Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

www.vintorg.net 06-12-2013 23:20

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2961394)
хорошо, про корча.. сначала просто для ориентиров..
помнишь кто вел пятиминутки ненависти с обсиранием юща перед выборами в 2004?

На самом деле сам факт того, что в 2001-2004 Корчинский вообще появился на телевидении уже говорит сам за себя. Телевидение тогда было полностью под контролем Медведчука, который был практически всесильным. Темники и все такое. Исключением был лишь 5-й канал.

То turs: Отрицая очевидное ты выставляешь себя неадекватным собеседником. Люди просто знают, что Волга впадает в Каспийское море, Днепр в Черное, а Корчинский человек Медведчука :)

DIMMka 06-12-2013 23:31

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2961391)
позорище какое..
http://www.timesofmalta.com/articles...8#.UqIpKP09Brc

даже мальта яныку на дверь указывают

А Янукович куда собирался? На Мальту или в Мальту? :)

turs 06-12-2013 23:33

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2961409)
То turs: Отрицая очевидное ты выставляешь себя неадекватным собеседником. Люди просто знают, что Волга впадает в Каспийское море, Днепр в Черное, а Корчинский человек Медведчука :)

я не отрицаю, если ты не заметил. Мне просто интересно увидеть хороший и грамотный материал, расставляющий все точки. :yes:

Snap 06-12-2013 23:34

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2961409)
На самом деле сам факт того, что в 2001-2004 Корчинский вообще появился на телевидении уже говорит сам за себя. Телевидение тогда было полностью под контролем Медведчука, который был практически всесильным. Темники и все такое. Исключением был лишь 5-й канал.

от ты спалил.. =)
почти уверен, что turs не видел программ "проте" или "эпицентр".. но то таке..

2turs

про корча, чтобы закончить..
1. вики: http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%...B2%D0%B8%D1%87

З часу заснування партії «Братство» Дмитра Корчинського пов'язують з іменем Віктора Медведчука та його тодішньою партією СДПУ(о).[18][19]

У грудні 2003 року Корчинський у інтерв'ю виданню «ЛІГА:Трибуна» висловив схвальне ставлення до діяльності Віктора Медведчука:[20][21]
« У принципі, Медведчук мені подобається. І ось чому. Він представляє невелику солідарну групу, яка діє у ворожому оточенні і діє доволі успішно. Мені здається, що вся українська політика має бути такою, — нежіночою, жорсткою. Тобто люди, які прийшли до влади, мають забезпечувати собі цю владу. Я б на місці Медведчука робив би набагато жорсткіше, ніж він це робить. Я вважаю, що політика СДПУ(о) занадто м'яка щодо захисту власних інтересів. »

У червні 2005 Віктор Медведчук заявив, що розцінює Корчинського «як істинного борця за свободу і демократію в Україні».[22]

Антон Шеховцов, фахівець з крайніх правих організацій, описує Дмитра Корчинського:[23]

…широко вважається провокатором, і його «Братство» вже взяло участь у кількох акціях, які повинні були спровокувати придушення міліцією мирних протестів.

2. томенко http://www.pravda.com.ua/rus/news/2004/05/27/4378853/
"Это также свидетельствует о том, какими являются представления о свободе слова всей команды, которую представляют эти лица. Если Джангиров и Корчинский - это рупор "друзей прессы" Медведчука и Васильева, то тандем Самбур-Воротник - это их руки", – сказал Томенко.

3. само русское агенство его так характеризует.
http://www.rospres.com/specserv/2969/
Корчинский, лидер УНА-УНСО? А вы у самих УНСОвцев об этом спрашивали? Дима Корчинский, это приверженец медведчуковских идей (ИА "Руспрес" - руководитель Администрации президента Украины Виктор Медведчук некоторое время спонсировал Дмитрия Корчинского), а соответственно никогда его не "праздновал" Сан Саныч.

www.vintorg.net 06-12-2013 23:34

Цитата:

Повідомлення від Zhanna (Повідомлення 2961405)
ты лукавишь. здесь нет крайних националистов.

Свидомый это не националист. Российская гопота называет так любого украинца, которого не прет от шансона, плана Путина и Рускава мира.

Примерно так:
Цитата:

- Первое - украинцев, как нации, не существует. Второе - все, считающие себя украинцами - обманутые русские. Следующее. Украинский язык, это - сознательно исковерканный русский с массированной примесью инородных слов. Дальше: обман длится не одно столетие, направлен на раскол русских, как нации, и отрыв от России исконных территорий - ее исторического сердца. И, последнее, - каждый свидомый украинец - предатель!

TASHA 06-12-2013 23:37

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2961415)
Свидомый это не националист. Российская гопота называет так любого украинца, которого не прет от шансона, плана Путина и Рускава мира.

Примерно так:

С точки зрения России можно даже поинтересоваться: Кто же был первым? Курица или яйцо?

