Вхід

View Full Version : HDMI проблема

kossack
15-01-2014, 00:43
Купив шнур для телевізора HDMI - HDMI....Підключив до ПК, і якість зображення какашка:rolleyes: Тобто на VGA було краще. Просвітіть в чому проблема?

disprozzy
15-01-2014, 01:45
у меня была такая же проблема при подключении ноута к монитору/телевизору самсунг, чем вызвано - хз.

проблема решилась покупой перехоника hdmi-dvi, который был подключен к hdmi-hdmi кабелю.
hdmi - в ноут
dvi - в телевизор

kossack
15-01-2014, 01:50
у меня была такая же проблема при подключении ноута к монитору/телевизору самсунг, чем вызвано - хз.

проблема решилась покупой перехоника hdmi-dvi, который был подключен к hdmi-hdmi кабелю.
hdmi - в ноут
dvi - в телевизор

В мене в телеку є лише HDMI і VGA виходи...Тому не варіант:confused:

Chega
15-01-2014, 02:01
В мене в телеку є лише HDMI і VGA входи...Тому не варіант:confused:

А чим VGA не влаштовує?
Для HDMI в ТВ потрібно задати, що підключений ПК.

disprozzy
15-01-2014, 02:08

точно. в моем ТВ нет такой функции, поэтому пришлось подключать через DVI

kossack
15-01-2014, 10:54
Мда...весело:(

backup
15-01-2014, 13:28
Мда...весело:(

а разрешение экрана с пк на телек какое идет ? частота развертки ? что за телек вообще ?

FLASHproject
15-01-2014, 14:38
А чим VGA не влаштовує?
Є таке, але не на всіх телевізорах. Наприклад, на нових Лижах такого немає, все автоматично розпізнається. На старих тільки потрібно було вказувати в меню, що підключений ПК.

Despedo
15-01-2014, 15:02
Є таке, але не на всіх телевізорах. Наприклад, на нових Лижах такого немає, все автоматично розпізнається. На старих тільки потрібно було вказувати в меню, що підключений ПК.

Ну не скажите, у меня новый телевизор LG, при пдключении к ПК через HDMI играть было невозможно, картинка отставала от монитора на пол секунды.
Оказалось надо в настройках изображения выбрать нужный режим (кажись он так и назывался "Игры").

Так что я бы покопался в настройках телека, там может быть много чего интересного.

FLASHproject
15-01-2014, 16:06
Ну не скажите, у меня новый телевизор LG, при пдключении к ПК через HDMI играть было невозможно, картинка отставала от монитора на пол секунды.
Оказалось надо в настройках изображения выбрать нужный режим (кажись он так и назывался "Игры").

Так что я бы покопался в настройках телека, там может быть много чего интересного.
Я ж не говорю, що в усіх такої фігні немає. Конкретно в моєму і ще в деяких які я бачив (бюджетки) немає, працює як звичайний монітор. Максимум що можливо зміннити, це переіменувати входи, щоб не плутатися:)

kossack
15-01-2014, 23:46
В мене самий бюджетний 32" телек...http://hotline.ua/av-televizory/ergo-le32d4/

Elizabeth
17-01-2014, 18:08
У меня тоже на 32, но самсунг, подключала ноут к телеку, картинка четкая!