Цитата:
Повідомлення від Zhanna
(Повідомлення 2951714)
у нас завжди "якщо".
я за тебе також не буду голосувати. у тебе ультрапогляди.
|
А можна уточнити в чому ультра?
Я за порядок та справедливість. За те щоб українці були багатші та жили краще. А культура, мова, "глечики та бджоли" для мене другорядне, хоча і важливе.
Щоб українці жили краще не можна робити "диктатуру". Потрібно підтримувати індивідуальність кожної особи, дати їй можливість реалізувати та проявити себе. А українці та влада мають талановитих людей підтримувати, а не "гнобити". Такі вимоги постідустріальної економіки.
З цієї сторони навіть педерастів щімити не можна, але і "робити з них індивідуалів" я теж сенсу не бачу. В той же час має працювати закон і нікого не можна принижувати і морально щімити.
Я за порядок такий як в США, Німеччині, Австрії, Англії і т.д. Де люди можуть себе реалізувати, де працюють закони, де кожна людина є людиною, а не "бидлом".
Я проти державної власності на підприємства, на медицину, на освіту і т.д. Усе має бути приватне і всюди має бути хазяїн. В ринкових умовах державні підприємства не мають перспектив. Приклад Харківський авіаційний завод:
http://mil.in.ua/forum/viewforum.php...1eb13566a004e8
Пока на ХАЗе не сменят директора- толку не будет, итак уже некому самолеты собирать, собирают благодаря имеющемуся заделу, с нуля ни одни Ан-74 за год не соберут, на заводе более 3000 человек, из них в производстве менее 600 человек. Металл закупают через каких то левых посредников ( ООО Ольга например), да и не только металл, воровство от верха и до низу. Лет через 5, когда отойдут нынешние пенсионеры, некому будет собирать самолеты и не из чего, т.к фрезеровщиков, токарей, технологов тоже не останется.
Б удь яке державне підприємство це відкати та грабіж українців. Виключення - одиниці і то до першої заміни дериктора!
Взяти туж медицину. Ціни на послуги стоматології державної клініки (на Вишенці) часто вищі за приватну. І це при тому, що державна клініка не платить податки, а всі її витрати (опалення, елетрика і т.д.) покриваються державою. І як так може бути. А витрати суттєві, якщо 1 кВт світла коштує лише 1,2 грн. і опалення дуже дорого.
|