Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Coronavirus близко (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=71138)

amoremio 26-04-2020 17:41

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3241432)
Я вот не могу понять, всего заболело около 9000, а вылечилось и умерло около 1000. Это получается, что остальные уже второй месяц болеют?

після лікування потрібно робити повторний тест, на які в держави коштів немає, а пацієнтам - по цимбалам (краще - значить вилікувався):d.

BRIDGE 26-04-2020 18:36

Цитата:

Я вот не могу понять, всего заболело около 9000, а вылечилось и умерло около 1000. Это получается, что остальные уже второй месяц болеют?

По нынешним стандартам, идеально:
- отсутствие симптомов;
- 3-4 отрицательных теста с разницей в сутки;
- КТ лёгких.

После этого делается вывод что человек здоров.

У нас же... Если 1 тест сделают после выписки или при выздоровлении - уже хорошо. Теоретически, он может показать и +, и -, собственно разницы никакой нет, ибо тест имеет погрешность (особенно те что у нас), а вирус может оставаться в носоглотке ещё неделю-две после полного излечения.
Просто ждут пока человеку станет хорошо (ну или плохо).
Но включить его в список выздоровевших не имеют право (см. стандарты определения излечения).

Вавка 26-04-2020 19:15

пля, сьогодні переміряв - в мене COVID12 (не в діаметрі)

s_w 26-04-2020 19:18

Цитата:

Я сегодня прочитал (не помню где :() что в Украине есть один уникум который
официально болеет уже 7 недель, молодой парень и врачи уже не знают что
с ним делать и как лечить.

Вавка 26-04-2020 19:52

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3241446)
Я сегодня прочитал (не помню где :() что в Украине есть один уникум который
официально болеет уже 7 недель, молодой парень и врачи уже не знают что
с ним делать и как лечить.

я, просто, па-0сінькє вчора проїбав телефон

ortodox 26-04-2020 22:45

Ліки від коронавіруса

Колега по роботі знається на народній медицині , то пропонує такий рецепт для лікування або полегшення стану хворого:

Цитата:

Пропоную випробувати ліки від КОВІД-19.
Рецепт № 1:
Розблокує дихальні шляхи від задухи (дьоготь березовий , продається у вереринарних аптеках). В невеликі баночки з кришкою покласти вату і додати туди 5 крапель дьогтю. Вдихати (нюхати по 5 глибоких вдихів тричі на день (вранці , в обід і перед сном) 5-7 днів , поки не спаде температура грудної клітини (хворий відчує). Увага! Частіше вживання може обпалити ворсинки легенів і оголити іх.
Або внутрішнє вживання для очистки всього організму від вірусу:
Перший день – вранці 2 краплі дьогтю на 100 грамів теплого (35 градасів) молока , в обід – 1 краплю , перед сном – 2 краплі.
Другий день – так само.
Третій-сьомий день – тричі по 1 краплі.
Людям з нирковою недостатністю вживати дьоготь заборонено!

Рецепт №2
Для розблокування легень , очистки організму від вірусу. Розриває
оболонку , знищує вірус
20% спиртова настойка воскової молі ( придбати у бджолярів)
Вживати на 150 грамів води
Вранці – 2 краплі
Вдень – 1 крапля
Перед сном – 2 краплі
Другий день – так само
Третій – сьомий день - тричі по 1 краплі.
Передозування оголює поверхню легенів!

09.04.2020 р. А. Удовиченко м. Вінниця тел.
Якщо не дай Бог , в кого будуть проблеми з цим , і будуть питання - пишіть в ЛС , дам його телефон.

artist 27-04-2020 00:11

Цитата:

Ну так захворівших в день прибавляється до 4-5 сотень,а лікуються від тижня до двох,чи скільки там незнаю.Тому і захворівших завжди високі показники тримаються

s_w 27-04-2020 09:06

Цитата:

Повідомлення від ortodox (Повідомлення 3241461)
Колега по роботі знається на народній медицині , то пропонує такий рецепт для лікування або полегшення стану хворого:

Якщо не дай Бог , в кого будуть проблеми з цим , і будуть питання - пишіть в ЛС , дам його телефон.

