PDA

View Full Version : Кузьма Скрябін загинув у ДТП

Ventelyator
02-02-2015, 11:48
Лідер гурту "Скрябін", Андрій Кузьменко, відомий під псевдонімом Кузьма Скрябін, загинув у ДТП на Дніпропетровщині.

:(

Se@Dog
02-02-2015, 11:57
RIP :(

ross
02-02-2015, 12:37
Авария произошла около села Лозоватка. По данным ГАИ, внедорожник певца столкнулся в грузовиком. Кузьменко от полученных травм скончался на месте аварии.

МВД Днепропетровской области уточнилось, что в аварии получили травмы две женщины - пассажирка погибшего певца и пассажирка грузовика.

Накануне, 1 февраля, "Кузьма" выступал на концерте в Кривом Роге.

"На трассе Кировоград-Запорожье на 86 км (в районе села Терноватка), двигался автомобиль Toyota Sequoia (за рулем был Андрей) со стороны Кривого Рога в сторону Кировограда. На закруглении дороги произошло столкновение с автомобилем Газ молоковоз автоцистерна, который перевозил молоко. В результате ДТП водитель Тойоты (Андрей Кузьменко) погиб на месте. Ехавшая с ним пассажирка доставлена в горбольницу № 2, а пассажирка молоковоза была доставлена горбольницу № 9. Водитель молоковоза в медпомощи не нуждался, - сообщил начальник пресс-службы ГАИ Кривого Рога Владимир Кисличенко, сообщают "Вести".

Правоохранители устанавливают все обстоятельства происшествия.
http://society.lb.ua/accidents/2015/02/02/294077_kuzma_skryabin_segodnya_utrom_pogib.html

Ventelyator
02-02-2015, 13:00
http://espreso.tv/news/2015/02/02/u_merezhi_zvyavylysya_foto_avariyi__v_yakiy_zahynu v_kuzma_skryabin

Бля, як?...

$¤K¤L
02-02-2015, 13:10
http://espreso.tv/news/2015/02/02/u_merezhi_zvyavylysya_foto_avariyi__v_yakiy_zahynu v_kuzma_skryabin

Бля, як?...

очень странный удар. скорее всего попал в задний мост и повреждения машина получила от него и бочки. очень жаль Кузьму.

Aлександр
02-02-2015, 13:11

Бля, як?...

Занюханий водій молоковозу на швидкості 150км заіхав в Кузьму.

=ПРЫМА=
02-02-2015, 13:12
:(:(:(

ross
02-02-2015, 13:12

Бля, як?...

хз... еще обратил внимание, что похожий молоковоз у него в клипе фигурирует почти 2 года назад отснятого... тогда они с ним разминулись, сегодня нет... бля, он был такой позитивный добряк с обалденным чувством юмора ...

https://www.youtube.com/watch?v=6ZIYUTfuA7g

amoremio
02-02-2015, 13:13
Перший з українських виконавців, яких почав слухати в 90-х. Касети затирав до дірок (особливе місце займають альбоми "Мова риб" та "Казки")... сльози на очах...R.I.P.

dimanoiprocs
02-02-2015, 13:17
:-( :-( :-(

FeeD
02-02-2015, 13:18
Отличный был чувак:|

Ventelyator
02-02-2015, 13:19
очень странный удар. скорее всего попал в задний мост и повреждения машина получила от него и бочки. очень жаль Кузьму.

дорога гавно, має бути відео з реєстратора

Endzi
02-02-2015, 13:26
Шкода...:cry:Такий був прикольний дядько...:(

sunwheel
02-02-2015, 13:59
http://news.liga.net/news/incident/4956125-opublikovany_foto_s_mesta_dtp_v_kotorom_pogib_kuzm a_skryabin.htm

жесть.

$¤K¤L
02-02-2015, 14:05
http://news.liga.net/news/incident/4956125-opublikovany_foto_s_mesta_dtp_v_kotorom_pogib_kuzm a_skryabin.htm

жесть.

есть фото кабины - вот там жесть.

Даита
02-02-2015, 15:29
И я в скорби, и мне он нравился.

dimanoiprocs
02-02-2015, 15:41
есть фото кабины - вот там жесть.
:( його краще не дивитись взагалі.

Чича
03-02-2015, 11:44
хваленая Тойота
мощная Секвойя
а в смятку как Таврию....

$¤K¤L
03-02-2015, 12:04
хваленая Тойота
мощная Секвойя
а в смятку как Таврию....

удар цистерны пришелся в стойку крыши, ни у одного автомобиля она бы не выдержала.

SanSanZ
04-02-2015, 19:49
Очень жаль... Вот сейчас эта песня стала куда актуальнее:
https://www.youtube.com/watch?v=u91P1zCCqpo

Endzi
07-02-2015, 23:08
Слухайте радио"SRAKA"-Sвоє Rадio Aндрiя КузьменкА!

