View Full Version : Вибір якісного електробайка
Слухайте, хлопці, я зовсім недавно задумався про покупку електровелосипеда. Поки не дуже знаюся на цій темі, але цікаво було б спробувати такий засіб пересування. У мене багато питань: який акумулятор краще вибрати, щоб вистачило на довгі подорожі? А який бюджетний варіант із добрими характеристиками? Які бренди вважаються надійними? Що важливіше: потужність двигуна чи пробіг на одній зарядці? Буду вдячний за поради!
Igorelenko
29-07-2023, 02:39
Радий, що вирішив спробувати електровелосипед. Можу поділитись своїм досвідом вибору. Щоб зрозуміти, який тобі потрібен, постав собі кілька запитань: для яких цілей плануєш використовувати - по місту, велопоходи або для крос-кантрі? Це допоможе визначити тип велосипеда та акумулятора. Для міста, як правило, вистачає меншої потужності та пробігу. Дивись на відомі бренди, вони найчастіше пропонують хорошу підтримку та якісний сервіс. І ще, зверни увагу на систему керування – бувають різні режими допомоги, це важливо для комфортної їзди. Вдалого вибору!
Слухайте, хлопці, я зовсім недавно задумався про покупку електровелосипеда. Поки не дуже знаюся на цій темі, але цікаво було б спробувати такий засіб пересування. У мене багато питань: який акумулятор краще вибрати, щоб вистачило на довгі подорожі? А який бюджетний варіант із добрими характеристиками? Які бренди вважаються надійними? Що важливіше: потужність двигуна чи пробіг на одній зарядці? Буду вдячний за поради!
Я сам давно захоплююсь електровелосипедами та можу порекомендувати тобі пару цікавих моделей електровелосипедів veliki.com.ua/ua/dir_electro_bikes.htm (https://veliki.com.ua/dir_electro_bikes.htm) якщо хочеш маневрений та компактний варіант для міста, зверни увагу на ModWheel 20 Pro. Він обладнаний невеликим, але ефективним двигуном, який дозволяє розвивати швидкість до 25 км/год, та акумулятором 10.4 Ah, що забезпечить пробіг близько 60 км.
А якщо ти більше любиш активний відпочинок на природі, варто розглянути Haibike Sduro Trekking 1.0. Він має потужніший мотор, пробіг близько 120 км і оснащений усіма необхідними аксесуарами для далеких поїздок. Сподіваюся, це допоможе тобі з вибором. Якщо будуть ще питання – питай!
https://veliki.com.ua/files/2023/04_18/23_39/u_files_store_37_287.jpg
Я сам давно захоплююсь електровелосипедами та можу порекомендувати тобі пару цікавих моделей електровелосипедів veliki.com.ua/ua/dir_electro_bikes.htm якщо хочеш маневрений та компактний варіант для міста, зверни увагу на ModWheel 20 Pro. Він обладнаний невеликим, але ефективним двигуном, який дозволяє розвивати швидкість до 25 км/год, та акумулятором 10.4 Ah, що забезпечить пробіг близько 60 км.
А якщо ти більше любиш активний відпочинок на природі, варто розглянути Haibike Sduro Trekking 1.0. Він має потужніший мотор, пробіг близько 120 км і оснащений усіма необхідними аксесуарами для далеких поїздок. Сподіваюся, це допоможе тобі з вибором. Якщо будуть ще питання – питай!
https://veliki.com.ua/files/2023/04_18/23_39/u_files_store_37_287.jpg
Дякую вам величезне за допомогу! Обов'язково вивчу ці моделі. Мені здається, зможу визначитися з метою використання, щоб вибрати відповідний. Ще раз дякую за поради, це дійсно цінно для мене!
Copyright ©2000 - 2025