Утопающий хватается за соломинку. Даешь рекламу барыге, решившему поднять
бабло на очередном псевдо лекарстве ? И для этого используешь площадку вин
форума ? Лучше 2 кг лимонов в неделю ешь да имбиря 300гр в день. Тогда точно
выживешь (а может и нет, как бог даст) А еще надежнее высушенные, перемоло
тые яйца черного кота, :|как это делают во Вьетнаме. Но только черные, не пере
путай случайно, иначе беда.:cry:

Mrgreen 27-04-2020 09:33

Цитата:

Повідомлення від ortodox (Повідомлення 3241461)

Рецепт рівня: Поклади 50коп під подушку перед сном, похлопай 5 раз і плюнь через ліве плече.
Навіть якщо сий чудодійний еліксир і допомагає якось, то це на рівні дій вітамінів, антисепичного ефекту(вірус прям вмирає, ага), може ще пару мікроелементів рідкісних, котрих в звичайному раціоні нема.

Нагадую, що ефект плацебо має чисто суб'єктивний ефект, тобто покращує НЕ реальний стан організму, а лише самопочуття пацієнта після його прийому.
(Досліджено сліпим методом на пацієнтах з астмою. )

ЗІ: Хоча автор поста згадував,
Цитата:

полегшення стану хворого
причому тільки в його уяві. На більше нема сенсу розраховувати.

Mrgreen 27-04-2020 09:43

Ще цікава штука. Вірус cov19, з'явився внаслідок мутації 6 місяців тому всередині китайського кажана, а наші народні умільці вже пропонують засоби для лікування. От молодці!!1:lol::d:lol:

ortodox 27-04-2020 10:10

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3241470)
Утопающий хватается за соломинку. Даешь рекламу барыге, решившему поднять
бабло на очередном псевдо лекарстве
? И для этого используешь площадку вин
форума ? Лучше 2 кг лимонов в неделю ешь да имбиря 300гр в день. Тогда точно
выживешь (а может и нет, как бог даст) А еще надежнее высушенные, перемоло
тые яйца черного кота, :|как это делают во Вьетнаме. Но только черные, не пере
путай случайно, иначе беда.:cry:

Він не заробляє на цьому , адже рецепт виклав в загальний доступ.
Та і вартість складових - копійки в порівнянні з тим же імбірем.
Більше того - роздає ліки безкоштовно тим хто сам не може іх виготовити.

Boroda 27-04-2020 11:05

Доходчиво
https://www.facebook.com/10000001467...77972/?app=fbl

Mrgreen 27-04-2020 11:47

Цитата:

Повідомлення від ortodox (Повідомлення 3241475)
роздає ліки безкоштовно

Давайте називати речі своїми іменами. НЕ ліки, а "магічні зілля", до ліків(у яких є спосіб дії, показання, протипоказання і врешті, клінічно перевірена ефективність), це має відношення, трохи менше, ніж ніяке.

Можете повправлятись у підборі підходящої назви, тільки не "ліки"

Leepshec 27-04-2020 11:54

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3241479)

я бы больше назвал - "подходит для меня"

Leepshec 27-04-2020 11:55

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3241481)
Давайте називати речі своїми іменами. НЕ ліки, а "магічні зілля", до ліків(у яких є спосіб дії, показання, протипоказання і врешті, клінічно перевірена ефективність), це має відношення, трохи менше, ніж ніяке.

https://vorchuchelo.com/wp-content/g...-platsebo.jpeg

Mrgreen 27-04-2020 12:06

Частково погоджусь, бо в державі нема адекватного, непідкупного механізму перевірки ліків, завжди можна порішати. Так і продаються всякі анаферони та інші фуфломіцини з гомеопатією вкупі

ortodox 27-04-2020 13:23

Цитата:

Повідомлення від Mrgreen (Повідомлення 3241481)

Ну скажімо , народні засоби. Але погодьтеся , що є багато народних засобів , які дійсно допомагають в лікуванні.

Наприклад коли в моєї сусідки була трофічна язва на нозі , лікарі виявились безсилі , а одна бабка (тепер вже покійна) народними методами і заговорами вилікувала.

Александр 27-04-2020 13:25

Цитата:

Повідомлення від artist (Повідомлення 3241468)
Ну так захворівших в день прибавляється до 4-5 сотень,а лікуються від тижня до двох,чи скільки там незнаю.Тому і захворівших завжди високі показники тримаються

Мені здається, що все набагато простіше - нас наїбали. А "заразні" відрізняються від звичайних так як пацаки від четлан.

Dark 27-04-2020 13:27

Цитата:

Повідомлення від ortodox (Повідомлення 3241488)
заговорами вилікувала

Cool story, bro.

Leepshec 27-04-2020 13:27

Цитата:

Повідомлення від ortodox (Повідомлення 3241488)
Ну скажімо , народні засоби. Але погодьтеся , що є багато народних засобів , які дійсно допомагають в лікуванні.

