Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Комерційний форум (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=11)
-   -   РАБОТА: Ищем на работу в офис 2 человека! (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=38376)

yurik007 18-06-2012 17:49

Цитата:

Повідомлення від Kamazaka (Повідомлення 2750265)
yurik007
Конечно ситуация не из лучших. Я согласен. Только что вы сровнили 3 взрослых человека и 4000грн. Ребёнка макароном и варёной картошкой не накормишь.

В оренду жилья по г. Винница давно заглядивали?
Вы смотрели по чём памперсы? Каляска? Смеси? Врачи?
Вам этих 2000 на неделю как "пшик".

Что поделаешь это такой "квест" размером в жизнь. :d

Та знаю это все. Печально конечно, но уж как есть. Нужно двигаться стиснув зубы и обеспечивать семью.

А данная работа явно не для человека у которого жена и маленький ребенок. Работа явно для ребят, которые только закончили универ. Идеально как для первого места работы.

Почему я говорю что 2000 грн еще ок? Потому что когда я ходил по объявлениям, то мне предлагали работу от 800 до 1500 грн, так о чем тут можно говорить?

Эрмтэриар 18-06-2012 18:07

Цитата:

Повідомлення від Se@Dog (Повідомлення 2750245)
глупо указывать желаемую зп, не зная что предстоит делать за эту зп.

Эм, ты на каждое собеседование отдельный вариант резюме приносишь? И да, я имею в виду, что в резюме должна быть указана минимальная сумма, за которую ты вообще готов работать. Кроме того, никто не мешает при телефонном разговоре узнать о з\п и даже не ходить на собеседование, если что-то не устраивает. Поправь, если я не прав.

ArmHorse 18-06-2012 21:12

На форуме куча тем с текстом "Ищу работу работником, умею ничего, но быстро учусь, хотя ещё ничему не научился" в которых соответственно никто не размещает вакансии, так как всем работодателям нужны умения, а не работники. Но вот когда люди предлагают конкретную работу и соглашаются обучить, то вместо того чтобы пойти и работать, нужно обсуждать ЗП. ЗП нужно обсуждать когда есть навыки - нет смысла ожидать супер-зп не умея ничего из необходимого работодателю, но тратящему вермя\деньги на обучение такого сотрудника. Чтобы получить нормальную зарплату, нужно сначала пройти путь до неё и получить опыт - толковых специалистов можно искать месяцами, предлагать тысячи $ и так и не найти.

Здесь же люди ясно и адекватно очертили уровень соискателя и ожидания от него. Адекватная работа, для адекватных соискателей.

Александр80 18-06-2012 21:35

100%

Стуюденты и только что закончившие юнивэрситы одиночки и полуодиночки вэлкам.

Остальным не подходит :|

FLASHproject 18-06-2012 23:12

Цитата:

Повідомлення від senior_root (Повідомлення 2750230)
Низкая зарплата и социальное состояние порождают коррупцию, врачи на зарплату не живут, а на не всегда добровольные "карманные" деньги пациентов. Это знаю не по наслышке.. Если, к примеру, операция удаление аппендицита для вас не жизненно важная процедура (для хирурга пустяковое дело), я тогда не знаю как еще объяснять...
Учителей прошу не путать с преподавателями, преподаватели в большинстве зажравшиеся крысы: зарплата преподавателя со стажем достойная + грубо говоря 2 месяца отпуска и постоянное скрытое вымогательство...
Учитель в первые годы работы получает минимальную заработную плату, при этом его работа состоит не только в проведении уроков, классном руководстве.., а и в подготовке к этим самым урокам, которая забирает большую часть личного времени.

Звісно я знаю, що лікарська і вчительська професії важливі, але дані люди в більшості зловживають нею. Наприклад вночі я приїджаю в лікарню із хворою дитиною (звісно приїджаю сам, бо знаю що швидку буду довго чекати), чергового лікаря як завжди немає. Мені пропонують привести його із дому самому, а той щей може відмовити якщо не даси щось в карман. Чи коли лікар являється (вже під градусом) терміново прийняти пологи, він не відмовиться бо за це дадуть на лапу. А інші лікарі будуть відмовлятися, бо ти договорився не з ними.
А вчителі, які навмисно занижають оцінку дітям, бо ті не ходят на репетиторство до них, або йдуть до інших вчителів. І при цьому навмисно не дають належний рівень знань на уроках, заради того щоб діти ходили до них на репетитерство. І це лише декілька прикладів зловживань, перелік яких можна вести і вести.

