Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Кино (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Аниме (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=502)

Житель_Планеты_Земля 16-06-2008 00:28

Цитата:

Повідомлення від Юрко (Повідомлення 2339588)
Ну звичайно! Справжній анімешник має колекцію, яку зберігає на дисках або на окремих жорстких дисках. А у найсправжніших із справжніх анімешників там не 10, не 50 і навіть не 100 дисків (у мене зараз — 257 двд).

Что мы тут видим? Кто то объемами своей коллекции хвастается? :)

Юрко 16-06-2008 00:30

Та-а-а-к :) Але обережненько, бо бачив у людей і в 2,5 рази більше...

Житель_Планеты_Земля 16-06-2008 00:32

Цитата:

Повідомлення від Юрко (Повідомлення 2339591)
Та-а-а-к :) Але обережненько, бо бачив у людей і в 2,5 рази більше...

Ну так они же сюда не приходят и не меряются письками :)

SеT 16-06-2008 10:30

Цитата:

Повідомлення від Юрко (Повідомлення 2339588)
Ну звичайно! Справжній анімешник має колекцію, яку зберігає на дисках або на окремих жорстких дисках. А у найсправжніших із справжніх анімешників там не 10, не 50 і навіть не 100 дисків (у мене зараз — 257 двд).

я вот например ваще намерен выкачать все аниме с анимереактора :) ... диски щас уходят что семечки :d неуспеваю покупать

Житель_Планеты_Земля 16-06-2008 10:32

Блин... Буд то бы аниме существует для того, что бы его все выкачать и записать на диски. А потом ходить и всем рассказывать как у тебя этих дисков много. Это ж не покемоны, что б кэч эм олл :rolleyes:

SеT 16-06-2008 10:36

Цитата:

Повідомлення від Житель_Планеты_Земля (Повідомлення 2339642)
Блин... Буд то бы аниме существует для того, что бы его все выкачать и записать на диски. А потом ходить и всем рассказывать как у тебя этих дисков много. Это ж не покемоны, что б кэч эм олл :rolleyes:

почему ето ты зделал такие выводы.. ? я его для себя качаю и сотрю его по мере возможности ... я ж не хожу и не расказую налево и направо что оно у меня есть . тем более что ни один с моих друзей не интересуется даным жанром.. а качаю все потомучто вдруг все свалят с раздачи и я его больше негде не скачаю :) тем более что мне не в напряг его качать

SеT 16-06-2008 12:47

а коково ваше мнение о сериале Macros 7 ??
а то я его досотрел до 10 серии и здали нервы (первое впечетление - тупорылый мульт до безобразия )
стоит он просмотра или нет ?

Житель_Планеты_Земля 16-06-2008 16:08

Цитата:

Повідомлення від SеT (Повідомлення 2339681)
а то я его досотрел до 10 серии и здали нервы (первое впечетление - тупорылый мульт до безобразия )
стоит он просмотра или нет ?

Не смотрел.
Не знаю.

Юрко 17-06-2008 00:12

Цитата:

Повідомлення від SеT (Повідомлення 2339644)
почему ето ты зделал такие выводы.. ? я его для себя качаю и сотрю его по мере возможности ... я ж не хожу и не расказую налево и направо что оно у меня есть . тем более что ни один с моих друзей не интересуется даным жанром.. а качаю все потомучто вдруг все свалят с раздачи и я его больше негде не скачаю :) тем более что мне не в напряг его качать

1. Аніме це не жанр
2. Не хвилюйся, „все“ нікуди не зникне. Твій анімереактор це незначуща крихта в океані аніме-підмножини інтернета. Я, наприклад, ніколи навіть не бачив цей реактор на очі і нічого звідти не маю. Якщо його не стане, мало-хто це помітить.

Юрко 17-06-2008 00:19

Цитата:

Повідомлення від SеT (Повідомлення 2339681)

Вірна назва — Macross 7. Я цей Макрос не бачив, але з усіх Макросів цей вважається найлайновішим. Тому і не збираюся його дивитися. Послідовність (перегляду) гідних Макросів така:

Макрос Зеро (ова, 5)
Макрос (серіал, 36)
Макрос плюс (ова, 4)
Макрос F (серіал, триває зараз)

І взагалі, для таких питань (що існує, оцінювання) є анідб. Якщо ти любиш аніме то любиш і цей сайт. Наприклад, там є, серед багато чого іншого, такі схеми.

Поточний час: 01:13. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025