Наприклад коли в моєї сусідки була трофічна язва на нозі , лікарі виявились безсилі , а одна бабка (тепер вже покійна) народними методами і заговорами вилікувала.

все те народные средства, которые имеют эффективность называются - медикаменты.
все остальное это психосоматика.
заговорами у нас лечат только наличие денег в кармане.

s_w 27-04-2020 14:41

Цитата:

Повідомлення від Leepshec (Повідомлення 3241491)
все те народные средства, которые имеют эффективность называются - медикаменты.
все остальное это психосоматика.
заговорами у нас лечат только наличие денег в кармане.

:lol: нравица

Карина523 28-04-2020 00:14

Никогда не думала, что магия в хороших руках сможет спасти мою жизнь, но когда муж подал на развод, пришлось искать разные способы, чтобы выиграть дело о разделе имущества. Откровенно говоря, у меня не было ни единого шанса: у него были деньги и хороший адвокат, я же не имела ни того, ни другого. Да и любила я его, хотя и знала, что изменил. Как именно я вышла на Анику – загадка даже для меня, потому что в то время жила практически в полу бессознательном состоянии. Я просто увидела её интервью на Ютубе и так она говорила искренне, что я захотела попросить у нее помощи, а потом нашла её номер +380965059865. Наша встреча изменила мою жизнь. Не буду много говорить. Скажу только, что в результате нашей работы мы снова вместе. И он снова любит меня, словно и не было никакого бракоразводного процесса. Это чудо. Чудо, которое своими руками сотворила Аника. И если вы думаете, стоит ли она вашего доверия, то знайте: стоит. Определённо стоит. Я знаю, что много хороших гадалок есть на этом свете, но лично мне подошла Аника своей искренностью и даром. Никакого приворота или чёрной магии, Аника показала мне какие я делала ошибки, подсказала как исправить, что сказать мужу и я послушалась её полностью - у меня получилось сохранить брак, чему я очень рада!

artist 28-04-2020 09:41

Цитата:

Повідомлення від Карина523 (Повідомлення 3241522)
Никогда не думала, что магия в хороших руках сможет спасти мою жизнь, но когда муж подал на развод, пришлось искать разные способы, чтобы выиграть дело о разделе имущества. Откровенно говоря, у меня не было ни единого шанса: у него были деньги и хороший адвокат, я же не имела ни того, ни другого. Да и любила я его, хотя и знала, что изменил. Как именно я вышла на Анику – загадка даже для меня, потому что в то время жила практически в полу бессознательном состоянии. Я просто увидела её интервью на Ютубе и так она говорила искренне, что я захотела попросить у нее помощи, а потом нашла её номер +380965059865. Наша встреча изменила мою жизнь. Не буду много говорить. Скажу только, что в результате нашей работы мы снова вместе. И он снова любит меня, словно и не было никакого бракоразводного процесса. Это чудо. Чудо, которое своими руками сотворила Аника. И если вы думаете, стоит ли она вашего доверия, то знайте: стоит. Определённо стоит. Я знаю, что много хороших гадалок есть на этом свете, но лично мне подошла Аника своей искренностью и даром. Никакого приворота или чёрной магии, Аника показала мне какие я делала ошибки, подсказала как исправить, что сказать мужу и я послушалась её полностью - у меня получилось сохранить брак, чему я очень рада!

А чи допоможе Аніка позбутися спамерів?

privet_77 28-04-2020 10:53

Как теперь:
- одним = "закрыть и не пускать" http://www.bagnet.org/news/society/4...y-na-zarabotki
- другим = эпицентр и тищенко....

Viacheslav 28-04-2020 11:27

Цитата:

Повідомлення від privet_77 (Повідомлення 3241530)
Как теперь:
- одним = "закрыть и не пускать" http://www.bagnet.org/news/society/4...y-na-zarabotki
- другим = эпицентр и тищенко....

"Відповідно до ст. 33 Конституції України, свобода пересування і право на вільний вибір місця проживання належать кожній людині, яка на законних підставах перебуває на території України, і включають у себе свободу пересування територією України, право на вільний вибір постійного чи тимчасового місця проживання на території України, право вільно залишати територію України, право громадянина України в будь-який час повернутися в Україну."
------------------------------------

гидрант конституции гарантирует...

спасибо жителям Кривбасса...

