View Full Version : Cossacks 2: Battle for Europe
Українофіл
08-06-2007, 22:28
Всі хто грав в козаки і знає що це таке прошу відписуватись ТУТ!!!!
Всі хто грав в козаки і знає що це таке прошу відписуватись ТУТ!!!!
Играл но в другие Козаки......игра хорошая......хорошая стратежка так же как и Завоевание Америка......Советую многим стратежникам поиграть.....
Играл в пару версий. Неплохая игра. Непонравилось что постоянно надо с собой алтирерию таскать. Самый кайф в Казаков по нету играть.
Українофіл
09-06-2007, 10:28
Невже так мало людей грало в них!! :cry: :cry: :cry: :confused:
Невже так мало людей грало в них!! :cry: :cry: :cry: :confused:
Похоже что да.........все таки сейчас Тест Драйв Ультимейт, Варкрафт 3 ДОТА, Сталкер и игры которые будут - Старкрафт 2, Ниид фор Спид Про Стриит.
Играл Казаки: Последний довод королей. Хорошая игра.
чем изменена от других Козаков?
чем изменена от других Козаков?
Это самые первые казаки.
Это самые первые казаки.
Ага.....понятно......
Українофіл
09-06-2007, 12:11
По пробуй Козаки 2 Наполеоновские Войны!!!Класна гра повір! :good:
Я грав! Мені купили коли мені стало 8 років! Дуже класна гра!
Больше по вкусу стратежки плана тотал вар и цивилизация.Где строищся и розвиваещся.А в казаках розвиваещся-розвиваещся а тут бац вайп, все сначала. :confused:
Больше по вкусу стратежки плана тотал вар и цивилизация.Где строищся и розвиваещся.А в казаках розвиваещся-розвиваещся а тут бац вайп, все сначала. :confused:
ну там по 1000 войск как и в Завоевание Америки.......
Lil Золотой
09-06-2007, 15:39
играл очень давно, только когда появлялись и КОЗАКИ И ЗАВОЕВАНИЕ АМЕРИКИ. Завоевание понравилось больше. Наверное тем что сама ЕВРОПА и её культура достала в Казаках.
Если есть возможностьл напиши системные требования к этой игре и дайте скрины.
Українофіл
09-06-2007, 16:25
Требования
Мінімальні
Windows 98/2000/ME/NT/XP
Processor: AMD Athlon XP, Intel Pentium 1,4 ГГц
RAM: 512 Mб
Видеокарта 64 Мб , DirectX 8.1 - совместимая
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
Рекомендовані
Windows 98/2000/ME/NT/XP
Processor: AMD Athlon XP, Intel Pentium 2.0 ГГц
RAM: 768 Mб
Видеокарта 128 Мб, DirectX 8.1 - совместимая
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
Требования
Мінімальні
Windows 98/2000/ME/NT/XP
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
Рекомендовані
Windows 98/2000/ME/NT/XP
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
Класная игруха! :yes:
Lil Золотой
09-06-2007, 16:36
Требования
Мінімальні
Windows 98/2000/ME/NT/XP
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
Рекомендовані
Windows 98/2000/ME/NT/XP
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
сразу есть замечание к игре.. ну не могут такими ровными квадратиками во время битвы войска переходить. это ж не парад
Я вверю!!!!
Українофіл
09-06-2007, 16:43
Реально чи в ігрі??
сразу есть замечание к игре.. ну не могут такими ровными квадратиками во время битвы войска переходить. это ж не парад
так могут......
Lil Золотой
09-06-2007, 16:53
так могут......
когда люди атакуют замок, они точно не стоят смирно в квадратике и дновременно не пускают стрелы
когда люди атакуют замок, они точно не стоят смирно в квадратике и дновременно не пускают стрелы
понятно......
Українофіл
09-06-2007, 17:08
В цьому згоден! Але в іншому ні!В ті часи люди були набагато сміливіше ніж зараз ---- це один, по друге система тоді була інша ,якщо дали наказ значить ти його повинен виконати!
Когда они атакуют впервый раз они стоят квадратом, а потом розбегаются и ещё так, что потом их почти невозможно собрать в кучу(если конечно битва продолжается).
Когда они атакуют впервый раз они стоят квадратом, а потом розбегаются и ещё так, что потом их почти невозможно собрать в кучу(если конечно битва продолжается).
такой минус игры.....
Требования
Мінімальні
Windows 98/2000/ME/NT/XP
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
Рекомендовані
Windows 98/2000/ME/NT/XP
DirectX 8.1 и выше
Место 2.5 Гб
На складе есть?
На складе есть?
будет........
будет........
Когда?
А то я ни в какие не играл.
Когда?
А то я ни в какие не играл.
я скину установитель.........
Українофіл
09-06-2007, 19:39
я скину установитель.........
