View Full Version : Який краще купити гейнер?
Вирішив поправитися. Підкажіть який краще купити нейнер. Буду вдячний.
Bely_alex
27-10-2013, 12:00
Телятина под грибами, например. :lol:
Телятина под грибами, например. :lol:
"вау"
Яка фасовка цікавить?
Яка фасовка цікавить?
десь 2 кг
Гейнер - это беспонтовые углеводы.
В первую очередь затариться нужно Креатином (5 гр. в день) и БЦАА(20 - 30 гр. в день), и если финансы позволяют, то протеином с расчётом 1кг. в неделю.
Креатин - Optimum Nutrition, Gaspari Nutrition, Olimp.
BCAA - Modern BCAA от USP Labs, Optimum Nutrition, Amino-X от BSN.
Протеин - хз даже, меня пёрло и от Ванситона Экстра :)
А чтоб подсушиться? Что посоветуете:)
скакалка, біг, велосипед
а кто же на зиму сушится?
а кто же на зиму сушится?
Я не на зиму, я вообще :)
Гейнер - это беспонтовые углеводы.
В первую очередь затариться нужно Креатином (5 гр. в день) и БЦАА(20 - 30 гр. в день), и если финансы позволяют, то протеином с расчётом 1кг. в неделю.
Креатин - Optimum Nutrition, Gaspari Nutrition, Olimp.
BCAA - Modern BCAA от USP Labs, Optimum Nutrition, Amino-X от BSN.
Протеин - хз даже, меня пёрло и от Ванситона Экстра :)
дякую
може пвдкажите в кого краще прикупити?
Дієта + робити тренування більше на кардіо + взяти який Л-карнітин ( чи щось посильніше типу Ліпо 6 і тд) =).. але в першу чергу правильне харчування та тренування..
Дієта + робити тренування більше на кардіо + взяти який Л-карнітин ( чи щось посильніше типу Ліпо 6 і тд) =).. але в першу чергу правильне харчування та тренування..
з лікарем потрібно консультуватися стосовно даного препарату? чи можна пропити місяць? цікаво чи не зашкодить здоров'ю
з лікарем потрібно консультуватися стосовно даного препарату? чи можна пропити місяць? цікаво чи не зашкодить здоров'ю
Здоров'ю він не зашкодить. Лише в тому випадку якщо у Вас на нього алергія. Якщо у вас не має алергії на цитрусові (мандарини, апельсини і тд) то і на Л-карнітин не буде. В невеликій кількості він навіть входить до дитячого харчування (можете навіть подивитися, взяти банку в магазині і почитати склад). Пити можна місяць і більше.
Здоров'ю він не зашкодить. Лише в тому випадку якщо у Вас на нього алергія. Якщо у вас не має алергії на цитрусові (мандарини, апельсини і тд) то і на Л-карнітин не буде. В невеликій кількості він навіть входить до дитячого харчування (можете навіть подивитися, взяти банку в магазині і почитати склад). Пити можна місяць і більше.
дякую за консультацію. а якого виробника порекомендуєте?
дякую за консультацію. а якого виробника порекомендуєте?
З дорогих Optimum Nutrition, Universal і тд. З тих що подешевше Scitec, Biotech, Pro Nutrition, Full Force (також хороші виробники)
З дорогих Optimum Nutrition, Universal і тд. З тих що подешевше Scitec, Biotech, Pro Nutrition, Full Force (також хороші виробники)
на весну замовлю у вас
Я брав МегаМас 2000, непоганый гейнер. Ще був момент коли трохи зажирів за зиму, так тоді пив якийсь чисто білковий на половину казеїновий здається , але нажаль не памятаю його назви :(