View Full Version : ПОИСК: песок речной
Нужен 1м3 (1,5т) песка, желательно речного, для песочницы.
Желательно с доставкой на Вишенку, но если в мешках, могу привезти и сам. Пока дешевле всего с доставкой предлагали за 750 грн. Подскажите, пожалуйста, где его купить дешевле, или может кто-то знает где накопать. Буду благодарен за любую инфу.
Куплено
покупал прошлым летом на максимовича, напротив ветбольницы. Набирали в мешки, цену не помню.
Желательно с доставкой на Вишенку, но если в мешках, могу привезти и сам. Пока дешевле всего с доставкой предлагали за 750 грн. Подскажите, пожалуйста, где его купить дешевле, или может кто-то знает где накопать. Буду благодарен за любую инфу.
а чому саме річний? для пісочніци і звичайний підійде
річний коштує купу бабла
Речной песок можешь накопать в киеве на дне реки.
Ventelyator
27-05-2015, 23:33
с. черепашинці, можна накопати безкоштовно
с. черепашинці, можна накопати безкоштовно
Незаконная добыча полезных ископаемых преследуется по закону.
можна і звичайний, але якщо в ньому мало глини, бо шмаття нею маститься сильно
Shurikstar2007
29-05-2015, 12:47
а чому саме річний?
тому що кар'єрний особливо з добавленням глини після дощів та висихання робиться дуже твердим та забитим... гратися в такому дітям не дуже зручно... річний завжди сипучий.. до того ще й крупнише зерна в нього... самому треба декілька мешків на невелику пісочницю
На ул.Стеценко возле автобусного парка.
Copyright ©2000 - 2025