Коли? А то в самого Cossacks 2: Battle for Europe є а Cossacks 2: Napoleonic Wars нема( обміняв на Cossacks 2: Battle for Europe) , потім якийсь вірус зарився в сетаповські файли тож прийшлось удалити ,а Cossacks 2: Battle for Europe без Cossacks 2:Napoleonic Wars не йдуть!!!! :confused: :cry:
Коли? А то в самого Cossacks 2: Battle for Europe є а Cossacks 2: Napoleonic Wars нема( обміняв на Cossacks 2: Battle for Europe) , потім якийсь вірус зарився в сетаповські файли тож прийшлось удалити ,а Cossacks 2: Battle for Europe без Cossacks 2:Napoleonic Wars не йдуть!!!! :confused: :cry:
ФІл, правда ти даш мені диск з тією стратєжкою...
з.і. заодно і Кіпелова принесеш...
Українофіл
10-06-2007, 09:08
ФІл, правда ти даш мені диск з тією стратєжкою...
з.і. заодно і Кіпелова принесеш...
Та стратежка шо в мене є без Cossacks 2: Napoleonic Wars НЕ ПІДЕ!! :yes:
Та стратежка шо в мене є без Cossacks 2: Napoleonic Wars НЕ ПІДЕ!! :yes:
Дивно, а як тоді вона в тебе паше?
Українофіл
10-06-2007, 09:15
Дивно, а як тоді вона в тебе паше?
Зараз в мене на компі нема!! Я коли купляв Cossacks 2: Napoleonic Wars
я їх скинув на комп і обміняв диск Cossacks 2: Napoleonic Wars на Cossacks 2: Battle for Europe!! Потім сетаповські файли заразив якийсь вірус тож прийшлось удалити!!! :cry: :cry: Я там в одного дядка мав взяти але внього зараз нема!!!!!!
Зараз в мене на компі нема!! Я коли купляв Cossacks 2: Napoleonic Wars
я їх скинув на комп і обміняв диск Cossacks 2: Napoleonic Wars на Cossacks 2: Battle for Europe!! Потім сетаповські файли заразив якийсь вірус тож прийшлось удалити!!! :cry: :cry: Я там в одного дядка мав взяти але внього зараз нема!!!!!!
Коли візьмеш, то стукни в асю чи пс...
Українофіл
10-06-2007, 09:21
Коли візьмеш, то стукни в асю чи пс...
ОК! Хоча на складі може з*яаитися!!!!! :yes: :yes: :yes:
ОК! Хоча на складі може з*яаитися!!!!! :yes: :yes: :yes:
Коли? :confused:
mr_Anderson
08-02-2008, 00:06
Казаки-ЖУТЬ
САМАЯ ЛУТШАЯ СТРАТЕГИЯ:rolleyes:
Играл но в другие Козаки......игра хорошая......хорошая стратежка так же как и Завоевание Америка......Советую многим стратежникам поиграть.....
:yes::yes::yes:
а козаки так себе но поиграть можна)
а козаки так себе но поиграть можна)
+1)))))))))
Казаки-ЖУТЬ
САМАЯ ЛУТШАЯ СТРАТЕГИЯ:rolleyes:
Тільки не треба про найкращу стратегію....
Я надаю прервагу таким стратегіям як Generals,Rise of Nations, чи LOTR-The Battle For Middle Earth 1,2.
:yes::yes::yes:
фігня повна, зробили з козаків якесь гавно, реально перші козаки рулили...
да ты прав 1 часть намного лучше второй :yes:
Українофіл
08-02-2008, 14:43
Ну да.... додали трохи реалістичності і зразу всім тяжко грати....ппц!
Тобі схоже все що пов"язане з КОЗАКАМИ подобається:d(без образ)
Українофіл
08-02-2008, 14:54
Тобі схоже все що пов"язане з КОЗАКАМИ подобається:d(без образ)
Не треба свої гомосексуальні схильності перекидувати на інших!!!
Якщо ти любиш хлопців то не всі повинні знати про це!(без образ)
якої реалістичності? :lol:
якшо друга частина реалістична, то я какашко пущене вплав по карпатській річці :lol:
Не треба свої гомосексуальні схильності перекидувати на інших!!!
Якщо ти любиш хлопців то не всі повинні знати про це!(без образ)
Вибач,що розбив тобі серце...:heart::d
Все,досить флудити...
Українофіл
08-02-2008, 14:57
якої реалістичності? :lol:
якшо друга частина реалістична, то я какашко пущене вплав по карпатській річці :lol:
А я думаю що це пливе...???!!!
це твій мозок розплавився.
ти не відповів на запитання.
якої реалістичності?
Українофіл
08-02-2008, 15:00
це твій мозок розплавився.
ти не відповів на запитання.
якої реалістичності?
Простої....
Подивись на зброю і содатів..
на ушкодження від тої чи іншої зброї...
