
Попробуй працювати на обох варіантах, який швидший, той і залишай.
Думаю і5 буде скоріше. ) |
Цитата:
gtx - дискретна карта, а то тільки ядро в процесорі ось, будь ласка, в цифрах http://www.game-debate.com/gpu/index...s-4000-desktop а для фото якби та відяха і не тре для відео то полюбас гтх650, бо там є ядра Cuda, що будуть підтримуватись в прем*єрі і ае в ній 384 ядра, а в інтелі 1 |
Для фото главное проц и главное чтоб это был читый пень.
Видеокарта 128 бит, больше не надо, но возьми на 4 гига. Оперативки чем больше тем лучше. ПЫС: Когда-то тоже думал что видяха не обязательно, но она таки нужна. |
Цитата:
у меня на стационарном проц АМ2 Athlon и видео 550ti на ноуте какая-то резанная видяха от nvidia и проц pentium b960 так вот на ноуте экспорт заметно шустрее, да и в целом ощутима разница, нету этого жуткого подлагивания, когда только открываешь raw для работы с фото, важнее проц., как и сказано выше. а вот насчет винта с 5400 rpm, что-то я сомневаюсь в рациональности. как по мне, идеальный вариант ссд 120 гиг под систему и софт, а под архив пока старый какой-то временно поставь, потом докупишь, деньги дело наживное, меньше потеряешь и будешь получать прямое удовольствие от работы, имхо. |
|
Цитата:
|
Цитата:
1. Корпус треба брати дешевий, гривень за 200 можна взяти з нормальної сталі. Я би брав МікроАТХ (займає менше місця). (хороший корпус треба тільки тоді, коли комп ігровий, а у Вашому випадку немає чому грітися). 2. Материнська плата сама дешева. Наприклад: MSI H81M-P33 (s1150, Intel H81, PCI-E 2.0x16) - 446 грн. (на платі всі конденсатори твердотілі та надійні, є ЮСБ 3.0 та САТА 3, є ДВІ та ВГА). 3. Оперативки беріть 2*8 Гб так як у дешевих плат тільки два розєма під память. 16 Гб для сокету 1150 з головою, так як скоро вже буде новий сокет з памяттю ДДР4. 4. Процесор хороший, думаю, що його буде достатньо. 5. ССД диск беріть на 240 Гб і теж дешевий. Як варіант SSD Kingston SSDNow V+200 240GB 2.5" SATAIII MLC Три роки гаранії, працює швидко, має надійну MLC память. (у мене таких два, один працює більше року, правда у мене 60 Гіг та 120 Гіг). 6. Блок живлення хороший. |
радикальные изменения, и не поспоришь
|
Поточний час: 20:56. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2024