Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Александр 05-12-2012 23:45

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2807900)
тявканье удел шавок.

Вот это ты правильно подметил, а потому смотри мотиваторы пару страниц назад.

Prima 06-12-2012 00:02

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 2807928)
Вот это ты правильно подметил, а потому смотри мотиваторы пару страниц назад.

А ссылку дать?

logs 06-12-2012 04:30

Prima 06-12-2012 05:03

Цитата:

Согласно христианству, каждый человек создан по образу и подобию Божию, красивым целостно — и душой и телом. Отсюда первое важное для нас следствие: всякий человек красив. Однако падшая природа человека искажает его совершенный лик. И только преодолевая греховное уродство, человек приближается к своей первозданной красоте, восстанавливает и приумножает ее. Красота образа Божьего человеку и дана и задана. Поэтому символизм признает существование качественных степеней красоты, которые проходит человек в процессе свободного и осмысленного совершенствования. Красота проявляет степень причастности человека к Богу. Человек красив настолько, насколько он воплотил в себе образ Божий. Таким образом, максимум красоты в человеке — это красота святости («благолепие святыни»). И отсюда второе важное следствие — всякий человек может стать красивым. И более того — призван к этому! В христианстве ощутимо присутствует императив красоты: неустанно стремись быть красивым! Красота — задача каждого.
Эх, помолиться штоли. Спасибо логс, пусть тебе перед сном всю жизнь таких теток показывают.

Snap 06-12-2012 09:15

ого.. посмотрел как давно проголосовал в этом опросе.. забавно..
про политику кратко:
выборы, выборы.. кандидаты - пи......ы =)

navigator 06-12-2012 20:36

для тех у кого ностальгия по СССР - езжайте в Жмеринку

Chega 07-12-2012 09:02

Boroda, озохенвей, к чему это дерьмо?

Prima 07-12-2012 12:38

Чега, враньё?

logs 07-12-2012 13:50

Борода - будьте серьозним, а то з Вас дибільноватого роблять (чи хочете ним стати і таке дивитеся).
Я подивився ролик. У ньому все зводиться до того, що українська інтелегенція і влада - "прєдатєлі" (тільки тільки невідомо кого), а народ "нещасні холопи і раби" то поляків, то литовців. А от москвини (які типу північні "рускіє") - супер-молодці і відстояли себе. Жаль, що ці слова нічим не підкріплені:

1. Московія була у складі Золотої Орди на відміну від Галицько-Волинського князівства. Тобто, вільними північні росіяни не були.
2. У 1169 році столиця Русі була перенесена з Києва у Володимир. Не можу не погодитися з автором ролика. Тільки він забув додати, що місто Володимир було у Галицько-Волинському князівстві, а не Московії.
3. Данило Галицький був королем Русі, а не Польщі і коронували його ніяк не поляки.
4. Холопи - це москвини (теперішні росіяни), адже українці з покон-віків не знали рабства до повного поглинання Російською імперією при Катерині ІІ. Росіяни завжди були кріпаками і рабами.
5. Незважаючи на те, що Крим з татарами у нас під носом - дань хану українці не платили. На відміну від холопів росіян, як до Катерини ІІ платили дань Кримському ханству. Більше того, українці самі часто-густо татар грабували.

Ва-ау 07-12-2012 13:57

бородатый анекдот, зато про политику
Логс, специально для тебя на украинском, это аргумент? :)

— Дохтор! Допоможіть! Моя бабка вже місяць у ліжку лежить, не рухається, очі закриті… зовсім погана, помирає. На що робити?!
— Діду, а ви її трахнути не пробували?
— Та ви що, дохтор! Що ви таке кажете?! Нам із бабкою по 80 років! Я старий комуніст, у мене на руках Лєнін помирав! А ви кажете “трахнуть”!
— Діду, як вам лікар каже, так і зробіть, і все буде добре.
Дід прийшов додому, випив чарку, з’їв таблетки… зробив справу. Прокидається, а бабка вже біля печі порається… намальована, зачіску зробила, розквітла, пісні співає.
Задумався дід: — Це ж що? виходить, я ж міг і Лєніна спасти!

Поточний час: 03:57. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025