Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Комерційний форум (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=11)
-   -   ПОИСК: Ниссан лиаф. (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=68632)

FLASHproject 26-01-2018 01:09

Цитата:

Повідомлення від Over (Повідомлення 3215703)
и по 3 часа ..."3 часа КАРЛ !!!! " стоять заряжаться, рука устанет "ждать"... что делать всё ЭТО ВРЕМЯ ЗАРЯДКИ???

Є швидкісні спеціалізовані зарядні, за 30 хв. заливають до 80%
Але їх дуже мало, і ще потрібно щоб у Вас автомобіль підтримував дану функцію, а за неї потрібно теж доплатити)))

owmen 26-01-2018 01:09

Цитата:

Повідомлення від Over (Повідомлення 3215703)
блин , перечитал все посты ... все калькуляции... и ВРОДЕ как електро дешелве на сотню другую ))) но бля!!! растояние Винница-(ЖИтомЫр)-Киев -270 КМ... заряда на 130 .. окей выехали с ФУЛОВЫМ с края винницы ...по дороге МИНИМУМ 2 раза зарядится нада ...сама дорога часа 3-4.. и по 3 часа ..."3 часа КАРЛ !!!! " стоять заряжаться, рука устанет "ждать"... что делать всё ЭТО ВРЕМЯ ЗАРЯДКИ???

2 раза зарядится в дороге - ~5-6 часов ..+ дорога-8~9 часов.. мы на почти пустом акуме приехали в Куив..Опять заряжаться.. и того пол-сутки трачу что бы ЧТО-ТО начать делать в пункте назначения..- вывод как то не целеобразненько, если не ГОРЕЦ по жизни)
а если по городу - то как говорили выше- ваще дорого .. легче матиZZ купить и в ус не дуть)) или смарт за 10$ таже крыша на колёсах в профиль...

НУ вот как бы да) Купить за чирик смарта и еще 6 косарей баксов на топливо останется)))) Єто лет 10 ездить/заправлять смартика по городу))) И в Киев хоть через ЖиТОМеР хоть через белую церковь а хоть через одессу:yes:

Александр 26-01-2018 01:09

Цитата:

Повідомлення від Leepshec (Повідомлення 3215699)
ну в общем воспользуюсь офтопом - какие сейчас модели новые на рынке с хорошими движками?

На самом деле все уже доведено до совершенства. Все моторы хорошы если они в нормальном состоянии. Ресурсы уже не те, что раньше, но думаю 300-400 выходят легко. После 200 начинает сыпаться навесное, что весьма не дешево.

Александр 26-01-2018 01:17

Цитата:

Повідомлення від FLASHproject (Повідомлення 3215700)
Фіат-опель нічого не скажу, пежо-сітроен 1,6 теж не знаю, але здається 2,0 більше хвалять, в мене Берлінго 1,9, так цей ще онукам дістанеться без ремонтів і при цьому буде їздити на мазуті та олії)))
На Мерси к9к здається ставили лише на А-серію, і тіж самі головняки із ним))) Мерсам пофіг, вони і не розраховують на те що А-клас буде більше 150-200 відбігувати)))
Здається є ще к9к із паливними Бош та Сіменс, говорять надійніші в рази, але сам наживо їх не бачив)))

Мені з двигунів до 2 л. найбільше подобаються D4FA та D4FB
В них як на мене хороший баланс потужності, надійності, і економічності.

Новіші D4FD ще не пробував і даже не цікавився ними, можливо теж нічого якщо в них не втулили Делфі)))

Ти знаєш замінити клапана на форсах делфі можна в домашніх умовах потративши по 1000грн за штуку. А от твоя ТНВД лукас потяне як весь мотор к9к, та щей потратиш кучу нервів поки таки зберешся духом платити такі гроші.

owmen 26-01-2018 01:18

Цитата:

Повідомлення від FLASHproject (Повідомлення 3215704)
Є швидкісні спеціалізовані зарядні, за 30 хв. заливають до 80%
Але їх дуже мало, і ще потрібно щоб у Вас автомобіль підтримував дану функцію, а за неї потрібно теж доплатити)))

Ну оке, два раза по полчаса - уже час, а если перед тобой еще 2-3 машины в очереди к розетке? Итого тех 1-3 часа ждать... А если тебе не в киев а в Одессу например, а это уже 500+ км и не 2 дозарядки а 4-5...

Александр 26-01-2018 01:20

Цитата:

Повідомлення від owmen (Повідомлення 3215708)
Ну оке, два раза по полчаса - уже час, а если перед тобой еще 2-3 машины в очереди к розетке? Итого тех 1-3 часа ждать... А если тебе не в киев а в Одессу например, а это уже 500+ км и не 2 дозарядки а 4-5...

Тут же писали, что вторая машина в семье. Что не понятно?

owmen 26-01-2018 01:27

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3215709)
Тут же писали, что вторая машина в семье. Что не понятно?

Да с тем что вторая машина - все понятно. Мы вообще то обсуждаем рентабельность в общем электрокаров как таковых не уточняя какая она по счету в семье.

FLASHproject 26-01-2018 01:28

Цитата:

Повідомлення від Александр (Повідомлення 3215707)
Ти знаєш замінити клапана на форсах делфі можна в домашніх умовах потративши по 1000грн за штуку.

Блін виявляється все елементарно і дешево, тільки чомусь практично всі дизелісти носом крутять коли чують за 1,5 дці:d
Цитата:

А от твоя ТНВД лукас потяне як весь мотор к9к, та щей потратиш кучу нервів поки таки зберешся духом платити такі гроші.
В мене Бош, так не дешево))), але і по надійності не рівня Делфі. Багато бачили D4FA та D4FB мертвих???

FLASHproject 26-01-2018 01:35

Цитата:

Повідомлення від owmen (Повідомлення 3215708)
... а если перед тобой еще 2-3 машины в очереди к розетке?

Є така штука, в будь якого електровода має бути у багажнику)))
http://uvm-ukraine.com.ua/sites/defa...6264971cdf.png

Александр 26-01-2018 01:36

Цитата:

Повідомлення від FLASHproject (Повідомлення 3215711)
Блін виявляється все елементарно і дешево, тільки чомусь практично всі дизелісти носом крутять коли чують за 1,5 дці:d

В мене Бош, так не дешево))), але і по надійності не рівня Делфі. Багато бачили D4FA та D4FB мертвих???

Перестань, нікто нічого не крутить. Вже ті часи пройшли. Раніше просто запчастин на делфі не було, а на бош були, от і вся різниця.
Ти ж писав, що в тебе берлінго 1.9?
На рахунок, д4фа ти будеш другим:) Я думаю замало для статистики. Та і думаю, що машина твоя бралась в Україні в салоні і рідний пробіг там не великий.

Поточний час: 10:55. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025