Простої....
Подивись на зброю і содатів..
на ушкодження від тої чи іншої зброї...
ти шо дод? :lol:
при чому тут зброя і солдати, ушкодження, фізика, хімія, біологія до геймплею? :lol:
*все , я пішоу фільм дивитись, пнх :kiss:
Dart_MoLL
08-02-2008, 15:11
короче говоря казаки одна из лутших стратегий мира и ниипет................
:d:lol::d
Да то козак пливе(чи козаки).
Я повністю згоден!:d Найкражча гра з жанру стратегій:cool:
казаки жгут, вторые лучше чем первые. засуньте свои мнения про обратное себе туда откудава вы их достаете:yes:
Та яка найкраща?! Навіть половини нема того, що чекали від неї.Я хоть і люблю цю гру і грав в всі частини та це просто гра на пару годин, та ще й з дурноватою глобальною картою.........
Dart_MoLL
12-02-2008, 01:03
казаки жгут, вторые лучше чем первые. засуньте свои мнения про обратное себе туда откудава вы их достаете:yes:
ураааааааа ты теперь тоже зоражен косяко... гм козакоманией поздравляю ^_^
Та яка найкраща?! Навіть половини нема того, що чекали від неї.Я хоть і люблю цю гру і грав в всі частини та це просто гра на пару годин, та ще й з дурноватою глобальною картою.........
ну каждому свое да и нормальная карта там. в казаках главное разабраццо. особенно хороши там кампании... продуманы до мелочей
Планктон
12-02-2008, 11:44
Иожно еще скриншотов?
Dart_MoLL
12-02-2008, 12:43
Иожно еще скриншотов?
с каких иминна козаков? первых или вторых?
Планктон
12-02-2008, 14:40
с каких иминна козаков? первых или вторых?
И тех и тех
Любителям казаков колекционое издание (http://tracker.0day.kiev.ua/details.php?id=15621)
Жанр: Strategy (Real-time / Turn-based) / Isometric
Год выхода: 2005
Разработчик: GSC Game World
Издатель: CDV Software Entertainment
Издатель в России: GSC World Publishing
Язык (локализатор): русский (оригинал)
Описание: Уникальный коллекционный сборник составили всемирно известные исторические стратегии в реальном времени: "Казаки: Европейские Войны", "Казаки: Последний Довод Королей", "Казаки: Снова война", "Казаки II: Наполеоновские войны" и "Казаки II: Битва за Европу".
Игроку предоставляется уникальная возможность пережить все ключевые события в истории Европы XV-XIX веков, побывать на многочисленных полях сражений, командовать могучими армиями и менять ход истории, управляя судьбами государств.
Козаки: Європейські війни — це історична стратегія реального часу, заснована на подіях XVII—XVIII століть у Європі.
В грі 16 країн: Алжир, Австрія, Англія, Франція, Нідерланди, П'ємонт, Польща, Португалія, Пруссія, Росія, Саксонія, Іспанія, Швеція, Туреччина, Україна, Венеція. Ви можете також зустріти інші нації в одиночній грі; наприклад, в англійській кампанії ви повинні знищити піратські республіки. Кожна країна має свої риси, свої особливості економічного й технологічного розвитку, військові переваги й недоліки, унікальні типи ігрових одиниць і технологій, тому ви маєте широкий вибір тактичних і стратегічних рішень у війні проти будь-якого ворога. Наприклад, Англія є володаркою морів, Австрія має потужну легку й важку кавалерію, козаки - це гордість української армії, і т.д.
Козаки - це стратегічна гра, що дозволяє довідатися про багатьох історичних подіях. Грандіозні битви за участю до 8000 бойових одиниць можуть проводитися на одиночній або мережній карті. Гравець може використати облогу міст, партизанську війну, захоплення командних висот і влаштовувати засідки, висаджувати сухопутні сили на ворожому березі й проводити морські битви.
Гра розрахована на зниження контролю над кожною бойовою одиницею й локальними ресурсами, основні цілі - формування здорової економіки, розвиток науки, захоплення нових земель, захист кордонів, і, звичайно, війна проти ворога.
"Казаки 2: Наполеоновские Войны" является продолжением популярной игры 2000-2001 годов. В игре совмещается 2D-графика с последними достижениями 3D-технологий. Значительные технические доработки движка, а также ряд игровых нововведений создают совершенно новое лицо игры. Теперь "Казаки 2: Наполеоновские Войны" использует последние технологии и, вместе с тем, дает возможность искушенным геймерам принять участие в совершенно новом игровом процессе исторических сражений, отыгранных в реальном масштабе, с учетом особенностей тактики и стратегии каждой из воюющих сторон.
"Казаки-2" - это war-game для истинных стратегов!
