![]() |
|
Цитата:
|
Цитата:
Якщо взяти Ан-148/158, то на рівні світових літаків. Двигун один з найкращих в класі (розробка Івченко-Прогрес), на підході ще економічніший. Авіоніка частково наша, частково російська, а там де не могли, то іноземна. Фото кабіни http://avia-mir.com/photo/an/an-148/...48-100B_06.jpg |
Цитата:
И вот после этого приходи - я тебе лично обещаю, что я тебя познакомлю с людьми, которые дадут тебе порулить - покажешь как надо. Порешаешь реальные проблемы. |
Цитата:
Зараз я в творчих пошуках, думаю, що робити. Тому керівний досвід у мене є, хоча його важко порівняти з досвідом начальника цеху або головного механіка на потужних підприємствах. 10-15 чоловік - це дуже важко, адже це або послуги або кустарне виробництво (без сертифікатів якості та ліцензії на роботи). Мені це не цікаво. Що таке атестація робочих місць, пожежна безпека, охорона праці і т.д. я знаю особисто. |
А щодо того чи важко бути мером. Та ні, що там складного. Он дівчата по 23 роки керують куди більшими організаціями чим мерія Вінниці :)
Ну звичайно ж керував не 26 річний Вова без досвіду роботи і управління людьми (ну хіба, що сидів у Гранді, який батько зробив і поставив), а Генерал Ворона, який був першим заступником ще з часів Дворкіса. Тому не дівчинка 23 років керує галузю, а перший заступник. Не міністр керує міністерством, а його перший заступник. Міністри у нас міняються майже щороку, а щоб війти в курс справи треба мінімум 6 місяців і то... Від того, чи у нас Дворкіс, Домбровський, Гройсман і т.д. - нічого не міняється, люди які безпосердньо керують залишаються ті ж самі. Звичайно, мер може проштовхувати якісь ініціативи, але не більше того. Одна людина, нічого не вирішить у місті. |
Цитата:
Якби у нас будували заводи і мер пробивав інвестиції - був би хороший керівник міста, а так не бачу переспектив у Вінниці крім напівпустих торговельних центрів, дозвіл на побудуву яких дає мерія. Мені подобається мер Черкас Одарич (якого, до речі, регіони зняли). Починаючи від того, що він запропонував кращі рішення для Порошенка і той не у Вінниці побудував завод, а у Черкасах і закінчуючи тим, що у нього працюють харчові підприємства, аналогічні яким у Вінниці закрилися. Крім того, на сайті мерії Черкас є повні звіти про всі витрати міста, чого у Вінниці не знайдеш і близько. Мені подобається мер Ладижина, який зміг дати найвигідніші умови для "Нашої Ряби", яка там побудувала потужну фабрику і дала тисячі робочих місць і буде ще розширятися. І що у Ладижині немає жодного бігборда з рекламою (крім соціальної). І що у Ладижині знайшлися гроші для побудови пляжу і люди мають де скупатися літом, на відміну від Вінниці, яка багатша у десятки разів. |
Цитата:
|
Що неподобається мені у Вінниці:
1. Те, що ЖЕКи стали приватними підприємствами (кожне приватне підприємство працює з метою отримання прибутку) без згоди на то мешканців. При чому якщо раніше були ПП, то зараз зробили ТОВи із статутним фондом 1000 грн., тобто юридичної відповідальності НУЛЬ. Замість того щоб робити ОСББ та виділяти гроші з бюджету міста на ремонт будинків. Якщо директор ЖЕКу не справляється, то треба його замінити. А так я бачу вивіску ТОВ, а по факту ті ж прибиральники, слюсарі і т.д. Який же в цьому сенс крім "відмивання коштів з бюджету"? Тут гроші вивели через чистий прибуток та й все, а в державному ЖЕКу треба організовувати схему відкатів. 2. Транспортна реформа наче і позитивна, але Ви ж подивіться такі райони як Старе місто, Корея, Пятничани, Бучми - стали такими ж селами як і Вінницькі Хутури, Мізяківські Хутори, Стрижавка, Вороновиця і т.д. Добиратися по часу виходить так само, як і вартість проїзду. Тобто ці регіони кинуті на призволяще. Мені то всеодно, я живу в центрі, але я небайдужий до цієї проблеми. Крім того, познімали усі вивіски з зупинок з розкладом руху трамваїв та тролейбусів, бо ходять вони зараз ЗНАЧНО гірше, ніж з початку реформи. Тролейбуси навіть не в час пік забиті так, що немає як дихнути. Це що "бек ту СРСР"? 3. Куча рекламних бігбордів по місту. Мало того, що їх дуже багато, так часто місяцями висять порвані, бо нової реклами немає, а стару власники бігбордів хочуть "спортити". Більшість цих бігбордів встановлені законно, але дозвіл на них уже закінчився. Тобто власники цих бігбордів за них не платять роками. Це лего перевірити, адже згідно із ЗУ "Про рекламу" має бути табличка з власником, договором і т.д. Підійдіть до найближчого і подивіться. 4. По всьму місту набудували ларьків "Преса", де реально продаються сигарети. Мало того, що вони псують зовнішній вигляд міста, але часто розміщені біля шкіл та училищ. 5. У місті мало автостоянок і земля під них не віділяється. Люди ставлять машини на газони, але ніхто їх не штрафує. Все місто захаращене машинами. 6. Будують торговельні центри без міри. Вже дійшло до того, що вони працюють на грані рентабельності або в збиток. Навіщо давати дозволи на будівництво? 7. У Вінниці не розвивається промисловість, відсутні проекти по будівництву нових заводів і т.д. .... |
Цитата:
Нам слід гордитися таким конструкторським бюро як Антонов, бо такого рівня КБ немає ні у Японії, ні у Росії, ні у Китая, які відносяться до країн Великої вісімки. А по авіаційним двигунам - ми одна з передових держав світу. Навіть високотехнологічна Японія і та до сих пір для власних вертольотів не змогла зробити двигун. Подивіться відео, як українці "за дві копійки" зробили двигун з форсажною камерою для китайців (до цього ми ніколи таких двигунів не робили і входимо в пятірку країн, які здатні таке робити) |
Цитата:
|
Поточний час: 03:34. Часовий пояс GMT +3. |
|
Copyright ©2000 - 2025