Вхід

View Full Version : Які популярні моделі Б/У серверів зараз варто розглянути?

Shreder
31-07-2023, 12:09
Останнім часом мене цікавить тема Б/У серверів. Думаю про придбання одного для своєї компанії. Але вибір на ринку настільки великий, що я зовсім заплутався. Можливо, хтось з вас може порекомендувати деякі популярні моделі Б/У серверів, які зараз варто розглянути? Може вже хтось користувався такими та знає, які з них найбільш надійні та ефективні? Буду вдячний за будь-яку інформацію!

Donatello
31-07-2023, 12:10
Зважаючи на вашу цікавість щодо Б/У серверів, хочу поділитися інформацією, яку знаю. Серед популярних моделей варто звернути увагу на сервери від таких виробників, як Dell, HP, Lenovo та Supermicro. Наприклад, моделі Dell PowerEdge R740 або HP ProLiant DL380 Gen10 є дуже популярними у багатьох компаніях. Вони мають потужну продуктивність та можливість розширення, що дозволяє легко відповідати зростаючим потребам бізнесу. Зараз на ринку є багато пропозицій, тому рекомендую звернутися до довіреного продавця або спеціалізованого фахівця, який зможе порадити вам оптимальний варіант для вашої компанії.

Shreder
31-07-2023, 12:11
Дякую за відповідь! Звучить цікаво. А можливо, ви можете порекомендувати якийсь надійний магазин або компанію, де я можу придбати такий сервер? Можливо, ви самі користувалися послугами якогось постачальника? Хочеться знати думку людей, яким можна довіряти.

Donatello
31-07-2023, 12:11
Звісно, радо допоможу! Я кілька разів користувався послугами компанії Servak, і можу її рекомендувати з чистою совістю. На їхньому сайті ви зможете знайти широкий вибір популярних моделей Б/У серверів https://servak.com.ua/ua/servers/ . Їхні спеціалісти завжди раді допомогти вам обрати оптимальний варіант, враховуючи ваші потреби та бюджет. Вони гарантують якість та надійність продукції, а також надають гарантійні та післягарантійні обслуговування. Не сумнівайтеся, що з таким партнером ви зможете забезпечити ефективну роботу сервера для вашого бізнесу. Бажаю успіхів у виборі!