Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Відпочинок, розваги та знайомства (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Парковка на велодоріжках. Нахабні водії авто. (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=38533)

navigator 26-06-2012 21:58

Цитата:

Повідомлення від Nomad (Повідомлення 2753416)
Виправив для таких "детей природи" як ти, щоб двояко не ввижалось :d

вот тебе стишок про яко, правда только про одно.....

Prima 26-06-2012 21:59

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2753414)
двояко? а как тебе такое двоякое?

Вот и я говорю, все знают шо такое пдр, но главное шоп результат был :d

Prima 26-06-2012 22:02

Цитата:

Повідомлення від Nomad (Повідомлення 2753416)
Виправив для таких "детей природи" як ти, щоб двояко не ввижалось :d

Спасибо дружище. Ты бы еще мне про "ввижалось" разжевал, шоп я совсем вумным стал :d

Delok 26-06-2012 23:50

Цитата:

Повідомлення від vladort (Повідомлення 2753348)
Для "знатоков" правил:

в) на тротуарах, за винятком легкових автомобілів та
мотоциклів, які можуть бути поставлені на краю тротуарів, де для
руху пішоходів залишається щонайменше 2 м;
"

але аж ніяк на велодоріжках, для "знатоків" ПДР. ;) тому вчи ПДР краще. Звонили в ГАЇ, взнавали, якщо наших слів тобі мало.

navigator 27-06-2012 05:55

Цитата:

Повідомлення від Delok (Повідомлення 2753444)
але аж ніяк на велодоріжках, для "знатоків" ПДР. ;) тому вчи ПДР краще. Звонили в ГАЇ, взнавали, якщо наших слів тобі мало.

ну так при выявлении нарушений парковки на велодорожках звони в гаи, в чем проблема то???

vladort 27-06-2012 06:27

Цитата:

Повідомлення від Delok (Повідомлення 2753444)

Что мне и как делать я разберусь без твоих подсказок. Или у тебя есть, что мне конкретно рассказать ? Не вопрос - всегда открыт для диалога.

vladort 27-06-2012 06:35

Цитата:

Повідомлення від navigator (Повідомлення 2753468)
ну так при выявлении нарушений парковки на велодорожках звони в гаи, в чем проблема то???

А ещё лучше поймать за хобот ближайшего ДПС-ника и показать на местности :d

Delok 27-06-2012 07:51

Цитата:

Повідомлення від vladort (Повідомлення 2753470)
А ещё лучше поймать за хобот ближайшего ДПС-ника и показать на местности :d

То ти визнаєш, що паркуватись там не можна? А не "якщо по правилам можна, то чого йому там не паркуватись".
Взагалі то не цікаво з вами дорогі співрозмовники вести діалог, всеодно це вічний срач буде, тому не варто переконувати один одного в чомусь. Кожен сам знає, що йому робити. Кому треба було, ті люди все зрозуміли, а хто тролив по своїй неспроможності зробити більшого, той нехай і тролить далі - всіх благ!

vladort 27-06-2012 08:34

Цитата:

Повідомлення від Delok (Повідомлення 2753475)
То ти визнаєш, що паркуватись там не можна? А не "якщо по правилам можна, то чого йому там не паркуватись".
Взагалі то не цікаво з вами дорогі співрозмовники вести діалог, всеодно це вічний срач буде, тому не варто переконувати один одного в чомусь. Кожен сам знає, що йому робити. Кому треба було, ті люди все зрозуміли, а хто тролив по своїй неспроможності зробити більшого, той нехай і тролить далі - всіх благ!

Ты мне хочешь что-то доказать ? Не собираюсь вступать с тобой в полемику. На данный момент большинство велосипедистов ездит, как Бог на душу положит:
1) Езда по тротуарам
2) Езда по дороге, где вздумается
3) Езда по пешеходному переходу....

Список можно продолжать бесконечно, просто нет времени этим заниматься ...

Delok 27-06-2012 08:38

Цитата:

Повідомлення від vladort (Повідомлення 2753479)
Ты идиот ? Пункт правил был приведён, когда шёл разговор о парковке на тротуаре...

Послухай мене сюди, парковка тут не на тротуарі, а на велодоріжці - це інше зовсім. А щодо твоєї поведінки на даній темі, то можу сказати, що ти ведеш себе як ті кому СтопХам наклеює наклейки на лобовухи. В відповідь на твоє питання скажу, що ні я далеко не ідіот. А провокувати такими зверненнями не варто.

Поточний час: 02:12. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025