View Full Version : 30.06.2006 м.Ямпіль рок-фест "Голос Сарматії"
30.06.2006 року у місті Ямпіль відюудеться рок-фест участю гуртів :
Жива Вода
Ніті
Аккад
8-й день
Folly
April
Фест відбудеться на площаді біля місцевого будинку культури.
хехех=))
есси бы не так далеко((
я хотів їхати, але не виходить =/
а мені здається, що там буде галімо. а може я і помиляюся. сподіваюсь, що хочаб звук поставлять нормальний.
30.06.2006 року у місті Ямпіль відюудеться рок-фест участю гуртів :
Жива Вода
Ніті
Аккад
8-й день
Folly
April
Фест відбудеться на площаді біля місцевого будинку культури.
Йопт! Наверно первый праздник в этом населленом пункет за последние 100 лет =)
зы. прикольно там....))
Йопт! Наверно первый праздник в этом населленом пункет за последние 100 лет =)
зы. прикольно там....))
Там прикольно? Те що мені понарозказували про це місто відбило нах всю охоту туди їхати. Щось я сумніваюсь що там є щось прикольне окрім дешевої мінеральної води на розлив :)
Там прикольно? Те що мені понарозказували про це місто відбило нах всю охоту туди їхати. Щось я сумніваюсь що там є щось прикольне окрім дешевої мінеральної води на розлив :)
Там есть речка Днестр, очень чистая....
зы. я тебя не заставляю туду ехать, просто говорб так потому что сам ежу туда почти каждое лето к бабушке...
сподіваюсь, що хочаб звук поставлять нормальний.\
чуваки з April казали, що апарат буде той же, що і в Барі, а організацію обіцяли кращу.
\
чуваки з April казали, що апарат буде той же, що і в Барі, а організацію обіцяли кращу.
а почему они вдруг в Ямполе решили свой концерт устраивать ????
Там есть речка Днестр, очень чистая....
зы. я тебя не заставляю туду ехать, просто говорб так потому что сам ежу туда почти каждое лето к бабушке...
Хехе, мене взагалі то не потрібно заставляти туди їхати:) Мені просто приходиться туди їхати через те, що прийдеться співати на цьому фесті :d
Хехе, мене взагалі то не потрібно заставляти туди їхати:) Мені просто приходиться туди їхати через те, що прийдеться співати на цьому фесті :d
:lol: :lol:
а почему они вдруг в Ямполе решили свой концерт устраивать ????
Фест організовує взагалі-то не Ейпріл, а Ніті. Тому він і проводиться в Ямполі. А на рахунок організації, то це ще буде видно де вона краща :confused: Завтра побачимо :yes:
\
Мирослав, привіт. ( :p , помилку зрозумів, так нормально?)
Це тобі неправильно сказали, або ти неправильно зрозумів..
може бути)
(і я взагалі-то мірон, а не мирон. це ж не ім'я)
Рыжая бестия
30-06-2006, 01:23
брат с женой едут... :)
хотел бы аккад поехать послушать, но не магу, всё-таки сборная украины играет.................просьба к ПАНКу, найдите кого-то чтоб снимал вас на Руслана камеру
хотел бы аккад поехать послушать, но не магу, всё-таки сборная украины играет.................просьба к ПАНКу, найдите кого-то чтоб снимал вас на Руслана камеру
Руслан камеру бере, а я беру свій фотік:) Головне щоб найшлися люди які б засняли все це:) Сподіваюся, що такі будуть...
Я беру з собою свій фотік, а Руслан має камеру взяти. Головне щоб знайшлися люди які будуть знімати. Сподіваюся, що такі будуть :)
Last_hero
30-06-2006, 02:39
Вов, как нють поделишься записью, т.к. тоже буду болеть
\
Организация лутше?????? :d :d :d Очень сомневаюсь... Мы в Баре бегали как заводные еще за неделю до начала феста. А они даже не соизволили нам позвонить перед поездкой. Пришлось самим звонить и тратить деньги. Ну вообщем посмотрим. И я полностью согласен с Олегом, ехать хрен знает куда да еще и за свои деньги :confused:
Last_hero
01-07-2006, 12:05
Организация лутше?????? :d :d :d Очень сомневаюсь... Мы в Баре бегали как заводные еще за неделю до начала феста. А они даже не соизволили нам позвонить перед поездкой. Пришлось самим звонить и тратить деньги. Ну вообщем посмотрим. И я полностью согласен с Олегом, ехать хрен знает куда да еще и за свои деньги :confused:
Ну что, участники, гости и хозяева феста? Говорите и показывайте, что там было, а то тут многие, кто поехал бы с радостью, болели за наших в этот день
Ну что, участники, гости и хозяева феста? Говорите и показывайте, что там было, а то тут многие, кто поехал бы с радостью, болели за наших в этот день
ага, мне тоже интересно..........
