PDA

View Full Version : Що таке Prozorro Market і чому він важливий для підприємців?

Shreder
27-10-2023, 20:35
Дорогі друзі, хто може розповісти більше про Prozorro Market? Чому він так важливий для підприємців? Я чув, що це щось нове і інноваційне, але хотів би дізнатися більше подробиць. Чому варто його використовувати?

Donatello
27-10-2023, 20:36
Prozorro Market - це важлива ініціатива в Україні, яка змінює підхід до закупівель для підприємців. Ця платформа створена для того, щоб зробити процес закупівель більш прозорим та конкурентним. Вона об'єднує в собі закупівлі державних органів, публічних компаній і багатьох інших учасників.
Завдяки Prozorro Market підприємці мають доступ до різних закупівельних процедур, можуть конкурувати на рівних з великими компаніями, іноді навіть маючи перевагу завдяки ефективному використанню інформації та технологій. Це дозволяє стимулювати інновації, підвищувати якість товарів та послуг, а також сприяє розвитку малого та середнього бізнесу.

Shreder
27-10-2023, 20:37
Дякую за інформацію! Звучить цікаво. Але де я можу знайти більше деталей про Prozorro Market та як стати його учасником? Можливо, є якась веб-сторінка чи контакт, за яким можна звернутися для консультації?

Donatello
27-10-2023, 20:39
Звісно, вам необхідно відвідати офіційний сайт prozorro market тут (https://www.dzo.com.ua/tenders/catalog/categories) . Ця сторінка містить каталог категорій закупівель, які проводяться через Prozorro Market. Тут ви знайдете важливу інформацію про різні сфери, в яких ви можете брати участь у закупівлях. Також на цьому ресурсі є контактні дані для звернення та консультацій, якщо вам потрібна додаткова допомога.
Prozorro Market може стати корисним інструментом для вашого бізнесу, сприяючи його розвитку та збільшенню можливостей. Не гайте часу і дізнайтеся більше про цю платформу!