Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Відпочинок, розваги та знайомства (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Куда поехать в отпуск? (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=54666)

warfolomeich 01-07-2014 11:11

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 3046796)
в Карпатах це 160-180 грн за двох.
робіть щось з цінами, а то море морем, але...

+1 В затоке пару лет назад 80 грн з человека в курятнике и туалет на улице, но типа с кондишеном, ща даже не знаю, наверно ещё дороже...:confused:
З.Ы. Неплохо выглядит на фотках, а где это и что это?:uups:

sunwheel 01-07-2014 11:44

Цитата:

Повідомлення від warfolomeich (Повідомлення 3046828)
+1 В затоке пару лет назад 80 грн з человека в курятнике и туалет на улице, но типа с кондишеном, ща даже не знаю, наверно ещё дороже...:confused:
З.Ы. Неплохо выглядит на фотках, а где это и что это?:uups:

да, чомусь на заході стабільно дешевше платити за житло, при тому, що як правило умови кращі на порядок, та харчування можна знайти теж набагато смачніше.

це готель такий:

http://lisova-zirka.com/

можу сміливо радити, якщо є машина.
комфортно там і недорого, є цивільний басейн та сауна, людей небагато, єдиний "недолік" за тиждень перебування - харчування хоч і недорого, але бувало зовсім простим, типу борщ, гречана каша, каклєта. але є ресторан, де можна щось цікавіше спробувати, наприклад піца у пічі в них напевно краща в моєму житті була :)

warfolomeich 01-07-2014 12:07

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 3046844)

це готель такий:

http://lisova-zirka.com/

Спасибо! :)

sunwheel 01-07-2014 14:19

Цитата:

Повідомлення від warfolomeich (Повідомлення 3046853)
Спасибо! :)

будь-ласка.

у разі потреби можу описати, де там розташовані цікаві та гарні місця, так як дістатись - досвід вже є :)

amoremio 01-07-2014 16:02

планую цього літа з сім'єю відвідати Яремченський район (Івано-Франківська область). Попередньо зупинились на населеному пункті Ворохта. Подивимось, як то буде.

sunwheel 01-07-2014 16:35

Цитата:

Повідомлення від amoremio (Повідомлення 3046925)
планую цього літа з сім'єю відвідати Яремченський район (Івано-Франківська область). Попередньо зупинились на населеному пункті Ворохта. Подивимось, як то буде.

збс :)

п.с. там нарешті пішли дощі, тому з собою бажано не забути дощовики, гумові чоботі та торби на гриби та ожину :)

amoremio 01-07-2014 19:16

Цитата:

Повідомлення від sunwheel (Повідомлення 3046931)
збс :)

п.с. там нарешті пішли дощі, тому з собою бажано не забути дощовики, гумові чоботі та торби на гриби та ожину :)

Дякую за слушні поради. Плануємо вирушати десь у середині місяця, можливо дощі припиняться до того часу)

grab 13-07-2014 16:15

Зара сім"єю вперше за багато років після Алушти відпочиваю в Коблево. База Чорноморець, котедж з 3 кімнат (2 кімнати по 2 ліжка і гостина) плюс кімната їз зручностями по 170 грн. з дорослого, на дітей знижка, за харчування в столові при бажанні окремо. Якість умов для проживання - совдеповська. Але мене влаштовує, біля котеджу територія огорожена - діти не втечуть, машина під вікном, росте пару сосен в подвір"ї...Море тепле, але сильний вітер підійма хвилю і каламутить воду. Пляж широкий, людей мало. Перші 50м моря мілко. В Криму здається море більш солоним...Персики від 15грн, помідори від 12грн, кавуни від 5грн. На території можна знайти безкоштовний вайфай. Пройшовся по пляжу - повно місць для відпочинку, на різний гаманець від 80грн з людини. Місця є.

asm76 20-07-2014 14:23

Встречный вопрос))

Народ всем привет!! Прошу Вас подсказать по отдыху в Вашем славном городе. Мы из Одессы, хотим съездить на отдых к Вам. Я накидал приблизительный план что мы хотим, и прошу Вас подсказать по выбранным местам проживания, по экскурсиям и т.п. Особенно волнуют вопросы по выбранным турбазам а так же ресторанчикам-кафе в Центре!!

Итак вводные данные:
2 взрослых и 2 детей 6 и 18 лет. Едем на машине.
Время поездки начало августа. Срок около 3-4 дней.
Т.к. лето то решено остановиться за городом, выбрал пока следующие варианты:
-Частная усадьба Березино, Винницкая обл.с.Зарванцы.
-Усадьба "Берёзка", с.Тютьки (около стрельбища).
-Загородный комплекс "Баттерфляй", Винницкая обл,с.Садовое.
-Центр відпочинку "Лани", 8-ий км Гніванського шосе, с. Бохоники

По фоткам выглядят не плохо, а в реале не понятно.))
Планируем так, утро-бассейно-речной отдых. После обеда и вечер поездка в город на какую нибудь достопримечательность (допустим Фонтан+ужин в городе) и возвращаемся на базу.
Т.е. совместим и летний отдых и позновательный.

Теперь собственно жду Ваших комментов, предложений исходя из описанного и вопросов:

1.Кто что может рассказать по этим базам (как бассейны, много ли народу, как обслуживание, питание и т.п.)?
2. Насколько далеко до Центра города от выбранных турбаз и как дорога к ним?
3. Какие ресторанчики или кафе для обеда-ужина порекомендуете в районе Центра?
4. Какие основные места посетить исходя из 3-4 дней, больше интересуют всякие видовые достопримечательности, в меньшей степени музеи))?
Ну и другое!! Спасибо, жду советы!!@}->--@}->--

grab 20-07-2014 21:58

На рахунок відпочинку на вказаних базах - не підскажу. Крім фонтана, можливо прокататися на екскурсійному світловому (не знаю як назвати) потягу - автобусі. Бачив курсує по самим цікавим місцям міста. Центральним парком відпочинку і європейською площею можна прогулятися вечорком.

Поточний час: 18:56. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025