View Full Version : ПОИСК: Заменить термопасту в ноутбуке. Где ?
Надо заменить термопасту в ноуте, может кто сможет мне заменить.
Пишите цену и номер в ЛС !
Надо заменить термопасту в ноуте, может кто сможет мне заменить.
Пишите цену и номер в ЛС !
В Энроне меняют термопасту, чистят внутренности, клавиатуру, экран. Все за 150 грн.
Акцент возле петроцентра. Давал ноут на чистку от пыли и замену термопасты. 100 грн. Рекомендую. Там всегда все отлично.
SUPERBLADE
21-09-2016, 23:25
Акцент возле петроцентра. Давал ноут на чистку от пыли и замену термопасты. 100 грн. Рекомендую. Там всегда все отлично.
интересно посмотреть какая паста)) наверное какаято очень классная за 100 грн.:yes:
рекомендую SUPERBLADE, менял у него, отлично работает. год прошел и только теперь греться начал, а ноут круглосуточно работает
amoremio
22-09-2016, 13:09
интересно посмотреть какая паста)) наверное какаято очень классная за 100 грн.:yes:рік тому чистив самостійно свій ноутбук із заміною термопасти. Ставив копійчану кпт-8. Ноутбук не гріється та не шумить до цього часу. Що я зробив не так? :confused:
рік тому чистив самостійно свій ноутбук із заміною термопасти. Ставив копійчану кпт-8. Ноутбук не гріється та не шумить до цього часу. Що я зробив не так? :confused:
Не заплатив гроші "знатокам своего дела" ось вони і недовольні.
pashok3d
22-09-2016, 15:08
интересно посмотреть какая паста)) наверное какаято очень классная за 100 грн.:yes:
А ты как думал ? попробуй беху Прокормить . Вот и у Игоря паста дорогая
pashok3d
22-09-2016, 15:09
рік тому чистив самостійно свій ноутбук із заміною термопасти. Ставив копійчану кпт-8. Ноутбук не гріється та не шумить до цього часу. Що я зробив не так? :confused:
главное с умом мазать , а не как масло на хлеб
Arhhangell
22-09-2016, 16:59
Включати пробовали? :d
PS: КПТ-8 особливо нова - супер паста, термопровідність чуть краще чим в майонеза 0,65-0,7. Срок зберігання в закритій упаковці від 1 до 2 років (залежно від виробника) Срок експлуатації в двічі нижчий.
Майже всі дохлі відеокарти які попадали у руки були з цею пастою. На ноут таку не можна ставити категорично, в зв'язку з малою площою кристалу.
FLASHproject
22-09-2016, 17:39
PS: КПТ-8 особливо нова - супер паста, термопровідність чуть краще чим в майонеза 0,65-0,7. Срок зберігання в закритій упаковці від 1 до 2 років (залежно від виробника) Срок експлуатації в двічі нижчий.
Майже всі дохлі відеокарти які попадали у руки були з цею пастою. На ноут таку не можна ставити категорично, в зв'язку з малою площою кристалу.
Років 10-12 тому купив на ЦР декілька шприців із КПТ-8, мажу все і вся і всім, щей досі ними! На відміну від стокової (на процах, відяшках) не висихає через рік-два і трішки нижча температура! Що не так? Мені попалася бракована?
amoremio
22-09-2016, 18:00
сміятись після слова "лопата"?)
Так не только замена пасты + еще полная чистка от пыли. А пыли там по идеи много было так как не чистил его года 2-3. + еще курю в комнате. Он уже глюканил конкретно. Переустановка винды не помогала. Решил дать на чистку и замену пасты)
Arhhangell
23-09-2016, 10:13
Років 10-12 тому купив на ЦР декілька шприців із КПТ-8, мажу все і вся і всім, щей досі ними! На відміну від стокової (на процах, відяшках) не висихає через рік-два і трішки нижча температура! Що не так? Мені попалася бракована?
Років 10-15 назад, там продавалась паста виробництва СССР, ви зараз купіть і потестіть ;)
Copyright ©2000 - 2025