У мене, мабуть з дитинства була мрія купити мотоцикл. І ось вона здійснилась. Мотоцикл це також транспорт, і на нього потрібно мати страховку, скажіть яку краще купити і чи можна її так само як і на авто купити онлайн?
Sal0Mand
14-07-2025, 20:09
У мене, мабуть з дитинства була мрія купити мотоцикл. І ось вона здійснилась. Мотоцикл це також транспорт, і на нього потрібно мати страховку, скажіть яку краще купити і чи можна її так само як і на авто купити онлайн?
Мотоцикл — це не просто транспорт, це справжня свобода на двох колесах. Я ними захоплююсь, але мати такого звіра завжди було трішки лячно. Байк теж підпадає під обов’язкове страхування — ОСЦПВ. Без нього на дорогу не виїдеш, а в разі ДТП можна сильно «попасти» на гроші.
Страховку цілком реально оформити онлайн — вводиш дані мотоцикла, обираєш страхову компанію, і поліс приходить на пошту. Це зручно, швидко і без черг. Є навіть сервіси, які дозволяють порівнювати умови кількох страхових одразу, щоб обрати найкращу ціну й покриття.
А якщо цікаво, в цій статті moto.kiev.ua/article/ads/0065170525 (https://moto.kiev.ua/article/ads/0065170525) про страхування мотоциклів добре розписано, на що звернути увагу при оформленні, які є варіанти та чим вони відрізняються. Так що навіть новачку буде легко розібратись.