Endzi
07-02-2015, 23:10
Уже есть свидетель,что ему помогли уйти...:cry:

dimanoiprocs
07-02-2015, 23:14
Уже есть свидетель,что ему помогли уйти...:cry:
А детальніше?

dimanoiprocs
08-02-2015, 02:33
Р. Реведжук: "Офіційна інформація і свідчення очевидця ДТП, де загинув легендрний Андрій Кузьменко "Скрябін", значно розбігаються!" Свідок, який їхав ззаді Кузьми, говорить: "Коли я приїхав в ДАІ, в мене взяли номер телефону і сказали якщо буду потрібен, то подзвонять, ніхто не брав жодних свідчень" Аналізуючи останнє інтерв"ю Андрія, розумію одне - страх перед його авторитетною думкою цілком міг заволодіти розсудком, і пішли на таке. Так, можна говорити, що багато автокатастроф відбувається через необережность чи порушення правил ДР. Але, небагато з них є випадковістю. Зідзвонився з хлопцем, котрого за півкілометра до місця ДТП обігнали два авто. В першій був Кузьма, інша "Хонда", в ній і був виконавець ДТП. Також хлопець говорить, що молоковоз стояв, ніби чекав, і в потрібний час рушив вперед та зробив відповідний маневр. Де машина Кузьми була затиснута з обох боків, а відповідний маневр молоковоза, який підставив під удар задню вісь, дає зрозуміти, що був певний розрахунок. Я не надто добре знав Андрія, та пам'ятаю, що якось завели розмову про авта, і, виявляється, він колись з Польщі їх ганяв і з Німеччини. Водієм він був вправним (він це - синхроннна гармонія), і багаторічний досвід давав йому достатньо впевненості! З самої першої секунди, як дізнався про трагедію, не повірив в випадковість і зараз не вірю. Читав багато висловлювань, страшно тільки те, що люди так швидко роблять висновки. Розмовляв з свідком, той говорить: "Хонда справа зрівнялася з авто Кузьменка, аж той змушений був виїхати на зустрічну полосу. Побачивши запаркований молоковоз, а, також, враховуючи крутий поворот, він думав, що вдасться його проїхати, та не розраховував на провокаційний маневр з протилежної сторони. За словами свідка, Хонду часто бачить в Дніпропетровську. Після того, як написав про це у Фейсбук, через декілька годин сторінка заблокована. Також дивні дзвінки отримує цілий день вчора з вимогою зустрітися. А ще, в придачу, журналісти "наярюють". Я його розумію. Жив собі спокійно, а тут стільки уваги. Коли роздуплився куди вліз, нашвидкуруч зібрав речі тай переїхав в інше місто. Каже, що, взагалі, за кордон має намір переїхати, бо тільки там в безпеці зможе розповісти. Я знаю чим закінчуються подібні докопування до істини. Вчора на прощанні пообіцяв собі й Андрію не зупинятись ні перед чим. Не може так бути, скільки ще треба вам смертей, аби ви напилися крові. Скільки будете мучити ще українців? Гадаєте, вам то так з рук зійде? Якщо не давав людині життя, то й не можеш його забирати. Думаєте комусь від цього легше, що скажемо: "Спи спокійно, земля пухом, вічна пам’ять" і т.д.? Стандартний набір слів, пафос! А на душі смуток, біль та неспокій. Знаєте, в Україні є найбільші дві біди: 1. Війна Америки з Росією! 2. Боротьба за виживання! Збудників цього не буду називати, просто, не можу зрозуміти: "Чому б не розбомбити Америку й Росію та повісити трьох найбільших внутрішніх ворогів України?!" Боже, скільки ще хочуть людей забрати?! Треба закінчувати зовнішню війну, бо будемо плавно переходити до посиленої внутрішньоїі, і так регулярно. А її штучно затягнули, вже далі нікуди! Робота йде на винищення цвіту нації! P.S. Якщо надумаєте мене вбити, то виконайте останнє прохання: "Свого батька я не бачив, в мене двоє дітей. Дуже прошу: тільки не робіть вже інших сиротами"...

FeeD
08-02-2015, 02:59
Ой, блять, начинается. Сейчас и тут политику сделают:(

Endzi
08-02-2015, 09:52

Вы послушаете его интервью и все станет ясно!!Человек открыто говорил о режиме,о депутатах и т.д не выбирая слов:|Разве у нас мало примеров таких жертв?:(

=ПРЫМА=
08-02-2015, 11:12

Лично у меня нет ни малейших сомнений. Знаешь чем отличаются "очкарики" от нормальных пацанов? Очкарики не прощают.

Dark
08-02-2015, 11:16
Знаешь чем отличаются "очкарики" от нормальных пацанов? Очкарики не прощают.
Так вот почему ты частенько в очках ходишь. :)

FeeD
08-02-2015, 11:50
Лично у меня нет ни малейших сомнений. Знаешь чем отличаются "очкарики" от нормальных пацанов? Очкарики не прощают.
Ты думаешь его реально заказали?
Я чет про очкариков не выкупил.

warfolomeich
08-02-2015, 12:01

Я думаю намек на яйценюха:confused:

FeeD
08-02-2015, 12:03
Пацы, я чет сегодня утром совсем тугой. А яцынюк тут при чем?

