Хлопці та дівчата, говорите з пустого в порожнє. В "корінь треба дивитися", а причина то в тому, що росіяни найбільші у світі націоналісти - великороси і в їх розумінні інші народи - холопи. Українці - старші холопи, бо тут Київ, білоруси - просто холопи, а про різних там бурятів, башкірів, татар і т.д. - я мовчу взагалі.
І ясно, що українська мова, культура, історія у них викликає "внутрішній спротив", так як і білоруська мова і мова прибалтійських країн, яку вони не хочуть і не збираються вчити.
Я ще колись дивувався тому, що все у світі видумали росіяни, а якщо не вони, то це просто не визнані люди. Як той перший винахідник радіо Попов, якого весь світ не визнає, крім Росії.
З однієї сторони мені росіян жалко, адже це не просто націоналізм, це слабкість та комплекси із-за яких вони завжди будуть біомасою, гарматним та тюремним мясом (С) Корчинський. З іншої сторони із-за своїх душевних проблем їм дуже тяжко жити серед інших народів, але і в Росії вони нікому не потрібні...
Проте, раджу росіянам таки самовдосконалюватися та навчитися жити серед інших народів "без душевних мук".
|