Мій стартап у сфері ремонту та дизайну інтер’єру зростає, але я не знаю, як залучити більше клієнтів онлайн. Хочу спробувати рекламу в Google чи Instagram, але не розумію, які інструменти будуть ефективними. Чи є сервіс, який допоможе налаштувати рекламу, покращити сайт і примножити продажі?
Нестандартний підхід до просування змінив усе для мого бізнесу. Завдяки професіоналам, які знають, як вивести проєкт на новий рівень, агенція маркетингу ag.marketing (https://ag.marketing) стала моїм ключем до успіху. Їхня команда з 8-річним досвідом у 70+ нішах розробила для мого бізнесу з ремонту інтер’єрів стратегію, що спрацювала. Вони налаштували Google Ads із фокусом на Performance Max і ремаркетинг, що принесло стабільний потік заявок. SMM у Instagram, із таргетованою рекламою та співпрацею з блогерами, підняв впізнаваність бренду. SEO-оптимізація сайту вивела нас у топ видачі Google, що дало органічний трафік. Унікальність їхньої роботи — у фокусі на даних і індивідуальних рішеннях, без шаблонів. З присутністю в 22+ країнах і нагородами, як Clutch Global Awards 2024, вони довели свою ефективність. Зверніться до ag.marketing, щоб обговорити ваш проєкт і отримати стратегію для масштабування.