PDA

View Full Version : ПОИСК: Ремонт ТВ Плазмы на дому

Niralax
04-07-2013, 09:58
После грозы лыжа потрескивает и не показывает. Есть кто-то, кто мог бы на дому произвести диагностику и ремонт, чтобы не таскать телек по всяким сервисам?

FLASHproject
04-07-2013, 10:09
После грозы лыжа потрескивает и не показывает. Есть кто-то, кто мог бы на дому произвести диагностику и ремонт, чтобы не таскать телек по всяким сервисам?
Возити нікуди непотрібно, майстер сам під'їде і забере якщо серйозна поломка. А якщо ще є гарантія той безкоштовно:)

Ventelyator
04-07-2013, 10:22
Тільки не кажи, що після грози, просто перестав показувати

FLASHproject
04-07-2013, 10:44
Тільки не кажи, що після грози, просто перестав показувати
Ну я думаю ТС це знає.

Зараз гади (виробники) до Плазм/LCD даже вилки без заземлення роблять:mad:.

Ventelyator
04-07-2013, 11:06
Ну я думаю ТС це знає.

Зараз гади (виробники) до Плазм/LCD даже вилки без заземлення роблять:mad:.

в мене після грози умерло: модем, свіч, віфі роутер, радіотелефон, БП до ПК, відеокарта, БП до домофона, колонки, на материньскій чіп лана.

Niralax
04-07-2013, 12:06
Возити нікуди непотрібно, майстер сам під'їде і забере якщо серйозна поломка. А якщо ще є гарантія той безкоштовно:)

ну так куда звонить? Дайте номера, пароли, явки )

Niralax
04-07-2013, 12:07
в мене після грози умерло: модем, свіч, віфі роутер, радіотелефон, БП до ПК, відеокарта, БП до домофона, колонки, на материньскій чіп лана.

ты не один такой ) У нас в дом молния лупанула, отвалился кусок крыши, пошло по фазе - куча холодильников, телеков и т.д. посдыхало, из розеток молнии и искры сыпались.

FLASHproject
04-07-2013, 12:20
ну так куда звонить? Дайте номера, пароли, явки )
Я телефонував на безкоштовний номер "гарячої лінії" технічного обслуговування LG, який вказаний в гарантійці. Ранком зателефонував, до вечора приїхали до Літина і забрали (безкоштовно):), але в мене по гарантії все було. Але думаю за бабло ще швидше приїдуть:lol:. Номерок самого майстра вже не пам'ятаю:(, можливо десь записано, потрібно дивитися.

Niralax
04-07-2013, 16:32
Спасибо, уже ожижаю мастера )))