Dark
08-02-2015, 12:05
Пацы, я чет сегодня утром совсем тугой. А яцынюк тут при чем?
Например, при том, что Кузьма явно не по своей воле вышел с этой жалкой планетки за пивом.

=ПРЫМА=
08-02-2015, 12:08
Пацыки, "очкарики" это не очкарики, а "очкарики". Не выкупаете, пусть будет "ботаники". Или просто чмори. Так вот они, когда у них появляется возможность отомстить за обиду, не прощают. Это у них еще со школы комплекс такой.

FeeD
08-02-2015, 12:09
Так а Кузьма тут при чем?

Dark
08-02-2015, 12:11
Так вот они, когда у них появляется возможность отомстить за обиду, не прощают. Это у них еще со школы комплекс такой.
Только не говори, что месть и злопамятность - это что-то, недостойное сильного человека.

=ПРЫМА=
08-02-2015, 12:12
Так а Кузьма тут при чем?

Да мало ли на что девочки обидеться могли. Хотя бы на это:

OU88YtzAVd8

FeeD
08-02-2015, 12:20
Я просто знал его как веселого и добродушного чувака с экрана. А также много его песен нравилось.
Но вот за его полит. и общественными взглядами не следил. Можно сказать он открылся для меня с новой стороны. Ща поищу другие его интервью, реально интересно стало.

=ПРЫМА=
08-02-2015, 12:28
Я просто знал его как веселого и добродушного чувака с экрана. А также много его песен нравилось.
Но вот за его полит. и общественными взглядами не следил. Можно сказать он открылся для меня с новой стороны. Ща поищу другие его интервью, реально интересно стало.

Угу. Ватник, по определению местных майдаунов.

Endzi
08-02-2015, 12:34

Есть,что послушать и посмотреть!Все вопросы отпадут сами собой!:yes:(

FeeD
08-02-2015, 12:44
Если кто-то кинет интересными ссылками, буду очень признателен

sunwheel
08-02-2015, 23:28
Угу. Ватник, по определению местных майдаунов.

як майдаун з відповідним посвідченням рішуче відкидаю можливість так його називати.
навіть цікаво, а що він таке сказав, що став ватніком?

=ПРЫМА=
08-02-2015, 23:30
як майдаун з відповідним посвідченням рішуче відкидаю можливість так його називати.
навіть цікаво, а що він таке сказав, що став ватніком?

Тебя шо в ютубе забанили?

sunwheel
09-02-2015, 03:15
Тебя шо в ютубе забанили?

я те повідомлення по перегляді писав.

Boroda
10-02-2015, 20:57

не читал эту тему ...эпитафии на уважаемых мной людей не люблю читать.
я на 999,9 % уверен что заказали. оставшаяся толика - роковая случайность (в виде кирпича с крыши)

sunwheeel
11-02-2015, 09:49
не читал эту тему ...эпитафии на уважаемых мной людей не люблю читать.
я на 999,9 % уверен что заказали. оставшаяся толика - роковая случайность (в виде кирпича с крыши)

а що, так як і десяток менше відомих людей щоденно він не міг просто валити на хорошій машині на хорошій швидкості по поганим дорогам та здійснювати небезпечний маневр, а тут на тисячний раз не пощастило?
іноді сігара це просто сігара.

Ventelyator
11-02-2015, 11:38
9 днів, як грішну землю залишила прекрасна Людина.
Не потрібно тут роздувати "заказуху", тільки через те, що він відомий і його вислови про підарасів при владі, у всіх на слуху. Якщо б режим дійсно прибирав непокірних, то Кузьма явно не перший в списках.
Запам'ятаємо його мудрим і життєрадісним похуїстом.

https://soundcloud.com/lvivwaveradio/c1z03rkezqr6

=ПРЫМА=
11-02-2015, 12:38
а що, так як і десяток менше відомих людей щоденно він не міг просто валити на хорошій машині на хорошій швидкості по поганим дорогам та здійснювати небезпечний маневр, а тут на тисячний раз не пощастило?
іноді сігара це просто сігара.

Я так понимаю ты еще молод и не помнишь сколько народу попросили "просто валити" когда эти же люди пришли к власти в прошлый раз.

Se@Dog
11-02-2015, 15:33
Я не думаю что это заказуха просто потому, что его громкие слова до его смерти слышали лишь немногие. Он не был каким-то "символом" или лидером бунтарей который поднимал массы. В таком ракурсе о нём заговорили только после его гибели, по сему считаю что идея убрать его была бы изначально глупой и не выгодной затеей.

Elizabeth
12-02-2015, 14:57
До сих пор не могу отойти. Хороший чел-к был. Земля пухом