![]() |
Цитата:
Скафандр и бабочка Всё освещено Внутри я танцую Манхеттенский фестиваль короткометражек 2007 Невидимые дети (7 короткометражных фильмов) алежка, могу притащить либо всё здесь http://infostore.org/info/4398035 выбирай-нихачу |
Цитата:
|
Цитата:
тіки менше. Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
набагато менше?) всьо равно хачу фотку |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
фильмы все найду:):p.. |
Цитата:
фотка — як тільки, так зразу. дотичне до сабжа: качаю "Мужчину и женщину" Бунюеля. |
Цитата:
мегафильм, одна из лутших драм как по мне |
Цитата:
|
Цитата:
наскільки памятаю — містики особисто я в Пі не бачив. Цитата:
Ми́стика (от греч. μυστικος — «скрытый», «тайный») — сверхъестественные явления и духовная практика, направленная на связь с потусторонним миром и сверхъестественными силами.[1] Если целью мистической практики является непосредственная связь (единение) с Богом и божественными силами, то тогда говорят о религиозной мистике. Оккультизм, гадание и тому подобное относят к нерелигиозной мистике. Цитата:
наскільки памятаю — про предначертанность судьбы. з потойбічним світом і надприродними силами не пов'язую. |
Цитата:
2 Олег німавапросав 2 Джо лавлю на словє. в нас на павєсткє дня профілактічєскіє занятія. пт. http://infostore.org/info/5517011?refer=4398035&rs=2 качаю. |
Цитата:
|
Цитата:
та, яка якраз "предначертанная" — так, сверхъестественно. але в фільмі хіба сказано про це прямо? якшо я не помиляюсь, фільм дає поживу для роздумів, ти сам собі вирішуєш, як його розуміти. тепер питання тобі: маю я право на власну скептичну думку, чи я в обяз думати так же, як ти? |
от не похрен шо для кого містика? ваше сприйняття того, шо ж є містака якось впливає на фільм крім того шо в галочці жанр у вашому пості буде друге слово?
|
Цитата:
хлопак просто намагається пояснити тобі, що ситуаці типу: в ванній кімнаті з під унітазу починає текти водичка. чувак підскользюєця, падає і вдушується вірьовочкою для білья чи чого там, а водичка тим часом до краплинки всочуєця назад в ту саму дюрочку чи ше краще посеред дороги чувака збиває трамвай. є труп, трамваю нема. трамвайних колій теж. (не гарантірую, шо там було точно так, но суть та сама) так ось, він питаєця донести до тебе мислю про те, шо таке простою прєдначєртанастю нєназавьош |
Цитата:
реально не памятаю. соррі, да. був неправий. |
Цитата:
|
Цитата:
це з першої частини дивилась вперше ше коли дуже мала була, запам"яталось ше відтоді.. вона найбільш така от, бо, наскільки я пам"ятаю, то в другій і третій частині такого вже не зустрінеш там ця сама прєдначєртаннасть підлаштована пад чістую случайнасть |
Плиз , посоветуйте фильмы 80-90ых годов , ставшие классикой . Вот посмотрел гремлинов и зубастиков и вспомнил детство :cry: хочется еще что-то такое
|
Crash ( Столконвение в русской версии) - давно такого сильного фильма не видел
всем советую |
Поточний час: 11:17. Часовий пояс GMT +3. |
Copyright ©2000 - 2025