Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Відпочинок, розваги та знайомства (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Парковка на велодоріжках. Нахабні водії авто. (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=38533)

vladort 27-06-2012 08:41

Цитата:

Повідомлення від Delok (Повідомлення 2753480)
Послухай мене сюди, парковка тут не на тротуарі, а на велодоріжці - це інше зовсім, тому про ідіота тут говориш ти про себе. А щодо твоєї поведінки на даній темі, то можу сказати, що ти ведеш себе як ті кому СтопХам наклеює наклейки на лобовухи. В відповідь на твоє питання скажу, що ні я далеко не ідіот. А провокувати такими зверненнями не варто.

Стиль твоего общения говорит об обратном. Я не кого не провоцирую, я тебя конкретно спросил... Если ты не отличаешь провокационный вопрос от обыкновенного - мне тебя жаль. Можешь дальше продолжать жаловаться на тяжёлую судьбу и авто на велодорожках.

Delok 27-06-2012 08:46

Цитата:

Повідомлення від vladort (Повідомлення 2753481)
Стиль твоего общения говорит об обратном. Я не кого не провоцирую, я тебя конкретно спросил... Если ты не отличаешь провокационный вопрос от обыкновенного - мне тебя жаль. Можешь дальше продолжать жаловаться на тяжёлую судьбу и авто на велодорожках.

Слухай, друг! Не варто гнати і срати на даній темі, всеодно ти не просік про що тут мова йде, тому жаль мені тебе, бо ти пишеш не по темі. А переходити на особистості я б не радив. Повернись і прочитай тему ще раз, може воно наштовхне тебе на проблему даної теми, а не на особисте самовираження, як водія авто. Я також водій і дивлюсь на дану проблему не через призму велосипедиста, тому що на авто проводжу також багато часу на дорогах.

vladort 27-06-2012 08:57

Цитата:

Повідомлення від Delok (Повідомлення 2753483)
Слухай, друг! Не варто гнати і срати на даній темі, всеодно ти не просік про що тут мова йде, тому жаль мені тебе, бо ти пишеш не по темі. А переходити на особистості я б не радив. Повернись і прочитай тему ще раз, може воно наштовхне тебе на проблему даної теми, а не на особисте самовираження.

Это тебе нужно внимательнее прочитать данную тему и, может быть, понять что проблемы не существует. И, кстати, тему для самовыражения создал не я. Ладно, предалагаю закончить холивар и перевести тему в "нужное" русло. За сим удаляюсь - удачи.

LANCER 27-06-2012 11:31

Штраф визначається в неоподаткованих мінімумах доходів громадян, а не в гривнях, трійошники, йомайо :)

Mayster 27-06-2012 11:31

а велосипедистам, которые нарушают правила, вы будете делать замечания? или на лоб листовки клеить?

Mayster 27-06-2012 11:37

Цитата:

Повідомлення від Nomad (Повідомлення 2753532)
велосипедисти не паркуються на велосипедних доріжках і мені не заважають

вопрос был четко поставлен.

vladort 27-06-2012 12:08

К вопросу о наклейках...

vladort 27-06-2012 13:01

Цитата:

Повідомлення від Nomad (Повідомлення 2753566)
гарна постановочка, студентики театрального контрольну роботу здають :d

Это просто как один из вариантов развития событий :)

LANCER 27-06-2012 13:47

Цитата:

Повідомлення від Nomad (Повідомлення 2753569)
Ну чого ж ти так переживаєш, любий друже? Ну не тобі ж їх роздавати :)

Только не забывайте что автомобиль- это частная собственность вы не имеете права даже прикасаться к нему. Так что если за вами будет носиться здоровый лось с балонником- не обессудьте. )))

Nomad 27-06-2012 13:52

Цитата:

Повідомлення від LANCER (Повідомлення 2753584)
Только не забывайте что автомобиль- это частная собственность вы не имеете права даже прикасаться к нему. Так что если за вами будет носиться здоровый лось с балонником- не обессудьте. )))

Хто вам сказав що я не можу торкатись автомобіля?!
Пошкоджувати майно - так, згоден, не можна, а торкатись... ізвінітє

Поточний час: 23:22. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025