View Full Version : КУПЛЮ: Смартфон GSM+GSM+CDMA
Куплю новий смартфон розмір екрану близько 4,5"-4,7" IPS, з одночасною роботою трьох операторів GSM+GSM+CDMA. Або може дайте посилання на китайські майданчики де можна замовити - я не зміг знайти.
Куплю новий смартфон розмір екрану близько 4,5"-4,7" IPS, з одночасною роботою трьох операторів GSM+GSM+CDMA. Або може дайте посилання на китайські майданчики де можна замовити - я не зміг знайти.
aliexpress.com
я собі 2 тела - lenovo a800 та jiayu f1 - купував саме там
LangonieR
21-10-2015, 10:57
Acer Liquid E700
но тут экран 5, но смартфон чёткий:
ОС: Android 4.4.2, Acer Float UI
Процессор: MediaTek MT6582, 4 ядра, 1,2 ГГц
Графический ускоритель: Mali-400 MP2
Экран: IPS, 720х1280, 5’’, 294 ppi
Память: 2 Гб RAM, 16 ГБ ROM, microSD до 32 ГБ
Камера: f/2,0, сенсор с обратной подсветкой, 8 Мп, автофокус, вспышка, видео 1080р, фронтальная 2 Мп, вспышка
Беспроводные модули: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot, Bluetooth 4.0
Связь: GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 850/900/1900/2100, 3x microSIM
Радио: есть
Навигация: GPS, A-GPS
Разъемы: microUSB
Размеры: 147,3х73х9,9 мм, вес 155 граммов
Аккумулятор: 3500 мА*ч, до 100 часов в режиме плеера, до 24 часов в режиме разговора, до 1440 часов в режиме ожидания
правда цена кусается http://rozetka.com.ua/acer_liquid_e700_black/p1228275/
Запропоновані вами варіанти не підходять. Таких смартів багато, і вибрати є з чого.
Мені потрібен особливий, тобто одночасна робота наприклад мтс, київстар та Інтертелеком (GSM+GSM+CDMA). Раніше продавались такі смартфони, а зара бачу тільки телефони є (і сам таким користуюсь).
Запропоновані вами варіанти не підходять. Таких смартів багато, і вибрати є з чого.
Мені потрібен особливий, тобто одночасна робота наприклад мтс, київстар та Інтертелеком (GSM+GSM+CDMA). Раніше продавались такі смартфони, а зара бачу тільки телефони є (і сам таким користуюсь).
всмислі на 3 оператора одночасно???
Здається максимум докладно описав задачу. Приведу приклад. Маю телефон Tintele C2, який одночасно підтримує 3 оператора (мтс, київстар, інтеретелеком). Тобто має окремі ВЧ модулі. Коли наприклад я розмовляю з кимось по одному номеру, а мені дзвонять на номер іншого оператора, то я чую це і можу поставивши перший виклик в режим очікування, відповісти на дзвінок, потім продовжити розмову з першим абонентом, або третім якщо хтось подзвонить.
Хочу мати смартфон з таким же функціоналом.
всмислі на 3 оператора одночасно???
В режиме ожидания да.
При звонке с одной сим, другие будут недоступны. При выходе в интернет, другие сим доступны, но интернет оборвется как только начать говорить по другой сим.
В режиме ожидания да.
При звонке с одной сим, другие будут недоступны. При выходе в интернет, другие сим доступны, но интернет оборвется как только начать говорить по другой сим.
У вас неправильний телефон, і дає неправильний зв"язок :)
В мене телефон, із незалежними модулями. При розмові по одному номеру, інші доступні і можна прийняти дзвінок. Алгоритм вище описував.
Хочу такий же смартфон знайти...
В мене телефон, із незалежними модулями. При розмові по одному номеру, інші доступні і можна прийняти дзвінок. Алгоритм вище описував.
щось я такого ще ніколи не тримав в руках навіть :rolleyes:
таке мабудь клепають тільки китайози
Можно марку и модель вашего телефона?
П.С.: что в моём телефоне неправильного, если в нём 1 радиомодуль? Так сейчас в 99% телефонов.
Можно марку и модель вашего телефона?
П.С.: что в моём телефоне неправильного, если в нём 1 радиомодуль? Так сейчас в 99% телефонов.
Блін, хтось тут читає, чи тільки пишуть? Вище писав - Tintele C2
Куплю смартфон з трьома незалежними радіомодулями GSM+GSM+CDMA
Куплю смартфон з трьома незалежними радіомодулями GSM+GSM+CDMA
Або дайте посилання на такий апарат, якщо хтось зустріне в мережі....будь ласка.
Посмотри NAIDE. У меня есть такой(три радиомодуля), правда не совсем смартфон.
Copyright ©2000 - 2025