Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Zhanna 09-11-2013 15:08

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2951698)
Ну так дай ей шанс, баллотируйся. )

:yes:
но я не буду за него голосовать

Prima 09-11-2013 15:10

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2951698)
Ну так дай ей шанс, баллотируйся. )

Отлично. Значит так и порешим - Чега финансирует, Прима баллотируется, Жанна голосует))

Prima 09-11-2013 15:11

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2951701)

Ну и .... зря)))))

logs 09-11-2013 15:12

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2951701)

За мене голосуйте, якщо піду у політику ;) (правда це навряд чи поки реально).

Prima 09-11-2013 15:14

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2951697)
Смотрел вчера Шустера, была очень интересная тема про безвизовый режим с ЕС. Бережная доступно дала понять, что единственным невыполненным пунктом для безвизового режима в Украине является принятие закона о толерантности к геям. На что представители ПР и Свободы дружно заявили, что они против педерастов. Другими словами им насрать на проблемы с открытием виз ибо у них дипломатические паспорта.
Еще говорили, что правительство наняло за 10 млн. $ английскую контору для поисков похищенных Юлькой миллиардов, про хилыйкоптер яныка за 17 млн. $, про пустую казну и пр.

Сорри, но одно дело толерантно относиться к пидарам, а совсем другое дело принимать по этому поводу Закон и ставить пидаров выше себя. Ведь наши сексуальные предпочтения вроде как никаким Законом не поддержаны.

logs 09-11-2013 15:18

Цитата:

Повідомлення від Chega (Повідомлення 2951697)
Смотрел вчера Шустера, была очень интересная тема про безвизовый режим с ЕС. Бережная доступно дала понять, что единственным невыполненным пунктом для безвизового режима в Украине является принятие закона о толерантности к геям. На что представители ПР и Свободы дружно заявили, что они против педерастов. Другими словами им насрать на проблемы с открытием виз ибо у них дипломатические паспорта.
Еще говорили, что правительство наняло за 10 млн. $ английскую контору для поисков похищенных Юлькой миллиардов, про хилыйкоптер яныка за 17 млн. $, про пустую казну и пр.

Я не розумію чому ми повинні робити з педерастів робити якихось "особливих" - такі ж громадяни як усі інші. Як і всі інші вони мають права звернутися в міліцію при побоях та в суд у випадку "моральної шкоди".
Головне, щоб у нас працювали закони.

У нас сировинна економіка, а Росія найбільшими у світі цінами на газ вводить нас практично у дефолт. Уже немає чим за газ заплатити. І тим не менш, у митний союз ми не вступаємо :d
Але навіть на фоні дефолту 17 млн. + 10 млн. - смішно. ВВП України 135 млрд. дол США.

Zhanna 09-11-2013 15:28

Цитата:

Повідомлення від Prima (Повідомлення 2951705)
Сорри, но одно дело толерантно относиться к пидарам, а совсем другое дело принимать по этому поводу Закон и ставить пидаров выше себя. Ведь наши сексуальные предпочтения вроде как никаким Законом не поддержаны.

вот придумаешь и для натуралов закон, может и проголосую :cool:

Zhanna 09-11-2013 15:30

Цитата:

Повідомлення від logs (Повідомлення 2951704)
За мене голосуйте, якщо піду у політику ;) (правда це навряд чи поки реально).

у нас завжди "якщо".
я за тебе також не буду голосувати. у тебе ультрапогляди.

Prima 09-11-2013 16:40

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2951713)
вот придумаешь и для натуралов закон, может и проголосую :cool:

Не вопрос, при чем можно даже состоящий из одних запретов:
- натуралам запрещено оскорблять педерастов, общаться с педерастами, трахаться с педерастами.
Слово педераст, можно заменить на слово гей, что-бы закон стал понятен для всех :)

Вроде все. И вымрут как мухи :confused:

logs 09-11-2013 16:43

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2951714)
у нас завжди "якщо".
я за тебе також не буду голосувати. у тебе ультрапогляди.

А можна уточнити в чому ультра?
Я за порядок та справедливість. За те щоб українці були багатші та жили краще. А культура, мова, "глечики та бджоли" для мене другорядне, хоча і важливе.
Щоб українці жили краще не можна робити "диктатуру". Потрібно підтримувати індивідуальність кожної особи, дати їй можливість реалізувати та проявити себе. А українці та влада мають талановитих людей підтримувати, а не "гнобити". Такі вимоги постідустріальної економіки.
З цієї сторони навіть педерастів щімити не можна, але і "робити з них індивідуалів" я теж сенсу не бачу. В той же час має працювати закон і нікого не можна принижувати і морально щімити.

Я за порядок такий як в США, Німеччині, Австрії, Англії і т.д. Де люди можуть себе реалізувати, де працюють закони, де кожна людина є людиною, а не "бидлом".

Я проти державної власності на підприємства, на медицину, на освіту і т.д. Усе має бути приватне і всюди має бути хазяїн. В ринкових умовах державні підприємства не мають перспектив. Приклад Харківський авіаційний завод:

http://mil.in.ua/forum/viewforum.php...1eb13566a004e8

Пока на ХАЗе не сменят директора- толку не будет, итак уже некому самолеты собирать, собирают благодаря имеющемуся заделу, с нуля ни одни Ан-74 за год не соберут, на заводе более 3000 человек, из них в производстве менее 600 человек. Металл закупают через каких то левых посредников ( ООО Ольга например), да и не только металл, воровство от верха и до низу. Лет через 5, когда отойдут нынешние пенсионеры, некому будет собирать самолеты и не из чего, т.к фрезеровщиков, токарей, технологов тоже не останется.

Будь яке державне підприємство це відкати та грабіж українців. Виключення - одиниці і то до першої заміни дериктора!
Взяти туж медицину. Ціни на послуги стоматології державної клініки (на Вишенці) часто вищі за приватну. І це при тому, що державна клініка не платить податки, а всі її витрати (опалення, елетрика і т.д.) покриваються державою. І як так може бути. А витрати суттєві, якщо 1 кВт світла коштує лише 1,2 грн. і опалення дуже дорого.

Поточний час: 19:12. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025