![]() |
Цитата:
|
Сьогодні їх сторінка „впала“, може забагато відвідувачів...
|
Цитата:
|
Аниме рулит!!!
|
да... аниме рулит... любители аниме - приходите на наш форум... ссылка в подписи...
|
Помилку про БД видає, невже так багато відвідувачів? А про адресу з „ру“ — шкода, знаю, знаю, мабуть там безкоштовно і все таке, але негарно так.
|
Цитата:
шкода, що сайт фанатів аніме так і не вдалось побачити :( спробуй розмістити його копію на хостингу front.ru здається він добре тримається. |
Справа не в хостингу, а в тому, що, наприклад, розміщувати щось таке як „Віртуальний музей гетьманських клейнод України“ на адресі яка дає пряму асоціацію з іншою країною ніж Україна, це — маразм. Справа в тому, що група вінницька, отже українська і в назвах, адресах і т.д. не повинно міститися інформації, яка це заперечує або ставить під сумнів. Але це загальні принципи, я впевнений, що ти їх розумієш і пишу я це не заради суперечки, а просто для затвердження позиції. Про укр. хостинги згоден.
А сам я нічого не можу спробувати, — сторінка ж не моя. Йшлося про те, що казав юрік007 і те, що в темі про косплей. |
Є пропозиція всім анімешникам перейти, або просто постійно відвідувати, вищезгадану конференцію, яка є початком, будемо сподіватися, самоорганізаційних заходів вінницької аніме-громади.
|
Цитата:
Интересно.. :) То есть это видимо такая область человеческих интересов где каждый начинает отсчёт с себя :) |
Поточний час: 22:57. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025