(с)
"Логіка мов ІІІ або монгольські коріння російської мови

Скажу вам відверто - я надзвичайно тішуся, що досконало володію російською та українською. Для себе вже давно ствердив, що це далекі мови - їх майже ніщо не об'єднує. Російська мова унікальна - її словниковий запас, лексика та граматика суттєво відрізняються від української, та й від всіх інших слов'янських мов. До такого категоричного висновку дійшов емпірично-аналітичним шляхом - тобто багато читаю як українською, так і російською мовами. І скажу так: української мови не існує, її справді не існує, це вигадка. Та мова, якою я зараз пишу і якою розмовляє більшість населення України, насправді зветься мовою руською. Логічно, що така назва нас єднає з Росією. А от ні - насправді логічно ту мову, якою послуговуються в Російській Федерації, назвати мовою московською. Адже саме Москва була містом, яке об'єднувало (загарбувало) навколо себе нові землі (Новгород, Псков, Твер, Смоленськ, Тула) - чому ж ці міста добровільно не приєдналися до Москви, а вели з нею столітні війни? Та це вже інше питання. Що я тут хочу розглянути - це "монгольський спектр" в московській мові. Далеко не йтиму - звернуся до лексики. Перший приклад - руське слово багряний - може й прослідковуються іранські риси цього слова, але аж ніяк не монгольські, які є у відповіднику московської мови - алый. Далі - в'язниця - тюрма - де тут подібність? Варта - караул. Вогнище, багаття - костер. Гроші - деньги (потрібно згадати, що в Казахстані офіційна валюта зветься "тенґе"). Дзвін - колокол. Заметіль, хуртовина - пурга. Кат - палач. Курінь, намет - шалаш. Макітра, довбешка - башка. Олівець - карандаш. Очі - глаза (і не кажіть, що це з англійської glasses). А ще - подумайе, чому в московській мові майже не функціонує таке звичне для нас слово селянин? А замість нього широкого ужитку набуло слово крестьянин. Чому людина, яка мешкає у сільській місцевості обов'язково пов'язана з "крестом"? Логічно - монголо-татари, прийшовши до східних меж Київської Русі, натрапили спершу на дрібні поселення і зустріли там селян, а назвали їх за вірою, проти якої ніби-то вони воювали (та це інше цікаве питання). Далі - руське слово стайня як буде московською мовою? Правильно - як столиця Золотої Орди - Сарай. Чи ні? Може це підступні витівки західних агетнів? Шинок - кабак, хвіртка - калитка, кінь - лошадь, пес - собака, пасок - кушак і так далі. А теорія про три східні слов'янські народи - всім давно вже стало ясно, що як таких східних слов'ян не існує - можливо лише північні та південні."

www.vintorg.net 06-12-2013 23:41

Цитата:

Повідомлення від turs (Повідомлення 2961413)
я не отрицаю, если ты не заметил. Мне просто интересно увидеть хороший и грамотный материал, расставляющий все точки. :yes:

Так поищи сам. А заставлять оппонента тратить свое время на поиск подтверждений и доказательство очевидных фактов это моветон.

Snap 06-12-2013 23:50

они там что, совсем ку-ку

http://president.gov.ua/news/29695.html
06.12.2013 13:29
Прес-служба Президента України Віктора Януковича
Президент привітав хліборобів Вінниччини з намолотом п'ятого мільйона тонн зерна

Президент України Віктор Янукович привітав хліборобів Вінницької області з намолотом п'ятого мільйона тонн зерна.

«Сердечно вітаю вас із визначною трудовою перемогою - намолотом п'яти мільйонів тонн зернових на жнивах 2013 року. Ваше досягнення є беззаперечним прикладом самовідданої праці, вірності хліборобським традиціям та сприяє зростанню добробуту наших співвітчизників», - йдеться у вітанні Глави держави.

Президент побажав хліборобам та їхнім родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя та нових вагомих здобутків в ім'я народу України.

TASHA 06-12-2013 23:53

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2961420)

http://president.gov.ua/news/29695.html
06.12.2013 13:29
Прес-служба Президента України Віктора Януковича
Президент привітав хліборобів Вінниччини з намолотом п'ятого мільйона тонн зерна

Президент України Віктор Янукович привітав хліборобів Вінницької області з намолотом п'ятого мільйона тонн зерна.

«Сердечно вітаю вас із визначною трудовою перемогою - намолотом п'яти мільйонів тонн зернових на жнивах 2013 року. Ваше досягнення є беззаперечним прикладом самовідданої праці, вірності хліборобським традиціям та сприяє зростанню добробуту наших співвітчизників», - йдеться у вітанні Глави держави.

Президент побажав хліборобам та їхнім родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя та нових вагомих здобутків в ім'я народу України.

:lol::lol::lol:

Chega 07-12-2013 00:07

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2961420)

Они молотят круглый год, это же шифровка. :d

Поточний час: 23:30. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025