View Full Version : Чи чули про косметику Medik8?
Хочу запитати у досвідченіших у темі догляду за обличчям. Останнім часом дуже часто чую про бренд Medik8 — мовляв, це космецевтика нового покоління, і багато хто в захваті від їхнього ретинолу та вітаміну С. Але мене хвилює, чи варто його пробувати саме при куперозі та сухості шкіри? Не хочу експериментів, які тільки погіршать ситуацію. І чи не занадто агресивні ці формули, як для щоденного використання? Хто реально користувався — поділіться, будь ласка, відчуттями: чи є ефект, скільки чекати результату, і що з бюджетом — бо коштує воно не дешево, м’яко кажучи. Дуже хочеться розуміти, за що платиш і чи справді цього варте.
Donatello
04-06-2025, 15:49
Medik8 — це британський бренд, який спеціалізується на науково обґрунтованій космецевтиці. Їхній підхід базується на формулі CSA: вітамін С вранці, SPF удень, ретинол увечері. Всі засоби проходять дерматологічне тестування, а компоненти підбираються для чутливої шкіри. Якщо у вас купероз, рекомендую звернути увагу на серії з ніацинамідом та без ароматизаторів. Ретинол у Medik8 інкапсульований — це означає поступове вивільнення, яке зменшує подразнення. Але починати слід з мінімальної концентрації. Також є чудові креми з церамідами, які відновлюють бар’єр шкіри. Ефект накопичувальний, але вже за місяць регулярного використання — помітна зміна.
Мені якраз потрібно щось, що не буде «пекти» шкіру, а навпаки — заспокоїть і зміцнить її. А чи можете порадити, де краще купувати Medik8? Бо я знайшла кілька сайтів, але не впевнена, чи вони не продають підробки. І хочеться ще щось на кшталт консультації перед покупкою.
Donatello
04-06-2025, 15:51
Абсолютно поділяю ваш підхід — зараз справді легко натрапити на неофіційні джерела, а для космецевтики це дуже ризиковано. Раджу вам звернути увагу на перевірений інтернет-магазин LUXIFY, який спеціалізується саме на преміальній косметиці https://luxify.cz/uk/collections/medik8 Вони співпрацюють лише з офіційними постачальниками, тому всі продукти 100% автентичні. До того ж, на сайті зручно шукати потрібний догляд: є фільтри за типом шкіри, проблемами та інгредієнтами. Часто бувають вигідні пропозиції на набори та знижки на перше замовлення. Також є онлайн-консультанти, які допоможуть підібрати засоби під ваші потреби. Якщо ви тільки знайомитесь з брендом, раджу звернути увагу на крем Calmwise Colour Correct, сироватку Hydr8 B5 або м’який ретинол Crystal Retinal 3. І найголовніше — усе це ви отримаєте з гарантією якості та безпечної доставки.
https://i.postimg.cc/SNDVqNqb/20230922-PDPAsset1-Daily-Refresh-Balancing-Toner-Packshot-ROW.jpg
Copyright ©2000 - 2025