View Full Version : який обрати перфоратор?
sunwheel
02-09-2014, 15:50
коротше, купив ділянку, на наступних років 10 маю чим займатись :)
для проведення загальнобудівельних робіт хочу купити перфоратор - і зараз іноді позичати набридло, а тепер точно потрібно свій мати.
цікавить щось з середнього цінового діапазону - у професійному інструменті потреби немає, самі прості китайці не приваблюють, бо прислів"я про скупого одне з моїх улюблених :)
якщо хтось має досвід купівлі вдалої моделі, яка вірно служить хоча б декілька років - порадьте будь-ласка.
користуюсь перфортором Sturm, вже років 5, довбить усе, тіки аби не перегрівати редуктор та змащувати хвостовик сверла
http://price.ua/sturm/sturm_rh2518/catc807t12m330968.html
sunwheel
02-09-2014, 16:29
користуюсь перфортором Sturm, вже років 5, довбить усе, тіки аби не перегрівати редуктор та змащувати хвостовик сверла
http://price.ua/sturm/sturm_rh2518/catc807t12m330968.html
прийнято, дякую.
доречі, а чим змащувати? в комплекті масло йде?
прийнято, дякую.
доречі, а чим змащувати? в комплекті масло йде?
Так, здається що літол. Там її на років 10 вистачить.
для проведення загальнобудівельних робіт хочу купити перфоратор - і зараз іноді позичати набридло, а тепер точно потрібно свій мати.
цікавить щось з середнього цінового діапазону - у професійному інструменті потреби немає, самі прості китайці не приваблюють, бо прислів"я про скупого одне з моїх улюблених :)
якщо хтось має досвід купівлі вдалої моделі, яка вірно служить хоча б декілька років - порадьте будь-ласка.
Возьми синий бош. Любой.
sunwheel
04-09-2014, 15:14
Возьми синий бош. Любой.
так, походу на Боші і зупинюсь, більшість радить їх.
дякую.
Денис5888
04-09-2014, 20:58
Перфоратор МАКИТА, всерьез и надолго. Пользуюсь давно и много. Ремонтоспособность и наличие запчастей- вот на что нужно прежде всего смотреть. Удачи. :)
Sandking
04-09-2014, 22:38
Перфоратор МАКИТА, всерьез и надолго. Пользуюсь давно и много. Ремонтоспособность и наличие запчастей- вот на что нужно прежде всего смотреть. Удачи. :)
тогда уж хилти или милвоки
sunwheel
05-09-2014, 22:06
тогда уж хилти или милвоки
ну якби я заробляв на життя ремонтами - неодмінно.
а так все ж-таки бош або макіта. скоріше бош :)
так, походу на Боші і зупинюсь, більшість радить їх.
дякую.
Не за что. Только не зеленый!
vinnitsa666
08-09-2014, 15:32
Який з кліпу пуш мі, сетісфекшен, фірму не пам`ятаю)))
;)
Маю вже більше 6 років ODWERK
точну модель не памятаю але дуже схожий на оцей.
http://hotline.ua/tools-perforatory/odwerk_bph_1020_set/
Ним вже обшивали два будинки сайдингом , приймав участь в довгих ремонтах. І навіть зимою роздовбували люк каналізації.
Не скаржусь. Купував на ЦР в магазині .
Ще можу порекомендувати на хвостовик свердла одягати гумовий диск він захищае від пилу патрон особливо коли довбати панелі для стелі з гіпсокартону
Copyright ©2000 - 2025