Цитата:
Повідомлення від Endy48
(Повідомлення 2787911)
 Скрытый текст
Парни отсейте эмоциональную обвёртку тогда и голосуйте. А то выходит, что за этого не буду бо у него бандюки этот плохой, а тот хороший, бо у него национальная идея.
Итересный пункт у Свободы. Спрашивается почему Тягнибок с себя и не начнёт
В первом разделе в принципе всё популистская хренотень во втором более-менее конкретные экономические решения.
Но вот в это я не въехал не в причину не следствия и главное каким образом заставить продавать Россию газ кому не она посчитает нужным, а партия "Свободы"
Это вообще какой-то продвинутый коммунизм.
А сейчас разве не так? Кажись каждый работоспособный чел. отстёгивает деньги на то случай нетрудоспособности но безработицы уж точно. Деньги в бюджете берутся не откуда, а с конкретный поступлений. Если не прав, поправьте
Первой наверное будет жена Ющенка, а второй может Игорь Коломойський?
А вообще по многим пунктам я вынужден согласится.
ІІІ
3. Реалізувати програму "Репродуктивне здоров'я нації". Заборонити переривання вагітності, окрім випадків, зумовлених медичними показаннями та доведених у судовому порядку фактів зґвалтування. Прирівняти у кримінальному законодавстві незаконне здійснення абортів до замаху на вбивство.
4. Здійснювати політику економічного протекціонізму щодо вітчизняної фармацевтичної промисловості й медичного приладобудування. Забезпечити суворий державний контроль за якістю та цінами на лікарські препарати, особливо імпортного виробництва.
6. Затвердити державну житлову програму, згідно з якою сім'я з трьома дітьми отримує державний безвідсотковий кредит, сім'я з чотирма дітьми – державний безвідсотковий кредит, 50% якого підлягає поверненню, сім'я з п'ятьма дітьми і більше – безкоштовне житло від держави. Запровадити доступні державні пільгові кредити на придбання житла для молодих сімей.
8. Заборонити рекламу тютюнових виробів та алкогольних напоїв у будь-якій формі на всій території України. Встановити кримінальну відповідальність за пропаганду наркоманії (у тому числі так званих "легких наркотиків") та сексуальних збочень.
V
10. Встановити заборону усиновлення українських дітей чужинцями.
16. Забезпечити місця в гуртожитках вишів першочергово українським, а не іноземним студентам.
17. Здійснювати регулярні перевірки матеріалів реєстрації іноземців, що надходять з навчальних закладів, зі списками студентів, які дійсно в них навчаються. Забезпечити своєчасний виїзд з території України іноземних студентів, яких відрахували з навчальних закладів.
В остальном много наивного бреда в плане "Вы же нам обещали"
|
4. Люстрация необходима, пример Польша.
5. Про газ имелось в виду то, что Россия безосновательно обвиняет Украину в воровстве. Почему безосновательно, потому, что если бы это было правдой, дело было бы в суде и результатом были бы штрафные санкции. Так вот, если Россия будет продавать свой газ на украинско-русской границе, она будет иметь дело с ЕС, а не с Украиной и путлер не будет свистеть про тырящих газ соседях.
13. Нормальное желание оставить предприятие в руках трудового коллектива, что гарантирует его работу и трудоустройство работников.
2. Про медицину, если, не дай бог, проблемы со здоровьем, нужно лечение или операция, без денег никто ничего не сделает, даже капельницу поставить есть тариф.
4. Не важно кто какой будет, главное исполнение закона.
|