![]() |
![]() |
#1 |
Гигант мысли
|
![]()
в меню телефона есть пункты:
Имя: Дом страница: Тип сервиса1: ip-адрес1: Порт1: Домен1: Тип сервиса2: ІР-адрес2: ІР-адес2: Порт2: Домен2: DNS1: DNS2: Время ожидания: CSD1 Имя1 Пароль1 Скорость (б/с) Тип линии1 CSD2 Имя2 Пароль2 Скорость (б/с) Тип линии2 GPRS APN имя пользователя Пароль --------- Оператор лайф ![]() что в какие сттрочки надо вписывать чтоб инет заработал? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Гигант мысли
|
![]()
Вот настройки интернета из сайта http://www.life.com.ua
Настройки інтернетуІм’я з’єднання (Connection name): life ![]() Канал передачі даних (Data bearer): GPRS Ім’я точки доступу (Access point name): internet Ім’я користувача (User name): Запит пароля (Prompt password): No Пароль (Password): Аутентифікація (Authentication): Normal Домашня сторінка (Homepage): IP-адреса шлюзу (Gateway IP adress): 0.0.0.0 Безпечне з’єднання (Connection security): Off Тип з’єднання (Session mode): Permanent IP-адреса телефону (Phone IP address): Automatic (0.0.0.0) Первинний сервер (Primary name server): 0.0.0.0 Вторинний сервер (Secondary name server): 0.0.0.0 Використати проксі-сервер (Use proxy server): No Проксі-сервер (Proxy server): Номер порту проксі (Port number): |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ветеран
Адреса: нема...
Повідомлення: 2,349
|
![]()
А що автоматичні настройки не прийшли?
![]() |
#4 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ветеран
|
![]()
Ти хочеш налаштувати традиційний доступ в інтернет на телефоні(під оперу міні)?
![]() |
#6 |
Гигант мысли
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ветеран
|
![]()
Ти тут замовляв настройки?:
http://www.life.com.ua/index.php?are...=uk&page=15-12
![]() |
#8 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
звонил опратору сказали что такое сообщение из за того что у них нет авто настоек на motorolу е398 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ветеран
|
![]()
Ну на твоєму місці я б сходив в центр обслуговування абонентів лайф і попросивби співробітників центру зробити налаштування...Грошей вони за це не беруть...Я пробував налаштовувати інтернет на е1 в мене нічого не вийшло(налаштував тільки вап і ммс), а всервісному центрі допомогли...
![]() |
#10 | |
Гигант мысли
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|