PDA

View Full Version : ПОИСК: потрібна допомога людей, що мають печатку ПП з ініціалами

nivagol
29-01-2014, 13:33
Для центру зайнятості потрібно зробити щось на зразок обхідого листа, який засвідчує про пошук мною роботи. Тобто - печатки фірм або приватних підпримців про те, що їх фірма не може працевлаштувати(простіше скажемо - не нуждається в працівнику моєї спеціальності) мене. Потрібно 4-6 печаток. що засвідчать про пошук мною роботи. Роботу знайшов неофіційну поки що, тому хочу ще стати на біржу поки оформлюсь офіційно(хоча це теж не на 100 процентів, є варіант що поїду закордон в квітні, тому всеодно 3 місяці хочу побути на біржі труда).
Потрібна проста формальність - печатка. За кожну дам по шоколадці)) Пишіть хто має змогу посприяти особисто або за допомогою свого роботодавця)

onosamoe
29-01-2014, 14:08
у меня есть. 093-007-89-29 Женя :)

nivagol
29-01-2014, 17:06
завтра наберу)) сьогодні мотаюсь по місту

Чича
29-01-2014, 17:10
а что будет написано в обходном листе? )

ЗЫ. черный или молочный с орехами ))

ЗЫЗЫ. в чем прикол именно печать ПП с инициалами? почему не печати фирм например?

ЗЫЗЫЗЫ. есть 2 ПП и 2 фирмы если чо (итого 4 шоколадки:d и не надо по городу мотаться))

pendalf2008
29-01-2014, 17:17

ЗЫЗЫ. в чем прикол именно печать ПП с инициалами? почему не печати фирм например?

ЗЫЗЫЗЫ. есть 2 ПП и 2 фирмы если чо (итого 4 шоколадки:d и не надо по городу мотаться))

О как люди шоколяд зарабатывают :d

Prima
29-01-2014, 17:19
Для центру зайнятості потрібно зробити щось на зразок обхідого листа, який засвідчує про пошук мною роботи. Тобто - печатки фірм або приватних підпримців про те, що їх фірма не може працевлаштувати(простіше скажемо - не нуждається в працівнику моєї спеціальності) мене. Потрібно 4-6 печаток. що засвідчать про пошук мною роботи. Роботу знайшов неофіційну поки що, тому хочу ще стати на біржу поки оформлюсь офіційно(хоча це теж не на 100 процентів, є варіант що поїду закордон в квітні, тому всеодно 3 місяці хочу побути на біржі труда).
Потрібна проста формальність - печатка. За кожну дам по шоколадці)) Пишіть хто має змогу посприяти особисто або за допомогою свого роботодавця)

Есть две печати общественных организаций. С удовольствием откажу за шоколадки))

nivagol
29-01-2014, 17:27

ніякої різниці між печатями ПП і фірм, просто печаті ПП треба щоб мали на собі прізвище та ініціали)) так на біржі сказали. киньте свій телефон, наберу завтра. до обіду.

demon200777
29-01-2014, 18:34
ніякої різниці між печатями ПП і фірм, просто печаті ПП треба щоб мали на собі прізвище та ініціали)) так на біржі сказали. киньте свій телефон, наберу завтра. до обіду.

сотрудник ЦЗ явно тупой :d Тоесть если ты пришел на фабрику Рошен и тебе отказали в работе то печать ПП Рошен например не есть верная печать а надо печать личную Порошенка?

nivagol
29-01-2014, 23:50
сотрудник ЦЗ явно тупой :d Тоесть если ты пришел на фабрику Рошен и тебе отказали в работе то печать ПП Рошен например не есть верная печать а надо печать личную Порошенка?

Я ж говорю - потрібн печатка або підприємства або приватного підприємця(якщо підприємця - то з ініціалами)

aroundtrance
30-01-2014, 00:49

Рошен это юр лицо, там ненадо никакого Порошенка, просто печать, а под ПП "nivagol" имеет ввиду физ лица (ФОПы), которые к печати (если такая имееться, потомучто могут и без печати работать, в зависимости от многих факторов и направлений деятельности) должны поставить свои инициалы, которые, кстате, и на печати имеються.

andron00
30-01-2014, 10:22
Там есть милка за 25 грн --- вот за такую чпокну . Стучи в приват:d

nivagol
30-01-2014, 10:58
Рошен это юр лицо, там ненадо никакого Порошенка, просто печать, а под ПП "nivagol" имеет введу физ лица (ФОПы), которые к печати (если такая имееться, потомучто могут и без печати работать, в зависимости от многих факторов и направлений деятельности) должны поставить свои инициалы, которые, кстате, и на печати имеються.

о, це я і хотів сказати, дякую))

nivagol
30-01-2014, 10:59
Там есть милка за 25 грн --- вот за такую чпокну . Стучи в приват:d

ну ти даєш)) Якщо подивитись збоку - я шукаю роботу, бо потрібні гроші, а ти мені за 25 грн згоджуєшся поставити печать що не можеш дати мені роботу))))))

Sox
06-02-2014, 01:48

а якщо кілька печаток на банку смальця поміняти? ))

nivagol
06-02-2014, 11:25
а якщо кілька печаток на банку смальця поміняти? ))

можна і так. але смалець в селі і по нього поїду лише при бронюванні хочаб 5-6 банок... Десь Чича пропав, ніяк з ним до путя про зустріч домовитись не можем...

nivagol
11-02-2014, 18:32
Чіча на звязок не виходить, тому актуально всім - завтра буду обзвонювати перших 5 чоловік що скинуть свої телефони(крім тих хто вже скинув) - кожна печатка - молочний світоч)) потрібно 5 штук печаток.