Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Chega 09-10-2012 20:19

Цитата:

Повідомлення від Endy48 (Повідомлення 2787199)
Чуть уточню. Не отдай жизни всё, а пожертвуй нею в случае необходимости. По-моему эта концепция нас и отличает от мира западного.

Это кодекс камикадзе.
А люди во всем мире одинаковые и разные, плохие и хорошие, умные и глупые...

logs 11-10-2012 13:27

Вже прийняв рішення - буду голосувати за "Свободу" у них зараз рейтинг доріс до 5,1% (деякі організації дають 4,7%), тобто вони є прохідними у Раду.
Треба хоч раз підтримати українців, а обираємо незрозумілих осіб, які до нас ніякого відношення не мають і плачемося.

Endy48 11-10-2012 13:48

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2787736)
Вже прийняв рішення - буду голосувати за "Свободу" у них зараз рейтинг доріс до 5,1% (деякі організації дають 4,7%), тобто вони є прохідними у Раду.
Треба хоч раз підтримати українців, а обираємо незрозумілих осіб, які до нас ніякого відношення не мають і плачемося.

Если с источником финансирования "Партии Регионов" в принципе всё ясно, то со "Свободой" какой-то мрак. Не в курсе кто их финансирует?

Mayster 11-10-2012 15:17

Цитата:

Повідомлення від Endy48 (Повідомлення 2787741)
кто их финансирует?

українці, невже не зрозуміло?

Chega 11-10-2012 16:14

Я тоже отдам голос за Свободу.
Не потому, что ярый националист, а потому, что у них есть идея.
Понятно, что вся эта возня в конечном счете ради бабла, но так хочется, что бы кроме тупого воровства делалось хоть что то во имя, а не для людей(список прилагается).:)
Идея есть еще у коммунистов, но последние 20 лет их проституции и демагогии лишили к ним доверия.
Папередники перегрызутся на второй день после выборов.
Кличко 100% идет в политику ради денег.
ПР без комментариев. %\

Александр 11-10-2012 16:32

Я пока не опредилился между "Свободой" и Кличком. Идеологически мне ближе "Свобода", но что-то там не чисто с финансированием. Кличка уважаю как человека, но смущает наличие в его партии бывших бандюков.

Endy48 11-10-2012 22:04

Парни отсейте эмоциональную обвёртку тогда и голосуйте. А то выходит, что за этого не буду бо у него бандюки этот плохой, а тот хороший, бо у него национальная идея.

Итересный пункт у Свободы. Спрашивается почему Тягнибок с себя и не начнёт

Цитата:

4. Встановити обов'язкову перевірку держслужбовців та кандидатів на виборні посади з допомогою поліграфа ("детектора брехні") на причетність до корупційних дій, співпраці з іноземними спецслужбами та на наявність подвійного громадянства.
В первом разделе в принципе всё популистская хренотень во втором более-менее конкретные экономические решения.

Но вот в это я не въехал не в причину не следствия и главное каким образом заставить продавать Россию газ кому не она посчитает нужным, а партия "Свободы"
Цитата:

5. Домогтися продажу російського газу європейським споживачам на східному, а не на західному кордоні України.
Это вообще какой-то продвинутый коммунизм.

Цитата:

13. Забезпечити можливість найманим працівникам набути право власності на підприємства державної та комунальної форм власності, брати участь у їхньому управлінні та в справедливому розподілі прибутків. Дозволити працівникам продавати свою частку в підприємстві виключно відповідному підприємству. Зобов’язати працівників, які припинили трудові відносини з підприємством, продати свою частку цьому підприємству.
А сейчас разве не так? Кажись каждый работоспособный чел. отстёгивает деньги на то случай нетрудоспособности но безработицы уж точно. Деньги в бюджете берутся не откуда, а с конкретный поступлений. Если не прав, поправьте

Цитата:

2. Запровадити обов'язкове державне соціальне медичне страхування, яке забезпечить ґарантований базовий пакет невідкладної первинної медичної допомоги, що надається безоплатно коштом державного медичного фонду.
Первой наверное будет жена Ющенка, а второй может Игорь Коломойський?
Цитата:

4. Викорінити незаконну практику подвійного громадянства. Позбавляти українського громадянства осіб, які приховують те, що вони є громадянами іншої держави.

А вообще по многим пунктам я вынужден согласится.
ІІІ
3. Реалізувати програму "Репродуктивне здоров'я нації". Заборонити переривання вагітності, окрім випадків, зумовлених медичними показаннями та доведених у судовому порядку фактів зґвалтування. Прирівняти у кримінальному законодавстві незаконне здійснення абортів до замаху на вбивство.

4. Здійснювати політику економічного протекціонізму щодо вітчизняної фармацевтичної промисловості й медичного приладобудування. Забезпечити суворий державний контроль за якістю та цінами на лікарські препарати, особливо імпортного виробництва.

6. Затвердити державну житлову програму, згідно з якою сім'я з трьома дітьми отримує державний безвідсотковий кредит, сім'я з чотирма дітьми – державний безвідсотковий кредит, 50% якого підлягає поверненню, сім'я з п'ятьма дітьми і більше – безкоштовне житло від держави. Запровадити доступні державні пільгові кредити на придбання житла для молодих сімей.

8. Заборонити рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв у будь-якій формі на всій території України. Встановити кримінальну відповідальність за пропаганду наркоманії (у тому числі так званих "легких наркотиків") та сексуальних збочень.

V
10. Встановити заборону усиновлення українських дітей чужинцями.
16. Забезпечити місця в гуртожитках вишів першочергово українським, а не іноземним студентам.
17. Здійснювати регулярні перевірки матеріалів реєстрації іноземців, що надходять з навчальних закладів, зі списками студентів, які дійсно в них навчаються. Забезпечити своєчасний виїзд з території України іноземних студентів, яких відрахували з навчальних закладів.

В остальном много наивного бреда в плане "Вы же нам обещали"

logs 11-10-2012 22:39

Endy48
Я з Вами погоджуюся. Ніколи не голосував за Свободу, але я хочу в державі хоч якихось змін, усі інші опизиціонери міняти нічого не планують і навіть не "декларуюють такі наміри".
Якщо навіть у Раду Свобода не пройде, то жаліти не буду. Ми маємо підтримувати українців.

logs 11-10-2012 22:40

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 2787791)
Я пока не опредилился между "Свободой" и Кличком. Идеологически мне ближе "Свобода", но что-то там не чисто с финансированием. Кличка уважаю как человека, но смущает наличие в его партии бывших бандюков.

Клічко і так пройде у Раду. А свій голос треба віддати людям, які хоч щось хочуть змінити.

Александр 11-10-2012 23:18

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2787925)
А свій голос треба віддати людям, які хоч щось хочуть змінити.

А як цих людей визначити?

Поточний час: 03:48. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025