Предыстория игры Эпоха Наполеоновских войн - это очень интересный и значимый период в истории Европы. Несмотря на свою небольшую продолжительность, он сыграл ключевую роль для дальнейшего становления и развития целого ряда государств. Вплоть до сегодняшнего дня личность Наполеона полна противоречий. С одной стороны это был безжалостный тиран, несущий смерть и разрушение, посланный богами как кара человечеству, а с другой - гениальный полководец, приблизивший к реальности объединение Европы, разрозненной всяческими конфликтами.
"Казаки II: Битва за Европу" перенесет игроков в эпоху великих сражений Наполеона, сражений, повлиявших на дальнейшее развитие всей Европы. Не упустите свой шанс изменить ход исторических событий уже сегодня!
Аддон будет охватывать тот же исторический период, что и основная игра – эпоху Наполеоновских войн. Именно этот исторический период обозначил конец мелким стычкам и постоянным конфликтам между многочисленными небольшими государствами, продолжавшимся не одну сотню лет.
Результатом эпохи Наполеоновских войн стала та Европа, которую мы видим сейчас.
Но все может быть изменено! Мы предлагаем игроку быть на острие конфликта, принять участие в переломных сражениях той эпохи и самому вершить историю!
Системные требования: Pentium/Athlon 1,4 ГГц;
512 Мб оперативной памяти;
DirectX 8.1 - совместимая видеокарта с памятью 64 Мб (видеокарты серии MX не поддерживаются).
Рекомендуемые:
Windows 2000/XP;
Pentium/Athlon 2,4 ГГц;
1 Гб оперативной памяти;
DirectX 8.1 - совместимая видеокарта с памятью 128 Мб (видеокарты серии MX не поддерживаются).
Особенности релиза: диск без защиты. Все игры не требуют диска.
мож скачаю нужно ток узнать на каком они языке если на укр то даже качать не буду а если на рус то подумаю :)
хотя там написано что русская но чел там в каментах отписался сказал Шкода, що в цій колекції перші козаки на російській мові
Любителям казаков колекционое издание (http://tracker.0day.kiev.ua/details.php?id=15621)
Жанр: Strategy (Real-time / Turn-based) / Isometric
Год выхода: 2005
Разработчик: GSC Game World
Издатель: CDV Software Entertainment
Издатель в России: GSC........................
А чего на украинском не хоч?
А чего на украинском не хоч?
Да ну его. ненравится мне укр язык :d
Да ну его. ненравится мне укр язык :d
Погано говориш, погано!:mad: Українська мова така ж сама як і російська! І до тогож Дуже гарна і мелодійна!:cool:
Погано говориш, погано!:mad: Українська мова така ж сама як і російська! І до тогож Дуже гарна і мелодійна!:cool:
:no::no::mad::no::no:
кстати качаю колекционое издание :)
:no::no::mad::no::no:
кстати качаю колекционое издание :)
То шо ти качаєш?.....
То шо ти качаєш?.....
ага вот это (http://tracker.0day.kiev.ua/details.php?id=15621) качаю
уже 600 метров закачало) :)
ага вот это (http://tracker.0day.kiev.ua/details.php?id=15621) качаю
уже 600 метров закачало) :)
Я мав на увазі Колекційне видання....я не мож подивитися....я не регався на 0дей.....
Я мав на увазі Колекційне видання....я не мож подивитися....я не регався на 0дей.....
ну да Колекційне видання я качаю. там 5 казаков в 1
Имя Зарегестрирован Последний вход Рейтинг Бублики Пол Уровень Страна
freedom 2007-10-21 15:56:51 2008-02-03 19:07:55 0,19 2,8 Пользователь
FreeDom_17 2007-12-15 18:48:30 2008-02-03 12:32:33 5,35 134,8 Пользователь
xfreedom1988 2007-11-20 17:45:45 2008-02-08 20:45:27 0,16 113,0 Пользователь
ну да Колекційне видання я качаю. там 5 казаков в 1
Имя Зарегестрирован Последний вход Рейтинг Бублики Пол Уровень Страна
freedom 2007-10-21 15:56:51 2008-02-03 19:07:55 0,19 2,8 Пользователь
FreeDom_17 2007-12-15 18:48:30 2008-02-03 12:32:33 5,35 134,8 Пользователь
xfreedom1988 2007-11-20 17:45:45 2008-02-08 20:45:27 0,16 113,0 Пользователь
Як докочаєш все маякнеш...Нє це не я.....
mr_Anderson
17-02-2008, 23:54
Да-да!!!игра-СУПЕР:)
Як докочаєш все маякнеш...Нє це не я.....
докачал еще вчера :)
докачал еще вчера :)
Ну и как? Всё пашет?
Ну и как? Всё пашет?
неа 1 часть не идет говорит нужно разрешение экрана 1024 x 768 x 8
я поставил 1024 x 768 всеравно не идет)
Copyright ©2000 - 2025