View Full Version : Тур гурту НАГУАЛЬ. Під егідою ШЕШОР
Luchano Frost
10-09-2008, 19:54
І ще одна приємна новина :)
149050
Гурт-відкриття «Шешор’2006»
Вроджена необхідність людини літати уві сні і наяву обумовлюється бажанням співати — саме такі пісні і робить „нагУаль”. Для цього музиканти навіть вигадали власну мову, яка, однак, не потребує перекладу. «Мова «нагУаль» — це неологізми, але вони зрозумілі кожному, — говорить вокаліст Льоня Павльонок. — мені просто так легше передавати свої думки. Якби ми мали завдання знайомити слухачів з фольклором через слово в плані культурно-історичному, все було б інакше. А так мета нашої творчості — схилити енергійно ставитися до життя. Не можу сказати, що ми глибоко копаємо автентичну музику. Скоріше робимо той звук який нам доступний і зрозумілий — авангардний фолк, і в ньому нам комфортно.
У вересні всюдихід відкритого типу для мандрівок Великими Болотами — «нагУаль» — в Україні.
Організація туру: аґенція подій «АртПоле»
Вартість квитків:
Київ - 50 грн.
Івано-Франківськ - 20 грн.
Тернопіль - 30 грн.
Вінниця - 50 грн.
Офіційний сайт гурту: www.nagualia.net
Ще по темі http://myradio.com.ua/news/131496
Не забуваємо про ЖЖ-шку: http://community.livejournal.com/sheshory/
послушаю демки если есть
еси стоящее- схожу
дух шешор как бэ=)
Luchano Frost
10-09-2008, 20:30
послушаю демки если есть
еси стоящее- схожу
дух шешор как бэ=)
Гурт виконує музику на любителя і поціновувача. Може не всім припасти до душі, але спробувати можна ;)
Гурт виконує музику на любителя і поціновувача. Може не всім припасти до душі, але спробувати можна ;)
двойственное чувство
скачал две первых демки с их сайта
первая- я чуть под стол от смеха не упал
вторая- жуткий психодел
теперь интересно чего у них больше:rolleyes:
если первого то буду
второго- подумаю:confused:
ансамбль етнічного сюреалізму
„нагУаль” (Білорусь)
Стиль гурту — психо-фольк. Рік створення — 2000. З того часу «нагУаль» відіграв понад 600 концертів у Білорусі, Україні, Росії, Польщі, Литві, Франції, Румунії та Молдові. Став відкриттям фестивалю «Шешори’2006» і з того часу має в Україні віддану публіку. Записав три альбоми: «Вершки корешки» (2004–2005), «У Земли под Юбкой» (2004–2005), «Полесская хроника» (збірка пісень 2004–2008).
Сьогодні у складі групи: Леонід Павльонок — голос, танець, народний барабан, тайська флейта, йолкін ніс, джембе, окарина, соломка, чадська арфа, гляк, флейта, Анака Шапошнікова — цимбали, банбор, вокал, Юрій Науменко — контрабас, вокал, Benjamine Cope — кларнет, рура, вокал.
Офіційний сайт гурту: www.nagualia.net
чув на шешорах, пішов би, але буду в іншому місці на концерті
Бугага:)
10-09-2008, 22:22
ааааааааааааааа..... який кайф..... це моя найулюбленіший гурт етно після дахибрахи!!!!!! буду..... в будь-якому випадку!!!!!!! якщо комусь потрібні треки нагуаль - звертайтесь.... в мене їх трохи є....:cool:
ааааааааааааааа..... який кайф..... це моя найулюбленіший гурт етно після дахибрахи!!!!!! буду..... в будь-якому випадку!!!!!!! якщо комусь потрібні треки нагуаль - звертайтесь.... в мене їх трохи є....:cool:
на торентс ру пару альбомов есть
если ты их оченила сразу после дахибрахи, то я наверно прислушаюс:rolleyes:
11-09-2008, 01:18
на торентс ру пару альбомов есть
если ты их оченила сразу после дахибрахи, то я наверно прислушаюс:rolleyes:
ну.... эт лично мои субективные вкусы....но они таковы....
Americano
11-09-2008, 09:35
І ще одна приємна новина :)
149050
Гурт-відкриття «Шешор’2006»
Вартість квитків:
Київ - 50 грн.
Тернопіль - 30 грн.
Вінниця - 50 грн.
типа для "маскалив" дорожче...:lol:
послухал... аямать...%\%\%\ чо курят? - аж интересно стало
50 не задорого для гурту про який мало хто знає?
