Вінницький форум  

Повернутись   Вінницький форум > Міський форум > Музичний розділ

Відповідь

Опції теми Опції перегляду
Старий 29-08-2007, 16:21   #1
solid
Banned

Повідомлення: 51
За замовчуванням Очеретяний кіт

Повернулися з фесту "Країна мрій у Львові" де "на ура" виступав гурт Очеретяний кіт. Був радий за земляків виступаючих на високому рівні. Але питання чи бувають колись їх виступи у Вінниці? Та й взагалі цікаво було б отримати інфу про зазначений гурт.

ПС. нещодавно читав інтервю з учасником гурту про задум провести восени етнофест в нашому місті. Хтось може поділитися інфою з цього приводу?
solid не на форумі   Reply With Quote
Старий 29-08-2007, 17:43   #2
Black Bull
Фанат

Black Bull's Avatar

Повідомлення: 402
За замовчуванням

Нарахунок виступів у Вінниці не знаю, але можу сказати шо на ШеШоРах'07 вони відлабали також нічо так)))
Старий 30-08-2007, 09:38   #3
alxs
Banned

alxs's Avatar

Адреса: on the way to Vegas
Повідомлення: 531
Send a message via ICQ to alxs
За замовчуванням

когда-то дамным-дамно "Камышовый Кот" нравился... но тогда они играли совсем другую музыку... а щас... помню как на Зеленом Контрабасе когда они с Секретаревым выступали тупо боролся со сном... но СД у них тада приобрел.. для коллекции типа... послушал канеш потом... не прет. этно. кругом скоро будет либо ЭМО, либо РЭП, либо укр.ЭТНО... бо це струйово, бо я спилкуюсь украйинською, боя украйинець, бо я на мори. фак
alxs не на форумі   Reply With Quote
Старий 02-09-2007, 14:36   #4
John777
Писатель

John777's Avatar

Повідомлення: 176
За замовчуванням

Якось бачив Їх виступ в ЦП, таке враження, що співак перепутав своє радіо з концертним майданчиком - багато тексту.
Вдало розігнали натовп під сценою.
Спати хотілось як і А-Ел-Екс-ЕС-у, хоча був сонячній білій день
John777 не на форумі   Reply With Quote
Старий 03-09-2007, 11:21   #5
solid
Banned

Повідомлення: 51
За замовчуванням

Цитата:
Повідомлення від alxs
когда-то дамным-дамно "Камышовый Кот" нравился... но тогда они играли совсем другую музыку... а щас... помню как на Зеленом Контрабасе когда они с Секретаревым выступали тупо боролся со сном... но СД у них тада приобрел.. для коллекции типа... послушал канеш потом... не прет. этно. кругом скоро будет либо ЭМО, либо РЭП, либо укр.ЭТНО... бо це струйово, бо я спилкуюсь украйинською, боя украйинець, бо я на мори. фак
я українець (не націоналіст!) і як не дивно спілкуюсь рідною. А етно слухаю лише завдяки музичній складовій без будь-якої ідеології. Більш того не просто етно сільського будинку культури, а саме ньюетно. Тобто із домішками інших стилів. Ключове слово "нью"! Що дивного в тому що важко все життя слухати один альбом одного виконавця одного стилю який до того ж і помер давно? От і пробується на смак нова музика.

А щоб не заснути під таку варто побувати скажімо на Країні мрій і побачити як люди на таке реагують. А у нас всі тільки і сплять. Під будь що!
solid не на форумі   Reply With Quote
Старий 03-09-2007, 11:26   #6
alxs
Banned

alxs's Avatar

Адреса: on the way to Vegas
Повідомлення: 531
Send a message via ICQ to alxs
За замовчуванням

да слушай наздоровье и говори как хочешь я висловив свою думку...
насчет "спят под все" - от тока нинада не под все и не все
просто музыка "ОК" весьма спокойна и настраивает на засыпание...это если судить по выступлениям в Зел.Контрабасе и диcку "Мандрівка в Косаківку"
НО:
1. на каждый товар есть свой купец
2. вкус и цвет - отличный повод для драки

ЗЫ: а насчет струевости пения на украинском я говорил, говорю и буду говорить. бо так воно і є...
ЗЫ2: насчет "КраїниМрій" ниче сказать не могу - не бываю на этно фестах... меня тока американское этно преть...
ЗЫ3: насчет струёвости этно еще могу привести в пример группу "MAD HEADS XL" - как сразу выросли продажи када они запели на украинском и играя понятную простому народу музыку... а все их сайко-альбоы оказались этому народу нафиг не нужны... печальна

Останній раз редагувалося alxs; 11:30.
alxs не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-10-2011, 05:07   #7
slav_k
Юзер

slav_k's Avatar

Адреса: Париж
Повідомлення: 15
Send a message via Skype™ to slav_k
За замовчуванням

Ой, а я просто покохав пісні Очеретяного Кота... переслухав практично все що в них було зроблено, мрію хоч коли потрапити до них на живий концерт. Така нещасна ця країна, але бач які гарні музиканти є...
slav_k не на форумі   Reply With Quote
Старий 12-10-2011, 20:09   #8
Lorna
Ветеран

Lorna's Avatar

Адреса: right here right now
Повідомлення: 1,693
Send a message via ICQ to Lorna
Cool

Цитата:
Повідомлення від slav_k Переглянути допис
Ой, а я просто покохав пісні Очеретяного Кота... переслухав практично все що в них було зроблено, мрію хоч коли потрапити до них на живий концерт. Така нещасна ця країна, але бач які гарні музиканти є...
Вам сюди http://lorna-l.livejournal.com/136422.html
Lorna не на форумі   Reply With Quote
Відповідь

Posting Rules