Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Boroda 03-12-2013 20:22

Цитата:

Повідомлення від turs (Повідомлення 2960049)
он мне тут тебя напоминает местами)

дык ошибался :confused: честно и искренне в этом признаюсь :confused: 90-е был такой кипяток, в котором очень сложно было разобраться ... все стремились куда-то успеть ... как и сейчас, собс-но, с ЕС стремятся

TASHA 03-12-2013 20:37

Цитата:

Повідомлення від Petition (Повідомлення 2960034)
СРОЧНО! УКРАИНЦЫ, ГОЛОСУЙТЕ ЗА САНКЦИИ США И ЕС против правительства Украины (в случае их произвола)!

Да! Да! Да! Ракетами по нам!!!! Миротворцев нам!!!! Они нас научат как тра... :uups: как правильно быть геями!

ППЦ :no:

Snap 03-12-2013 21:15

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2960026)
Роман Шрайк
кличко на майдане: ця влада повинна нас почути...

блядь, да почулы вас. почулы и послали на#уй.

раздупляйтесь, блядь!

парень резкий и горячий дима резниченко:
http://reznichenko-d.livejournal.com/392882.html

Я мушу публічно вибачитися
По-перше, я мушу вибачитися перед студентами, які танцювали на #євромайдані у ніч його розгону. Я був певний - вони настільки загіпнотизували себе цим "мирним мітингом" та страхом "провокацій", що міліція могла б збирати їх, мов гриби - просто підходити, висмикувати будь-кого з натовпу, і пакувати в автозаки. Але танцюристи несподівано показали характер і вчинили спротив, хоча перебували у безнадійній меншості.

По-друге, я мушу вибачитися перед нашою опозицією, якій останнім часом всі (і я в тому числі) миють кістки за її нерішучість та намагання девальвувати протест.

Панове, я вчора дізнався те, чого більшість не знає, хоча великою часткою здогадується. Вважайте, від особистих надійних джерел я отримав підтвердження, - штурм Адміністрації президента та побоїще біля неї були спровоковані та замовлені ворожими Україні силами.

Панове, опозиція не "зливає протест". Опозиція намагається втримати в рівновазі ситуацію, навмисне викликану людьми, які нас щиро ненавидять. І від того, наскільки влада та опозиція зможуть зараз домовитися, залежить, чи вийде наша незріла країна з цієї заварушки неушкодженою.

Панове, мені похуй, що написане вище звучить як слоняче лайно та цілковитий конформізм. Просто я дещо дізнався, і це дещо примусило мене схопитись за голову. В цій роздачі граємо не ми, а грають нас. Гарячим та щирим хлопцям, які вирішили, що прийшла революція, і настав час діяти силовими методами, я скажу: наскільки ви мені довіряєте, настільки спробуйте стримати себе.

Так, я це кажу - НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ. Нами крутять, як циган сонцем. І якщо їх план ще не реалізований до кінця, мені страшно уявити, які сюрпризи нам приготовані.

Я, Дмитро Різниченко, з цього моменту перестаю носити з собою на мітинги маску.

Snap 03-12-2013 21:19

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2960024)

провожает товарища януковича под песню шнура

turs 03-12-2013 21:32

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2960057)
провожает товарища януковича под песню шнура

классный клип кстати.:yes:

7IAP_Razor 03-12-2013 21:54

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2960056)
парень резкий и горячий дима резниченко:
http://reznichenko-d.livejournal.com/392882.html

...

Панове, мені похуй, що написане вище звучить як слоняче лайно та цілковитий конформізм. Просто я дещо дізнався, і це дещо примусило мене схопитись за голову. В цій роздачі граємо не ми, а грають нас. Гарячим та щирим хлопцям, які вирішили, що прийшла революція, і настав час діяти силовими методами, я скажу: наскільки ви мені довіряєте, настільки спробуйте стримати себе.

Так, я це кажу - НЕ ПІДДАВАЙТЕСЯ НА ПРОВОКАЦІЇ. Нами крутять, як циган сонцем. І якщо їх план ще не реалізований до кінця, мені страшно уявити, які сюрпризи нам приготовані.

Я, Дмитро Різниченко, з цього моменту перестаю носити з собою на мітинги маску.

А мне все интересно было, какого перепуга путинские боты начинают кричать на форумах о "зраде майдана" и призывать к действиям.
"Вон оно че Михалыч...", какой коварный план однако. Неужели путя решил вкинуть танков на нашу территорию?!

Александр 03-12-2013 21:58

Цитата:

Повідомлення від 7IAP_Razor (Повідомлення 2960075)
Неужели путя решил вкинуть танков на нашу территорию?!

Та не, нереально это. Хотя я так же думал когда Ялынковича президентом выбрали.

Snap 03-12-2013 21:59

Цитата:

Повідомлення від 7IAP_Razor (Повідомлення 2960075)
А мне все интересно было, какого перепуга путинские боты начинают кричать на форумах о "зраде майдана" и призывать к действиям.
"Вон оно че Михалыч...", какой коварный план однако. Неужели путя решил вкинуть танков на нашу территорию?!

та не надо никаких танков..
у них уже был пробный шар с федерилезацией и расколом.
крымские товарищи быстренько проявили себя..
скорее всего и план в том, чтобы если заварушка то восток и крым начинает выходить - а там и защита русского населения а-ля осетия..

www.vintorg.net 03-12-2013 22:59

На Майдане новый лозунг: ЯНУКОВИЧ - ПІДАРЕШТ !

Boroda 03-12-2013 23:07

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2960100)
На Майдане новый лозунг: ЯНУКОВИЧ - ПІДАРЕШТ !

уже было. Только с пидрахуем ... Юра бил себя в грудь, шо надо садить, но как только стал сажальщиком - почему-то резко об этом забыл. Потому-то , видимо, и сам за решеткой оказался :confused:

Поточний час: 23:34. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025