![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
|
Цитата:
|
ого.. посмотрел как давно проголосовал в этом опросе.. забавно..
про политику кратко: выборы, выборы.. кандидаты - пи......ы =) |
для тех у кого ностальгия по СССР - езжайте в Жмеринку
|
Boroda, озохенвей, к чему это дерьмо?
|
Чега, враньё?
|
Борода - будьте серьозним, а то з Вас дибільноватого роблять (чи хочете ним стати і таке дивитеся).
Я подивився ролик. У ньому все зводиться до того, що українська інтелегенція і влада - "прєдатєлі" (тільки тільки невідомо кого), а народ "нещасні холопи і раби" то поляків, то литовців. А от москвини (які типу північні "рускіє") - супер-молодці і відстояли себе. Жаль, що ці слова нічим не підкріплені: 1. Московія була у складі Золотої Орди на відміну від Галицько-Волинського князівства. Тобто, вільними північні росіяни не були. 2. У 1169 році столиця Русі була перенесена з Києва у Володимир. Не можу не погодитися з автором ролика. Тільки він забув додати, що місто Володимир було у Галицько-Волинському князівстві, а не Московії. 3. Данило Галицький був королем Русі, а не Польщі і коронували його ніяк не поляки. 4. Холопи - це москвини (теперішні росіяни), адже українці з покон-віків не знали рабства до повного поглинання Російською імперією при Катерині ІІ. Росіяни завжди були кріпаками і рабами. 5. Незважаючи на те, що Крим з татарами у нас під носом - дань хану українці не платили. На відміну від холопів росіян, як до Катерини ІІ платили дань Кримському ханству. Більше того, українці самі часто-густо татар грабували. |
бородатый анекдот, зато про политику
Логс, специально для тебя на украинском, это аргумент? :) — Дохтор! Допоможіть! Моя бабка вже місяць у ліжку лежить, не рухається, очі закриті… зовсім погана, помирає. На що робити?! — Діду, а ви її трахнути не пробували? — Та ви що, дохтор! Що ви таке кажете?! Нам із бабкою по 80 років! Я старий комуніст, у мене на руках Лєнін помирав! А ви кажете “трахнуть”! — Діду, як вам лікар каже, так і зробіть, і все буде добре. Дід прийшов додому, випив чарку, з’їв таблетки… зробив справу. Прокидається, а бабка вже біля печі порається… намальована, зачіску зробила, розквітла, пісні співає. Задумався дід: — Це ж що? виходить, я ж міг і Лєніна спасти! |
Поточний час: 03:57. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025