View Full Version : Свіжа музична Zapaska у Вінниці
Презентація електро-акустичного проекту «Zapaska» від Павла Нечитайла та Яни Шпачинської за підтримки подільського суріката Миколи Доляка.
Про що співає проект Zapaska та хто такі подільські сурікати? Про все це та багато іншого можна буде дізнатися під час цікавого музичного заходу, який неможливо пропустити. В програмі концерту сльози і пафос.
Zapaska – це музичний проект лідерів гуртів „4e4e” та „Пропала Грамота”, музика, створена за допомогою традиційних інструментів та loop-station. Всесвіт, що відкривається зі звичайних подільських просторів, сіл, містечок, міст; всесвіт, що починається в душі кожного подолянина — це та складова, яка пронизує пісні учасників проекту «Zapaska» і концерту взагалі!
Концерт відбудеться у клубі-ресторані „У Флінта” 17 грудня, початок о 20.00.
Запрошую усіх друзів сходити на це концерт.
Продаж квитків у магазинах «Мобі Дік» та «Музикант». Ціна — 30 грн.
Маленьке біляве стерво
15-12-2009, 13:51
Че-то позновато как-то вывесили топик
Че-то позновато как-то вывесили топик
Ну, Маш, хорошо что я вообще анонс взялась для СМИ сочинять, а то и того бы не было...
орги рєшают. потім жаліються на відвідуваність :(
я от інфу взагалі в ЖЖ знайшов....
орги рєшают. потім жаліються на відвідуваність :(
я от інфу взагалі в ЖЖ знайшов....
ага. я её вче6ра после работы сочинила и кинула тем, кто позже запихнул в жж.
а первоначально была инфа только в контакте.
потом орги обещали мне выслать мылом. я ждала 2 дня, устала ждать и накалякала.
слава мне :)
Но это всё фигня...
ПРИХОДИТЕ НА КОНЦЕРТ! :yes:
Будет очень интересно!:Dance2:
Який такий Слава? :rolleyes:
Главное, что ты не спрашиваешь «яка така Лорна»))
головне що виступати мають люди непересічні
Пропоную ввечері одягатися тепліше та прямувати до Флінта щоб послухати пісні Яни та Павла.:Dance2: Не кажучи вже про Миколу :?)
А на месте можно будет купить билет?
И в каком зале Флинта происходит действо?
А на месте можно будет купить билет?
И в каком зале Флинта происходит действо?
Я не устроитель :) Но мне кажется, билеты будут. :yes:
В зале где сцена, от входа направо.
Спасибо, Лариса.
Если выйдет со временем — постараюсь заглянуть)
Павло Нечитайло та Яна Шпачинська
http://lh5.ggpht.com/_PpyLQws9zUc/SeYchFW-DGI/AAAAAAAAG7U/ghKLove0b4w/s912/%D0%93%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D1%80_%D0%9F%D1%80%D0%BE% D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D 0%BE%D1%82%D0%B0_%D0%9A%D0%B8%D1%97%D0%B2_11_04_20 09_011.jpg
є інфа що й Очеретяний кіт щось заспіває (не тільки Микола Доляк)
є інфа що й Очеретяний кіт щось заспіває (не тільки Микола Доляк)
Ну це був мега-ексклюзивний джем! :clapping: Неймовірна та дивовижна Очеретяна Родина!:friends:
в мому хіт-параді вчорашній сейшн претендує на номінацію Концерт року:yes:
я очікував скромного акустичного виступу Нечитайла й Доляка, а отримав 3 години драйву і позитиву у вигляді експериментів з loop-station від Запаски і незаявленої в афішах презентації альбому Очеретяних котів!
Смакота! :yes:
Zapas позитиву від Очеретяної родини: http://my.vinmaidan.org/blog/329.html
гарне відео з концерту зробив Лучано:
http://www.youtube.com/watch?v=hkCHZA4k80g
насолоджуйтесь!
Sidoroff
22-12-2009, 12:30
Общее впечатление - какая-то депрессивная муть, еще и слов не разобрать
Americano
22-12-2009, 13:02
"глубоко копает" (с)
Sidoroff, главное - это серьезное и духовно-сосредоточенное выражение лица. если оно есть - то это назовут актуальным искусством. неважно при том что это - картины их говна например. или сумбурные завывания под дерганье шестой струны на акустической гитаре.
BlackIce
22-12-2009, 13:04
Похоже что девушка использовала какой-то луп-стейшн дописывая кусочки по ходу выступления. Интересно что это?
Sidoroff
22-12-2009, 13:13
это пластиковая бутылка, которой Рома дубасил себя по колену..
Общее впечатление - какая-то депрессивная муть, еще и слов не разобрать
О, точно. Все кто был там, были в таком депресняке, таком депресняке... :)
гарне відео з концерту зробив Лучано:
http://www.youtube.com/watch?v=hkCHZA4k80g
насолоджуйтесь!
Ну ваще "оператор" - я :uups: и "техника" у нас зашибенная
Sidoroff
22-12-2009, 15:27
Лорна, я буду Вам очень благодарен, если Вы расшифруете слова, а то я ничего не понял. Может, поэтому такое впечатление
Це правда, всі присутні були в такому депресі, що довго кликали Запаску на біс.
Слова були і англійською частково, і французькою, і українською. В тому числі співали й пісень на слова відомих поетів. Хто хотів той розібрав (хоча й дійсно на відео звук поганенький, в реалі все було чітко чути).
А реакція взагалі-то передбачувана для цього форуму :) Підняли настрій :) Ну і передбачувано коментують одні й ті самі люди в яку гілку не зайди :)))))))))
Sidoroff
22-12-2009, 16:14
Ну да, кто хотел, тот разобрал. Ладно, мне по фонарю на самом деле, мир. Понравилось, звали на бис - зачот, молодцы!
я от пассов руками парня на видео впал в транс ) он очевидно последователь Кастанеды )
он очевидно последователь Кастанеды )
не, Довбуша
http://www.youtube.com/user/luchanotube#p/u/6/oMPUpIlx6tU ми 5 відях ваще зняли там
Copyright ©2000 - 2025