View Full Version : ПОИСК: Сниму квартиру
Сниму однокомнатную квартиру до 2000 т
[Fatalik:]
07-11-2015, 23:45
а такі є?
ТС бажаний стан не вказав - можна щось підібрати)
;3152972']ТС бажаний стан не вказав - можна щось підібрати)
Хоча б почути мінімум,на чому приготувати і поїсти та спати для двох хлопців..
08-11-2015, 23:09
Хоча б почути мінімум,на чому приготувати і поїсти та спати для двох хлопців..
зараз напряг із цим дуже. якщо ці два хлопці невибагливі і десь навчаються - краще не паритись і жити в гуртожитку. 1-кімнатна у адекватному стані зараз принаймні 3к+ :(
удачі в пошуках!
Karatkin
08-11-2015, 23:42
Какие 3к? Сезон студентов прошёл. Есть сейчас адекватные предложения по 2к.
08-11-2015, 23:47
Какие 3к? Сезон студентов прошёл. Есть сейчас адекватные предложения по 2к.
мені так само всі говорили коли я місяць назад шукав квартиру)
Та є по 2т,знаходив декілька,но хочуть сімейну пару чи дівчат,двох хлопців чогось стремаються
09-11-2015, 20:58
Та є по 2т,знаходив декілька,но хочуть сімейну пару чи дівчат,двох хлопців чогось стремаються
таки да. проблема моралі відношення до секс-меншин - одна із найболючіших у нашій державі.
:d
;3153242']таки да. проблема моралі відношення до секс-меншин - одна із найболючіших у нашій державі.
:d
:lol::lol::lol:
Це для мого сина і його товариша,розсмішив трохи....
Фудорович
09-11-2015, 21:51
Можно более конкретно какой район интересует? Может смогу решить эту проблему.
По большому щету неважно какой район,Центр,Вишенка,Словян а,Киевская.Неплохо было бы комнату в общаге...
сдам 2-х комнатную квартиру на Свердловском массиве (около воен. санатор.) с хорошим ремонтом и мебелью (большой угловой диван, огромный шкаф Купе в прихожей, шкаф в комнате, комп стол, телевизор, полностью оборудованная кухня, большой холодильник, свое отопление (газовый котел Vaillant), на свет, воду и газ стоят счетчики, большой балкон на 2 комнаты. Цена вопроса 3500 в месяц. Заезд 27 числа.
будут вопросы, пишите в личку!
Copyright ©2000 - 2025