![]() |
Цитата:
|
Цитата:
- отсутствие симптомов; - 3-4 отрицательных теста с разницей в сутки; - КТ лёгких. После этого делается вывод что человек здоров. У нас же... Если 1 тест сделают после выписки или при выздоровлении - уже хорошо. Теоретически, он может показать и +, и -, собственно разницы никакой нет, ибо тест имеет погрешность (особенно те что у нас), а вирус может оставаться в носоглотке ещё неделю-две после полного излечения. Просто ждут пока человеку станет хорошо (ну или плохо). Но включить его в список выздоровевших не имеют право (см. стандарты определения излечения). |
пля, сьогодні переміряв - в мене COVID12 (не в діаметрі)
|
Цитата:
официально болеет уже 7 недель, молодой парень и врачи уже не знают что с ним делать и как лечить. |
Цитата:
|
Ліки від коронавіруса
Колега по роботі знається на народній медицині , то пропонує такий рецепт для лікування або полегшення стану хворого:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
бабло на очередном псевдо лекарстве ? И для этого используешь площадку вин форума ? Лучше 2 кг лимонов в неделю ешь да имбиря 300гр в день. Тогда точно выживешь (а может и нет, как бог даст) А еще надежнее высушенные, перемоло тые яйца черного кота, :|как это делают во Вьетнаме. Но только черные, не пере путай случайно, иначе беда.:cry: |
Цитата:
Навіть якщо сий чудодійний еліксир і допомагає якось, то це на рівні дій вітамінів, антисепичного ефекту(вірус прям вмирає, ага), може ще пару мікроелементів рідкісних, котрих в звичайному раціоні нема. Нагадую, що ефект плацебо має чисто суб'єктивний ефект, тобто покращує НЕ реальний стан організму, а лише самопочуття пацієнта після його прийому. (Досліджено сліпим методом на пацієнтах з астмою. ) ЗІ: Хоча автор поста згадував, Цитата:
|
Ще цікава штука. Вірус cov19, з'явився внаслідок мутації 6 місяців тому всередині китайського кажана, а наші народні умільці вже пропонують засоби для лікування. От молодці!!1:lol::d:lol:
|
Цитата:
Та і вартість складових - копійки в порівнянні з тим же імбірем. Більше того - роздає ліки безкоштовно тим хто сам не може іх виготовити. |
|
Цитата:
Можете повправлятись у підборі підходящої назви, тільки не "ліки" |
Цитата:
|
Цитата:
|
Частково погоджусь, бо в державі нема адекватного, непідкупного механізму перевірки ліків, завжди можна порішати. Так і продаються всякі анаферони та інші фуфломіцини з гомеопатією вкупі
|
Цитата:
Наприклад коли в моєї сусідки була трофічна язва на нозі , лікарі виявились безсилі , а одна бабка (тепер вже покійна) народними методами і заговорами вилікувала. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
все остальное это психосоматика. заговорами у нас лечат только наличие денег в кармане. |
Цитата:
|
Никогда не думала, что магия в хороших руках сможет спасти мою жизнь, но когда муж подал на развод, пришлось искать разные способы, чтобы выиграть дело о разделе имущества. Откровенно говоря, у меня не было ни единого шанса: у него были деньги и хороший адвокат, я же не имела ни того, ни другого. Да и любила я его, хотя и знала, что изменил. Как именно я вышла на Анику – загадка даже для меня, потому что в то время жила практически в полу бессознательном состоянии. Я просто увидела её интервью на Ютубе и так она говорила искренне, что я захотела попросить у нее помощи, а потом нашла её номер +380965059865. Наша встреча изменила мою жизнь. Не буду много говорить. Скажу только, что в результате нашей работы мы снова вместе. И он снова любит меня, словно и не было никакого бракоразводного процесса. Это чудо. Чудо, которое своими руками сотворила Аника. И если вы думаете, стоит ли она вашего доверия, то знайте: стоит. Определённо стоит. Я знаю, что много хороших гадалок есть на этом свете, но лично мне подошла Аника своей искренностью и даром. Никакого приворота или чёрной магии, Аника показала мне какие я делала ошибки, подсказала как исправить, что сказать мужу и я послушалась её полностью - у меня получилось сохранить брак, чему я очень рада!
|
Цитата:
|
Как теперь:
- одним = "закрыть и не пускать" http://www.bagnet.org/news/society/4...y-na-zarabotki - другим = эпицентр и тищенко.... |
Цитата:
"Відповідно до ст. 33 Конституції України, свобода пересування і право на вільний вибір місця проживання належать кожній людині, яка на законних підставах перебуває на території України, і включають у себе свободу пересування територією України, право на вільний вибір постійного чи тимчасового місця проживання на території України, право вільно залишати територію України, право громадянина України в будь-який час повернутися в Україну." ------------------------------------ гидрант конституции гарантирует... спасибо жителям Кривбасса... |
Цитата:
|
"...забавные..."
уже наверно - смешные.... |
Цитата:
|
К сожалению ЛЮБАЯ ВЛАСТЬ делает так....
(когда не плюют их не видно и о них не помнят...) |
Цитата:
|
У Вінниці з 30 квітня дозволили працювати продуктовим ринкам.
28 квiтня 2020 - 15:39 З 30 квітня у Вінниці відкриють 8 продуктових ринків. Перед цим їх перевірять на дотримання профілактичних заходів. Лотки з продовольчими товарами пра цюватимуть до 14 години у будні дні та до 16 у вихідні. Відповідне рішення 28 квітня прийняла міська комісія з питань техногенно-еко логічної безпеки та надзвичайних ситуацій. “Перед поновленням роботи праців ники Держпродспоживслужби у Вінницькій області проведуть обстеження агро продовольчих ринків різних форм власності на предмет дотримання вимог щодо профілактичних заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 та усунення виявлених раніше порушень. По кожному ринку мають скласти від повідні акти та видати відповідний наказ”, - йдеться у документі. З 30 квітня у Вінниці відкриють: Центральний ринок; Привокзальний; Привокзальний 2; Урожай; Мир; Західний ринок; ТЦ "Вишенька"; ТСЦ "Пасаж". Працюватимуть вони у робочі дні з 10:00 до 14:00. У вихідні та святкові – з 10:00 до 16:00. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
![]() |
Вот можно загрузится на досуге :)
https://habr.com/ru/post/497956/ |
Цитата:
|
Цитата:
|