![]() |
![]() |
#1 |
Banned
Повідомлення: 51
|
![]()
Повернулися з фесту "Країна мрій у Львові" де "на ура" виступав гурт Очеретяний кіт. Був радий за земляків виступаючих на високому рівні. Але питання чи бувають колись їх виступи у Вінниці? Та й взагалі цікаво було б отримати інфу про зазначений гурт.
ПС. нещодавно читав інтервю з учасником гурту про задум провести восени етнофест в нашому місті. Хтось може поділитися інфою з цього приводу? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Фанат
Повідомлення: 402
|
![]()
Нарахунок виступів у Вінниці не знаю, але можу сказати шо на ШеШоРах'07 вони відлабали також нічо так)))
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
когда-то дамным-дамно "Камышовый Кот" нравился... но тогда они играли совсем другую музыку... а щас... помню как на Зеленом Контрабасе когда они с Секретаревым выступали тупо боролся со сном... но СД у них тада приобрел.. для коллекции типа... послушал канеш потом... не прет. этно. кругом скоро будет либо ЭМО, либо РЭП, либо укр.ЭТНО... бо це струйово, бо я спилкуюсь украйинською, боя украйинець, бо я на мори. фак
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Писатель
Повідомлення: 176
|
![]()
Якось бачив Їх виступ в ЦП, таке враження, що співак перепутав своє радіо з концертним майданчиком - багато тексту.
Вдало розігнали натовп під сценою. Спати хотілось як і А-Ел-Екс-ЕС-у, хоча був сонячній білій день ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Повідомлення: 51
|
![]() Цитата:
А щоб не заснути під таку варто побувати скажімо на Країні мрій і побачити як люди на таке реагують. А у нас всі тільки і сплять. Під будь що! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]()
да слушай наздоровье и говори как хочешь
![]() насчет "спят под все" - от тока нинада ![]() ![]() просто музыка "ОК" весьма спокойна и настраивает на засыпание...это если судить по выступлениям в Зел.Контрабасе и диcку "Мандрівка в Косаківку" НО: 1. на каждый товар есть свой купец 2. вкус и цвет - отличный повод для драки ЗЫ: а насчет струевости пения на украинском я говорил, говорю и буду говорить. бо так воно і є... ЗЫ2: насчет "КраїниМрій" ниче сказать не могу - не бываю на этно фестах... меня тока американское этно преть... ![]() ЗЫ3: насчет струёвости этно еще могу привести в пример группу "MAD HEADS XL" - как сразу выросли продажи када они запели на украинском и играя понятную простому народу музыку... а все их сайко-альбоы оказались этому народу нафиг не нужны... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Юзер
|
![]()
Ой, а я просто покохав пісні Очеретяного Кота... переслухав практично все що в них було зроблено, мрію хоч коли потрапити до них на живий концерт. Така нещасна ця країна, але бач які гарні музиканти є...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Ветеран
|
![]() Цитата:
![]()
![]() |
![]() |
|