View Full Version : USB HUB
Така от ф..ня. Мені не вистачає ЮЗБі-портів і вирішив купити ЮЗБі-ХАБ. Прийшов додому всунув в ЮЗБішку, а він каже, що "цей пристрій може працювати швидше якщо його підключити до високошвидкісного порту ЮЗБі 2.0. Де його взяти ??!! На скільки я зрозумів, він знаходить на самій материнці і треба купити ще якись шнур, щоб до цього ЮЗБі 2.0 підключитися. Крім того, до мене прийшов мій друг, засунув свою флешку в цей ХАБ, а комп каже "недостатньо живлення і т.д. і т.п.". Це виходить, що до цього ХАБа щей треба купити блок живлення??! ХЕЛП МІ ПЛІЗ!!! :confused:
Така от ф..ня. Мені не вистачає ЮЗБі-портів і вирішив купити ЮЗБі-ХАБ. Прийшов додому всунув в ЮЗБішку, а він каже, що "цей пристрій може працювати швидше якщо його підключити до високошвидкісного порту ЮЗБі 2.0. Де його взяти ??!! На скільки я зрозумів, він знаходить на самій материнці і треба купити ще якись шнур, щоб до цього ЮЗБі 2.0 підключитися. Крім того, до мене прийшов мій друг, засунув свою флешку в цей ХАБ, а комп каже "недостатньо живлення і т.д. і т.п.". Це виходить, що до цього ХАБа щей треба купити блок живлення??! ХЕЛП МІ ПЛІЗ!!! :confused:
Є тема Помощь (http://forum.vn.ua/showthread.php?t=4057) по-перше:mad:...По-друге потрібно було купити адаптер PCI=>USB...Дешевше було б +мав би 5 портів USB2.0 не залежних один від одного...
Блок мав іти з хабом...За швидкість це чос...В тебе мамка має порти USB2.0?
да, на самій метринській платі (якась "вилка")
а де можна купити цей PCI адаптер?
да, на самій метринській платі (якась "вилка")
Та яка вилка, чи є на ній контролер USB2.0?Плата стара?Який чіпсет?
Ні до яких вилок не лізь, не правильно щось підключеш спалиш USB контролер чи ще щось...
а де можна купити цей PCI адаптер?
На компютерній фірмі:)...Я собі брав на Ріо-Трейді того року 5-in-1 за 40грн...
American Idiot
18-12-2007, 21:11
поставь дрова на ЮЗБ 2.0, если их поддерживает мама
материнка: P5V-VM ULTRA
VIA P4M890+VIA VT8237A Chipset
а шо це значить то ХЗ :)
материнка: P5V-VM ULTRA
VIA P4M890+VIA VT8237A Chipset
а шо це значить то ХЗ :)
По ходу мама має контролер USB2.0...Дійсно попробуй заново поставити дрова під USB2.0,на мамках від VIA чомусь дрова погано стають під USB2.0...
PCI адаптер теж VIA...При використані адаптера не треба додаткового джерела живлення...
а потом просто всунути ХАБ в звичайний ЮЗБі? (ну крім PCI контролера)
http://forum.vn.ua/attachment.php?attachmentid=139839&stc=1&d=1198002760
American Idiot
18-12-2007, 21:33
нет, после установки дров на системном блоке выростут дополнительные 4 разьёма ЮЗБ 2.0:cool:
Хаб це звичайний розгалужувач...З одного порта робить декілька він зв"язується з ПК через порт юсб...ПСІ краще, засунів в корпус і забувся...Візьми його і не парся...
http://forum.vn.ua/attachment.php?attachmentid=139840&stc=1&d=1198002953
ну а це що значить (вже переставив дрова)?
American Idiot
18-12-2007, 21:38
http://forum.vn.ua/attachment.php?attachmentid=139840&stc=1&d=1198002953
ну а це що значить (вже переставив дрова)?
дрова на ЮЗБ 2.0 ставятся отдельно!
они есть на диске, отдельным подменю
Чи папці ЮЗБ2.0...Диск що йшов з мамкою...
чьо?? їх нада скачати з інтернета?
American Idiot
18-12-2007, 21:41
//////
::::Z[][][]M::::
18-12-2007, 21:43
:lol::lol: береш диск від мамки (в мене зелений і наисано mainboard) і там в автозапуску є пункт usb2.0
я тільки-шо зробив пошук USB 2.0 "Поиск не дал результатов" ні на CD-ROM, ні на диску С %\
American Idiot
18-12-2007, 21:44
за 50 грн приеду и всё поставлю
Хаб це звичайний розгалужувач...З одного порта робить декілька він зв"язується з ПК через порт юсб...ПСІ краще, засунів в корпус і забувся...Візьми його і не парся...
ЦЕ ТОЧНО, купа нервів не коштує 10 доларів...
http://forum.vn.ua/attachment.php?attachmentid=139841&stc=1&d=1198003946
це цей хост-контролер, який працює через PCI?
тсс.... чел
есси поставить дрова на ЮЗБ 2.0 --- это тяжело, то представь, как чел будет засовывать плату в PCI:d
За 150 грн настрою хаб и привезу(сам куплю) PCI плату с ЮЗБ:uups:
ну ти юморний :)
хотел бы я уздреть как он будет плату засовывать в PCI.
хотя токо от одной мысли как он ето будет делать я ржал пол часа.
P.S. за 150 грн сам куплю настрою и исчо и систему приведу в порядок.
http://forum.vn.ua/attachment.php?attachmentid=139841&stc=1&d=1198003946
це цей хост-контролер, який працює через PCI?
Ось цей
American Idiot
18-12-2007, 22:00
хотел бы я уздреть как он будет плату засовывать в PCI.
хотя токо от одной мысли как он ето будет делать я ржал пол часа.
P.S. за 150 грн сам куплю настрою и исчо и систему приведу в порядок.
плагиатор нах:d
отето конкуренция:lol:
смотри мой пост выше:cool:
ArmHorse
18-12-2007, 23:43
Забей на всё, работай без ЮСБ2.0 - всем будет легче.
а я за 100грн буду целіми днями агртьв ВоВ на офф сервере:d
всім вам на зло :p, я купив цей йо..ний контролер (хоча шукав його два дні, бо ніде нема), САМ засунув його в материнку і насолоджуюсь життям :cool: (і дрова сам знайшов, це при тому, що не було автозапуску на диску, а треба було самому з-поміж тих каракуль знайти потрібну мені СЕТАПку) :cool:
всім вам на зло :p, я купив цей йо..ний контрелер (хоча шукав його два дні, бо ніде нема), САМ засунув його в материнку і насолоджуюсь життям :cool: (і дрова сам знайшов, це при тому, що не було автозапуску на диску, а треба було самому з-поміж тих каракуль знайти потрібну мені СЕТАПку) :cool:
Ну, так як я і казав:yes:
Доброго времени суток. Помогите найти usb data cabel для samsung i900 в Виннице.Спасибо.
Copyright ©2000 - 2025