Цитата:
Повідомлення від Житель_Планеты_Земля
Скажите, Артик, а тогда какую именно свободу вы имеете ввиду? Если вы говорите, что даже освобождение от вредных привычек, вроде алкоголя и курения, не приводит к полной свободе, тогда что же можно по вашему назвать полной свободой? И самое главное, действительно ли движение стрэйтэйджеров является одной из ступеней на пути человека к этой самой вашей свободе?
|
Я маю на увазі духовну, моральну і ментальну свободу. Впринципі я згоден, що повної свободи досягти ,або нереально, або майже не можливо, але кожна сходинка веде до нових відкритів і відчуттів, до вивільнення свідомості, до рожширення меж сприйняття, як і людського життя так і всесвітового сприйняття. Повна свобода для мене особисто - це визначення самого себе, духовне сприйняття себе, розуміння навколишнього світу і всевіту, розуміння почуттів і відчуттів, розуміння значення чогось і безглуздість іншого, звільнення від того, що обтяжує, пригнічує і знищує мене. Так, я дійсно вважаю рух сХе однією із сходинок до цієї свободи і однією, яка на передовому місці по важливості, я відчув це на собі, хоча я відносно не довго сХе, але я вже відчув цей позитивний вплив, я завжди у свіжому розумі, чудовій фізичній формі, і що немаловажливо майже завжди в гармонії сам з собою, до мене повернулося творче натхнення, навіть наплинуло з новою силою, але для цього я і не робив нічого особливого чи важкого. Більшість сХе все-таки відступають від таких переконань, але вони залишають позиивний слід , як в свідомості, тілі так і душі. Один з періодів найголовнішитх відкриттів у своєму житті не пропалений і не просякнутий п*яним угаром - невже це не чудово?! оО