Тернопіль - 30 грн.
Вінниця - 50 грн????.
Маленьке біляве стерво
11-09-2008, 11:45
Тернопіль - 30 грн.
Вінниця - 50 грн????.
Менталитетище!
Americano
11-09-2008, 12:04
татышо - эта ж звьозды :yes:
Менталитетище!
це ти до чого? нагадаю що за 50 грн можна було на Шешорах всі 3 дні перебувати. Якщо з іншими концертами порівнювати приблизно схожими: Дідюля 70, Mojo Jojo 30, Хоронько 40. Ризикну поставити Нагуаль в цьому ряду останніми.
яка політика ціноутворення?
Маленьке біляве стерво
11-09-2008, 12:17
це ти до чого? нагадаю що за 50 грн можна було на Шешорах всі 3 дні перебувати. Якщо з іншими концертами порівнювати приблизно схожими: Дідюля 70, Mojo Jojo 30, Хоронько 40. Ризикну поставити Нагуаль в цьому ряду останніми.
яка політика ціноутворення?
:)может быть их не знаешь ты, не знаю я, не знает еще кто-то.
Но для того, кто знает их - дидюля, МоджоДжоджо и Хоронько - :confused:
Тебя ж никто не заставляет идти туда насильно. Я вообще не понимаю, почему обсуждаются цены? Хочешь идти - плати. Не хочеш, впирод за орденами на Дидюлю%\ или еще куда.
Странные люди-человеки какието
что бы что то знать, необходимо чем то интересоватся... если ничего не знаешь, не значит что ничего не знают все...
не сравнивай несравнимое...
для такого колектива как НАГУАЛЬ цена в 50грн. за билет это совсем не дорого... те кто "знают", те это понимают... те кто не "знают" имеют шансы узнать... в клубе Портал количество мест достаточно ограничено (60 - 70) ...
Americano
11-09-2008, 12:32
*/*
для такого колектива как НАГУАЛЬ цена в 50грн. за билет это совсем не дорого... ***
не "совсем не ДОРОГО" а БАСНОСЛОВНО ДОРОГО :yes: :lol:
и действительно - сравнивать ниибацца тру-этно с "примитивными блюзиками" - есть некорректно... хуле там квадраты -то обыгрывать... Ми-Ля-Ми-Си - как есть примитиф. а тут - боги хаоса, демиурги гармоний и хранители пантеона славянского подсознания
что бы что то знать, необходимо чем то интересоватся... если ничего не знаешь, не значит что ничего не знают все...
не сравнивай несравнимое...
для такого колектива как НАГУАЛЬ цена в 50грн. за билет это совсем не дорого... те кто "знают", те это понимают... те кто не "знают" имеют шансы узнать... в клубе Портал количество мест достаточно ограничено (60 - 70) ...
та от в тому вся й фішка що знаю. можливо інтєрєсуюсь навіть більше ніж ти. але задорого.
по-моєму, ціна в межах норми. в верхніх межах, але.
гурт регулярно концертує за межами країни.
в своїй цільовій аудиторії — відомий.
врешті, це не концерт, на який планують зібрати стадіон, це концерт в маленькому клубі. саме для тих, хто знає, кому цікаво.
Маленьке біляве стерво
11-09-2008, 12:38
та от в тому вся й фішка що знаю. можливо інтєрєсуюсь навіть більше ніж ти. але задорого.
Осторожно, а то нос обожжешь:)
ну если хочешь стань спонсором для проведения ихнего концерта... можно сделать его тогда будет бесплатным...
11-09-2008, 13:50
я извиняюсь... а где билеты покупать то????
я извиняюсь... а где билеты покупать то????
как обычно в "Моби Дике" ... билеты будут гдето с понедельника, вторника...
11-09-2008, 16:55
как обычно в "Моби Дике" ... билеты будут гдето с понедельника, вторника...
сенкс....
кста
мне туд адуплили. в тех кафе в Тернополе и Ивано-Франковске есть кроме платы за вход еще и абизательная сумма заказа
так шо нибойтесь- всьо па чеснаму)
SaMMMsoN
12-09-2008, 11:59
кста
мне туд адуплили. в тех кафе в Тернополе и Ивано-Франковске есть кроме платы за вход еще и абизательная сумма заказа
так шо нибойтесь- всьо па чеснаму)
И причом в Тернополе минималка - 30грн., в Ивано-Франковске - 20грн., а в Киеве - 40.
15-09-2008, 16:48
ну что там, когда билеты в продаже будут?
