View Full Version : Паралельні світи і тимчасові прірви.
Як гадаете чи це все реальне?
Как квантмех, так и пантеон говорят о том, что количество возможных реальностей, выборов, вариантов будущего бесконечно.
FixMobile
16-11-2013, 22:19
реальне тільки те, що можна дослідити. Все інше результат багатої уяви :cool:
Мобілки ще сто років тому були лише фантазіею, зараз реальність..
Можливо і дослідження паралельних вимірів це лише питання часу?
FixMobile
17-11-2013, 13:55
Мобілки ще сто років тому були лише фантазіею, зараз реальність..
Можливо і дослідження паралельних вимірів це лише питання часу?
можливо. Але уявіть сообі різницю між технологіями сучасних засобів звязку та квантовою механікою чи механікою паралельних світів.
Мені особисто здається, що ми не взмозі досягти таких технологій, щоб мандрувати до інших вимірів. Ми навіть не взмозі відказатись від шкідливого палива та постійних конфліктів між країнами. Наш час настільки завяз в боротьбі за гроші...
До того ж - а навіщо нам інші світи, якщо ми з своїм не можемо ради дати??!
можливо. Але уявіть сообі різницю між технологіями сучасних засобів звязку та квантовою механікою чи механікою паралельних світів.
Мені особисто здається, що ми не взмозі досягти таких технологій, щоб мандрувати до інших вимірів. Ми навіть не взмозі відказатись від шкідливого палива та постійних конфліктів між країнами. Наш час настільки завяз в боротьбі за гроші...
золото, а не слова :good:
может как раз в других мирах у нас все в порядке? :rolleyes:
Брось карандаш под диван. Существует ли он, пока ты его не ощущаешь?
ми не взмозі досягти таких технологій, щоб мандрувати до інших вимірів.
Здесь и сейчас, всегда. Бесконечность возможных вариантов будущего каждую секунду. Даже разница между одной и двумя ложками сахара в твоем чае меняет твое будущее.
софізм?
FixMobile
18-11-2013, 11:03
багато залежить від проміжків часу, в яких ми ведемо спостереження та такі безплідні дискусії :p
ТС, а что такое "тимчасові прірви"? Временные провалы, что ли?
В таком случае, нихрена они не "тимчасові".:lol:
провалы - они не врЕменные, а временнЫе (временнОй провал), то есть "часові".
;)
FixMobile
18-11-2013, 14:04
ТС, а что такое "тимчасові прірви"? Временные провалы, что ли?
В таком случае, нихрена они не "тимчасові".:lol:
провалы - они не врЕменные, а временнЫе (временнОй провал), то есть "часові".
;)
а як саме ВИ розумієте провали в Часі??
я, наприклад, розумію це як реакція свідомості людини але ніяк не аномалії фізичних законів!.. до того ж саме розуміння часу як явища трохи виходить за межі повсякденного буття, й розсуди про це переростають в спражній філософський диспут :cool:
багато залежить від проміжків часу, в яких ми ведемо спостереження та такі безплідні дискусії :p
Ты не ответил. Существует или нет?
Мені особисто здається, що ми не взмозі досягти таких технологій, щоб мандрувати до інших вимірів. Ми навіть не взмозі відказатись від шкідливого палива
Вот тут, чувак, ты в корне не прав. Ибо ни что не приближает нас к путешествиям по другим измерениям так, как количество и качество курева :yes:
FixMobile
18-11-2013, 15:06
Ты не ответил. Существует или нет?
всё зависит от того, что мы будем подразумевать под паралельными имзерениями (мирами), ибо четкого определения я пока что (здесь) не встретил.
пы.сы. можно так же воспринимать другой реальностью СНЫ. И вот тут всплывает учение Кастанеды. И философские рассыждения перерастают в такой себе холивар :mad:
19-11-2013, 15:39
:lol: :mad: Ну что за жидовская манера...
:lol: :mad:
Какое отношение имеют параллельные миры к карандашу?
sunwheel
19-11-2013, 17:40
всё зависит от того, что мы будем подразумевать под паралельными имзерениями (мирами), ибо четкого определения я пока что (здесь) не встретил.
пы.сы. можно так же воспринимать другой реальностью СНЫ. И вот тут всплывает учение Кастанеды. И философские рассыждения перерастают в такой себе холивар :mad:
19-11-2013, 17:57
ну чого ж так категорично... :umnik2: :d
тогда уж можно поговорить и о творчестве Сальвадора Дали или Льюиса Кэрролла :Dance2:
sunwheel
19-11-2013, 19:29
тогда уж можно поговорить и о творчестве Сальвадора Дали или Льюиса Кэрролла :Dance2:
я не зовсім зрозумів, до чого вони тут.
мається на увазі, що вони у своїй творчості відображали паралельні світи?
чи що вони "досягли успіху без наркотиків"? :)
FixMobile
19-11-2013, 21:03
я не зовсім зрозумів, до чого вони тут.
мається на увазі, що вони у своїй творчості відображали паралельні світи?
чи що вони "досягли успіху без наркотиків"? :)
есть теория (или как там ещё, рассуждения), что они видели те самые паралельные миры и отображали их в своем творчестве :yes:
а с наркотиками или без -- мы уже не узнаем правды :)
Miroslava
20-11-2013, 00:22
Никаких параллельных миров нет. Все это выдумки богатой фантазии.
Никаких параллельных миров нет. Все это выдумки богатой фантазии.
Сказал д.т.н. акаддемик Miroslava :)
Copyright ©2000 - 2025