2Панк: Видео есть7
Ну что я вам скажу товарищи. Вообщем мне кажеться что было зашибись! Но народу можна было и побольше собрать. Скорее всего с рекламой были проблемы. Да и весь разгар началься когда мы начали выступать, а до того все стояли и тупо смотрели на выступающие команды. Круто выступили APRIL, мне очень понравилось! А так все было на уровне. Покруче конечно чем на Дне Молодежи в Виннице. РЕСПЕКТ ТОВАРИСЧИ !!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: И ксати потом нормальное пати устроили, для музыкантов :d :Drink:
ВИДЕО ЕСТЬ !!! :victory:
Так, відео є. Сьогодні Тарас, наш барабаніст, його мав оцифрувати:)
Ще є відео з Майдану Незалежності і з Тараса Бульби:) Можу також його привезти, гиги...
а ось фотографіїї з ямполя:) на першій я з фанакткою ще перед концертом:)
Барабанщик гурту жива вода:) Ну всмислі його футболка :d
побольше фоток!!!!
=)))))))
я(вокаліст аккада) і саня(вокаліст і гітарист фоллі)
:d :d :d Ну ты конечно демон!!! До самых Мальованых !!! :d :d :d
виступ ейпріл. доречі круто пацани зіграли. класно подоробляли свої пісні. респект юрі:)
аааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!кл ааассс!!!ни чем не хуже тех фот,че я сейчас вылаживаю!!+)))))))))))))))клевооо !!!!!
love ya!!!
аааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!кл ааассс!!!ни чем не хуже тех фот,че я сейчас вылаживаю!!+)))))))))))))))клевооо !!!!!
love ya!!!
Цікаво побачити, що ти виложеш:)
мутна трошки фота, але по...
Цікаво побачити, що ти виложеш:)
ф фото муз. исполнителй смотри..там уже страниц 10 выложила)))
оль, подивись на фоту там де чувак з неверсмайла гітару б'є. на його кросівки, я тільки но це побачив:) гигиги, я крутий.
юрка жжёт
а есть фотки публики ? хочу посмотреть кто был, сколько народу собралось и тд.
ыз. мож кого узнаю :?)
рома - бас гітара (фоллі)
а есть фотки публики ? хочу посмотреть кто был, сколько народу собралось и тд.
ыз. мож кого узнаю :?)
Ок, пізніше закину. Позжимати потрібно тільки буде.
Ок, пізніше закину. Позжимати потрібно тільки буде.
Уууххх! Хочу увидеть фотки ! =)))
Так, відео є. Сьогодні Тарас, наш барабаніст, його мав оцифрувати:)
Ще є відео з Майдану Незалежності і з Тараса Бульби:) Можу також його привезти, гиги...
Привозь:yes:
А ты мне потом запишешь ? +)
Ок, привезу:)
так, а це вже почалися фотки виступу гурту ♥аккад♥
так, а це вже почалися фотки виступу гурту ♥аккад♥
:) :) :?) :heart: :heart: :heart:
вакалиста давай))
В них вокаліста нема. То просто аццкій срімер, гегеге. Прикалуюсь. Зараз позакидаю, чекай.
о, а це прикольна фота. руслан аля джімі хендрікс:)
саня....
когда будет публика ?
когда будет публика ?
Після Аккада:) Зачекай ще трошки, будьласка, ок?
я, тільки дещо з іншого ракурсу:)
ось остання, сама прикольна:) зараз закину ще одну з публікою, гигиги
S_c_R_e_A_m_O
01-07-2006, 17:43
Фото, ну мля просто заепись!!!
А главное ето БУЛКИ воще я начал влюблятся!!! :heart:
о_О
Одни старики пасабирались.непоряд :aggressiv :new_russi ок :cool:
Та пофіг, для них, взагалі то, і так непогано:)
Ага, сенкс:)
~//ПсиХ)(ХоПаТкА//~
01-07-2006, 17:47
НіпавериШ йа Тоже... :uups: :uups: :uups: :?) :uups:
Нарешті і ми приїхали додому. Концерт був супер. Із організацію теж добре, правда концерт почався пізніше запланованого(~2год :d ), тай людей було мало(мабуть за збірну вболівали перед телевізорами :|), проте це єдині мінуси на мій погляд. :yahoo: А так було класно, мені дуже сподобались усі команди, без винятків :d :Dance2:
Copyright ©2000 - 2025