Dark 28-04-2020 11:50

Цитата:

Повідомлення від Viacheslav (Повідомлення 3241532)
ст. 33 Конституції України

Там еще есть забавные 39, 42-44, 49 (помним про платные тесты на китайскую залупу), 56 (помним о том, что зелибобики класть хотели на Основной Закон), 60 (Кабмин, передаю привет), и особенно важная 64 статья.

privet_77 28-04-2020 13:09

"...забавные..."
уже наверно - смешные....

Dark 28-04-2020 13:59

Цитата:

Повідомлення від privet_77 (Повідомлення 3241536)
"...забавные..."
уже наверно - смешные....

Такими их сделали те, кто выбрал тех, кто плевать хотел на Основной Закон.

privet_77 28-04-2020 15:41

К сожалению ЛЮБАЯ ВЛАСТЬ делает так....
(когда не плюют их не видно и о них не помнят...)

Dark 28-04-2020 15:45

Цитата:

Повідомлення від privet_77 (Повідомлення 3241545)
К сожалению ЛЮБАЯ ВЛАСТЬ делает так....

Я думаю, что совсем не каждая власть может сделать пробоину в бюджете ниже ватерлинии. :lol:

s_w 28-04-2020 18:26

У Вінниці з 30 квітня дозволили працювати продуктовим ринкам.

28 квiтня 2020 - 15:39

З 30 квітня у Вінниці відкриють 8 продуктових ринків. Перед цим їх перевірять
на дотримання профілактичних заходів. Лотки з продовольчими товарами пра
цюватимуть до 14 години у будні дні та до 16 у вихідні.
Відповідне рішення 28 квітня прийняла міська комісія з питань техногенно-еко
логічної безпеки та надзвичайних ситуацій. “Перед поновленням роботи праців
ники Держпродспоживслужби у Вінницькій області проведуть обстеження агро
продовольчих ринків різних форм власності на предмет дотримання вимог щодо
профілактичних заходів протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19
та усунення виявлених раніше порушень. По кожному ринку мають скласти від
повідні акти та видати відповідний наказ”, - йдеться у документі.

З 30 квітня у Вінниці відкриють:

Центральний ринок;
Привокзальний;
Привокзальний 2;
Урожай;
Мир;
Західний ринок;
ТЦ "Вишенька";
ТСЦ "Пасаж".

Працюватимуть вони у робочі дні з 10:00 до 14:00. У вихідні та святкові – з 10:00 до 16:00.

Александр 28-04-2020 18:39

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3241553)
Працюватимуть вони у робочі дні з 10:00 до 14:00. У вихідні та святкові – з 10:00 до 16:00.

Обмеження в часі мабуть спрямовані на збільшення одночасної концентрації людей.

Mrgreen 28-04-2020 18:45

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3241554)

Рукожопи при владі, через сраку все робиться :fool:

Dark 28-04-2020 18:46

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3241554)

Не благодари. :lol:
  Скрытый текст

Total 28-04-2020 20:17

Вот можно загрузится на досуге :)
https://habr.com/ru/post/497956/

bus-travel.com.ua 28-04-2020 21:06

Цитата:

Повідомлення від Viacheslav (Повідомлення 3241532)
"Відповідно до ст. 33 Конституції України, свобода пересування і право на вільний вибір місця проживання належать кожній людині, яка на законних підставах перебуває на території України, і включають у себе свободу пересування територією України, право на вільний вибір постійного чи тимчасового місця проживання на території України, право вільно залишати територію України, право громадянина України в будь-який час повернутися в Україну."
------------------------------------

гидрант конституции гарантирует...

спасибо жителям Кривбасса...

нравятся мне упоротые:d

privet_77 28-04-2020 21:30

Цитата:

Повідомлення від Total (Повідомлення 3241563)
Вот можно загрузится на досуге :)
https://habr.com/ru/post/497956/

Довольно забавно......

Viacheslav 28-04-2020 21:33

https://www.obozrevatel.com/society/...o-pomoschi.htm

Александр 28-04-2020 22:55

Цитата:

Повідомлення від privet_77 (Повідомлення 3241565)
Довольно забавно......

Только не говори, что ты дочитал, а тем более понял)

Dark 28-04-2020 23:08

Цитата:

Повідомлення від bus-travel.com.ua (Повідомлення 3241564)
нравятся мне упоротые:d

В чём конкретно заключается упоротость?
Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3241567)
Только не говори, что ты дочитал, а тем более понял)

Допустим, я понял. Какой вывод нужно сделать из того, что топовые вирусологи этого мира исследуют возможные пути заражения до того, как эти самые пути будут распространенными?

Поточний час: 23:24. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025