View Full Version : ПРОДАМ: Велосипед MTB 26" Bocas M40 (на деоре, 27 швидкостей")
FLASHproject
14-05-2014, 09:23
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
FLASHproject
14-05-2014, 09:24
..............
FLASHproject
14-05-2014, 09:25
...............
У вилок такого класса нет такой беды, разве что если не делать ТО, но это грозит любому уровню.
FLASHproject
14-05-2014, 11:02
ровер непоганий. але не за 2800
хоча зважаючи на курс....
Такі зараз ціни, сам в шоці:d
обвіс нічо такий, але якщо покришка зношена задня значить зношені і усі комплектуючі Ви фото бачили? Всі зірочки в ідеалі. Цеп хоч і темненька, але теж практично нова! Що там мінняти? А гума взагалі не його, поставив яка була, так як рідна від тривалого зберігання зпущеною потріскалася:(
троси рубашки одразу на заміну це 200-300 грн
А це для чого? І з рідними все перемикає і гальмує. Ну звісно якщо Ви відноситесь до категорії людей які щосезону замінюють всі рубашки, тросики, конуса і шарики у втулках... Тоді так, потрібно замінити.
+ люфт у вилці - я не знаю чи цей недолік виправляється :confused:... Така біда виправляється покупкою кращої вилки! А в цьому ціновому діапазоні чудес не буває! Все гівно! Можу продати вел без вилки (-100 грн.)
на яку ціну Ви готові поступитись?
Пропонуйте, нічого нереального немає, все можна обговорити:)
FLASHproject
14-05-2014, 11:15
У вилок такого класса нет такой беды, разве что если не делать ТО, но это грозит любому уровню.
Ну можливо я занадто вже і критично до неї відношуся:d На ходу цього не відчувається, це коли із зажатим переднім гальмом її гвалтувати, то замітно. На нових таких вилках теж є люфт, просто трішки меньший. І взагалі, вилки із 26-28мм ногами це зло, яке по факту, не може не люфтити (окрім дорогих).
demon200777
14-05-2014, 15:03
обвіс нічо такий, але якщо покришка зношена задня значить зношені і усі комплектуючі
+ люфт у вилці - я не знаю чи цей недолік виправляється :confused:...
ничего подобного! цена на сегоднешний день ниже некуда! посмотри сам по чем щас б\у стоят :yes: за 2500 семерик разве что купишь, а 9 рик на деоре за 3000 попробуй найди, сам бы купил. так что если нравиться вел то бери за 2800 и не думай, цена более чем адекватная.
FLASHproject
14-05-2014, 15:39
ничего подобного! цена на сегоднешний день ниже некуда! посмотри сам по чем щас б\у стоят :yes: за 2500 семерик разве что купишь, а 9 рик на деоре за 3000 попробуй найди
Сам був в легкому шоці коли подивився скільки зараз велосипеди коштують... Ардіси на турней-алтус по 3500-4500 грн.%\
http://hotline.ua/sport-velosipedy/ardis-compass-mtb-26/
Тай ціна вказана із невеличким запасом для торгу:uups:.
amoremio
14-05-2014, 20:15
вірна геометрія рами, симпатичний колір, гарний обвіс. щоправда вилка - макет, однак підписуюсь під словами Демона - лісапет цих грошей вартий. Удачі в продажу!
amoremio
14-05-2014, 20:18
(є невеличкий люфт в ногах, але це біда всіх вилок даного класу:()
наскільки мені відомо це виправляється елементарно в вилках такого класу і не є проблемою взагалі.
FLASHproject
14-05-2014, 22:23
вірна геометрія рами, симпатичний колір, гарний обвіс. щоправда вилка - макет, однак підписуюсь під словами Демона - лісапет цих грошей вартий. Удачі в продажу!
Дякую на доброму слові. Сьогодні цілий день на ньому покатав. Був здивований накатом, а я даже колеса не накачував більше 3кПа:confused:
Тільки блін пищинка десь в каретці з'явилася, а мене такі речі нервують:mad:. Як цей пісок мене вже задрав((( Я вже даже думаю, назад переходити з Холофтеча на квадрат, там купив герметичний картридж, і забув про каретку на тищ 15-30 км. А то зараз ледь не щомісяці потрібно підшипники промивати:eek:
До речі, вел на обкаткі в нового власника.
FLASHproject
14-05-2014, 22:28
наскільки мені відомо це виправляється елементарно в вилках такого класу і не є проблемою взагалі.
А як саме? А то тут бушинги не такі як на свіжих Сантурах, трішки іначі. Та в будь-якому разі на ходу (коли вилка трішки просідає) люфту не має:)
demon200777
15-05-2014, 11:01
Дякую на доброму слові. Сьогодні цілий день на ньому покатав. Був здивований накатом, а я даже колеса не накачував більше 3кПа:confused:
Тільки блін пищинка десь в каретці з'явилася, а мене такі речі нервують:mad:. Як цей пісок мене вже задрав((( Я вже даже думаю, назад переходити з Холофтеча на квадрат, там купив герметичний картридж, і забув про каретку на тищ 15-30 км. А то зараз ледь не щомісяці потрібно підшипники промивати:eek:
До речі, вел на обкаткі в нового власника.
а может в цепи песок?
FLASHproject
15-05-2014, 11:10
а может в цепи песок?
Навряд, так як завжди в одному і томуж положені шатуна трішить.
Діма, можливо знаєш, скільки зараз Магура ШС33 б/у буде коштувати?
FLASHproject
23-05-2014, 09:59
Вже немає....
Якщо когось цікавить, можливо дістати трішки свіжіший вел на 27 швид. Рама здається 19.
Весь на Діоре 530. Манетки Дуал контроли http://www.velostyle.com.ua/37030.html
http://bicyclehabitat.com/product/features/shimano-deore-lx-dual-control-levers-rim-brakes-11232-23024.htm
http://wheelandsprocket.com/articles/how-to-shift-shimano-dual-control-pg776.htm Вилка здається непоганаhttp://www.deltabisiklet.com/Pub/images/1616_350_l.jpg
Гальма выбряки Avid. Втулки здається Алівіо. Цеп не розтягнутий.
Ціна: 3500 (дешевше нажаль не виходить). Якщо будуть бажаючі за цю ціну, то на протязі декількох днів його дістану, переберу що потрібно і змащу.
за 3000грн взял бы :)
FLASHproject
23-05-2014, 10:55
за 3000грн взял бы :)
Якби віддавали за 3к, я б і сам взяв :d
Нажаль, 3500 без торгу:(.
Upd: Забрали перекупи)))))
FLASHproject
29-05-2014, 00:11
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
обвіс нічо такий, але якщо покришка зношена задня значить зношені і усі комплектуючі
+ люфт у вилці - я не знаю чи цей недолік виправляється :confused:...
покришки стираються не від обертів колеса навколо своєї осі, а від впливу гальмівного ефекту грунту/асфальту/тощо на каучук/кевлар/тощо.
FLASHproject
29-05-2014, 01:10
покришки стираються не від обертів колеса навколо своєї осі, а від впливу гальмівного ефекту грунту/асфальту/тощо на каучук/кевлар/тощо.
+1
Сам на свої очі бачив як новеньку Швальбу (по 500 грн/шт) вбивали вхлам за 2-3 виїзда на природу. При чому місціями протектор вирваний до корду:lol:
Copyright ©2000 - 2025