Повідомлення від Delok
(Повідомлення 2753282)
Тобто, ти маєш на увазі, що коли я їду по велосипедній доріжці, яка призначена для руху по ній велосипедистів, а на ній стоїть авто, бо так йому вздумалось, чи просто впадло проїхати 30м і припаркуватись не не доріжці, а потім пройти ці 30м, то я повинен просто виїхавши на смугу руху авто, обминати дане авто. Звертаю увагу на те, що таких горе-паркувальників стоїть по кілька штук підряд, і щоб проїхати їх мені треба рухатись по проїздній частині досить довго. Чи коли я їду по доріжці, яка знаходиться на тротуарі, де по ПДР рух і стоянка авто заборонені, кругом ходять люди, я повинен об'їхати дане авто не звернувши ніякої на це уваги. Ну мені здається, що це трішки не правильно, ти не знаходиш?
Тепер давай подивимось, хто ж в цьому випадку кого не поважає. В правилах написано, що рух по дорозі велосипедам заборонено, якщо поряд є велодоріжка, рух по тротуарам заборонено, так? Отже велосипед повинен в даному випадку рухатись виключно по велодоріжці. Авто повинно рухатись і паркуватись виключно на проїздній частині або в відведених для цього місцях. Я, велосипедист, не порушую правила, їду по велодоріжці, яка відокремлена від дороги (знаходиться на тротуарі), а авто стоїть на велодоріжці. А тепер скажи, хто правий - я чи він. Тобто в нього є всі права, нас нема на дорозі йому ніхто не заважає машину залишити на дорозі, а вн жене її на тротуар і там паркує. Ми зараз говорима про це, а не про рух велосипедів і авто по проїздній частині. Я також автолюбитель, в мене є авто і два велосипеди, тому я розумію дві сторони, але такого поводження не підтримую.
|