Luchano Frost
15-09-2008, 17:27
А хіба ж не в Мобідікові вони мали б продаватись? :confused:
15-09-2008, 17:45
А хіба ж не в Мобідікові вони мали б продаватись? :confused:
а хз.... говорили с понедельника, вторника....
я там ещё не была.. лень туда просто так переться...хотела узнать, мож кто-то брал уже.
Luchano Frost
15-09-2008, 18:03
а хз.... говорили с понедельника, вторника....
я там ещё не была.. лень туда просто так переться...хотела узнать, мож кто-то брал уже.
Зараз всі так думають :) або ліньки сюди писати :confused:
SaMMMsoN
15-09-2008, 18:33
билеты будут завтра утром.
Luchano Frost
15-09-2008, 18:50
билеты будут завтра утром.
:yahoo: Су-у-упер! :Dance2: підемо купувати!
Це в "Мобідік" і в "Музикант" (біля центр. базару)?
16-09-2008, 00:31
о..... шикарна... завтра буду покупать)))
Luchano Frost
16-09-2008, 19:00
Хтось вже пробував купувати квиточки?
якщо можна то де саме купили (якщо купили). ;)
Luchano Frost
19-09-2008, 01:14
Починаючи з 19 вересня у форматі "Етно", на сайті MyRadio.com.ua звучить у гарячій ротації (рази два-три на годину) білоруський гурт "нагУаль". Усі кому цікаво почути що воно таке з 9.00 до 19.00 цілих 7 днів.
Завантажуйте у WINAMP файл http://myradio.com.ua/alias/sheshory32.m3u для низької швидкість інтернету. Для власників "жирного" інтернету файл http://myradio.com.ua/alias/sheshory128.m3u
Слухайте і наслолоджуйтесь!
Гаряча ротація організована у підтримку туру гурту "нагУаль" містами України.
Luchano Frost
24-09-2008, 18:43
Ще трошки, буквально годинку, і я порину у шешорську атмосферу. Час відліку гарного настрою і позитивних емоцій в 20.00, треатральна, 24. :)
24-09-2008, 23:16
да... это было мясо..... ну очень отрыная команда!!!! такая энергия, какой позитив, какие эмоции!!!!! мне понравилось ВСЁ!!!!конечно, публика в начале была суховата и некоторые индивидумы в зале изрядно бесили!!! но в целом - КАЙФ!!!!!!
МИМИКРИR
24-09-2008, 23:32
неплохо, атмосфера хорошая правда местами скушновато. инструменты интересные.
так..було дійсно КАЙФОВО..жаль що в нашому місті мало хто про це замислюється..але так по-троху бачу народ оживає..і починає рух..ну нічьо..якось буде)... бачив туд будуть фоти..чекаємс))
або заливайте зразу сюди
http://vkontakte.ru/club3714094
віджиг)
знов забув цю фразу =\
24-09-2008, 23:57
усус кундусус)))))))
айииииии:d
Дзябо дзябо кя!
УСУС КУНДУСУС!
:yahoo::clapping::clapping:
нагУалі скупали в позитиві! :kiss:
Нагадую, що завжди почути їх можливо у гарячій ротації тут: http://myradio.com.ua/chanel/sheshory :yes:
Схвалено Льоньою Павльонком! :d
нє..правильно буде така "упсус-кун-дусус"))))
А хто ті хлопці шо танцювали з Беньо? Вони серед нас? ;) Респекта їм! :)
Luchano Frost
25-09-2008, 13:47
Дзябо дзябо кя!
УСУС КУНДУСУС!
:yahoo::clapping::clapping:
нагУалі скупали в позитиві! :kiss:
Нагадую, що завжди почути їх можливо у гарячій ротації тут: http://myradio.com.ua/chanel/sheshory :yes:
Схвалено Льоньою Павльонком! :d
Реалії життя такі, що в гарячій ротації вони лише сьогодні (осчтанній день). Наступні дні вони будуть крутитися он-лайн як і всі інші - з такою ж частотою виходу в он-лайн як і інші пісні інших виконавців :confused:
Как по мне, это лучшее, что было в Портале за все время..
просто кайф..
Згадуймо "нагУалів": http://myradio.com.ua/news/132956
Усус кундусус або особливості спілкування вінничан із нагУальцями
http://myradio.com.ua/photos/ria/news_text/1/104/10448/10448.jpg
Читайте про концерт, дивіться фото, слухайте музику! :p
Luchano Frost
14-09-2010, 11:06
Тему можна закрити
Copyright ©2000 - 2025