Це в кого зарплати низькі - у вчителів. Можливо для міста і низька заробітна плата в середньому 3000-3500 грн. Але з іншого боку працюют вони здебільшого не кожен день, і до обіду максимум:). А з обіду можна займатися своїми справами (репетиторство, свій бізнес). Робота дуже важка, аби не запаритися:lol:. Всі канікули, карантини вдома, плюс 3 місяця влітку теж вдома, гарантовані вииплатии щорічних оздоровчих і премії, в кого зарплатня до 1500 грн. мають пільги на газ і світло (аж до 100%). І незабувайте вчитель відпрацював 25 років і може йти на пенсію. Ще тільки молоко їм за вредність не видавали.

А тепер прикиньте ці всі умови в селі (де будинок свій, їжа з городу, молочко з коровки). І порівняйте із іншими людьми в селі, які отримують в кращому випадку (якщо буде робота:(, бо в селі її зараз все меньше і меньше:confused:) свою 1000 грн., і відпахають руками від 8 до 5, і швидко додому бо потрібно порати гозподарство. І цим людям теж потрібно жити, лікуватися, вивчити і одягти дітей. І вони не приходят щодня з нояням, чому така заробітна плата, як це роблять вчителі коли їм не зрозуміло чому в цьому місяці він отримав 5000, а в минулому 5100.

Стосовно мінімальної зарплатні вчителів, вона складає на даний період 1700-2000, це відразу після університету по мінімальному розряду і без стажу. Меньше отримують лише ті хто має меньше ставки. І це як не прикро саме молодь:confused:. Бо все що можливо, під себе загребли старпери (пенсіонери). Також дуже багато приватних підприємців, яким тих декілька тисяч не особливо і потрібні, але вони сидят у школах (я думаю всі догадуються чому).

А тепер прикинемо, що в школі працює чоловік і жінка в обох зарплатня 4000, плюс в кожного пенсія 1500-2000, плюс щотижня на базар завезуть сира з сметаною на 1000. Виходить на сім'ю де вже не потрібно виховувати дітей (бо вже повиростали) приблизно 15000 грн. щомісяця%\ і це у селі де немає комунальних і свій город. А молодим лишаються одні крихти, доки ті пенсіонери не відсидят до 70-80 років. А їм у відповідь "ви хотіли прийти на все готове, все і відразу, заждіть і ваш час прийде". А їм ще потрібно ж створити сім'ю. Але й є молодь із ядом:d. Наприклад молода вчителька щойно вийшла з відпустки по догляду за дитиною, хтось її пожалів і дав декілька своїх годин. Прийшов час і тій людині через рік потрібно оформитися на пенсію, і вона просить тої молодої, щоб та повернула назад години для кращого коефіцієнту. І здогадайтесь, що вона почує у відповідь:lol:

Да в місті дещо важче, але ж ніхто не заважає у вільний час зайнятися чимось іншим, графік роботи для цього дуже сприяє:d

І не слухайте вчителів і лікарів, котрі плачуться на свою зарплатню. Їм дай хочаб зарплатню у 10 тис., вони все одно будуть нояти. Це дуже "важкі" люди (в більшості даже тупі), з ними неймовірно розмовляти, вони вперті і самозакохані, і ставлять себе зверхньо, ніби вони якись елітний прошарок населення (можуть кинути репліку накшталт "за що прибиральниця отримує 1000 грн., вона лише тричі в день помила пол, витерла пил, і почистила вбиральню, а мене цілий день доїдають ті малі стервятники". А як вони плачуть, що нехочуть працювати за ті крихти. А ви попробуйте їх з відти повигонити, чи влаштуватися на роботу за просто так.

Можливо хтось не повірить, ваша справа, я теж був вражений. Маю справу з даними людьми щодня, до того ж моя жінка теж вчителька:d.

Вибачте за офтоп.

telltale 19-06-2012 00:00

http://www.make-it-in-germany.com/en/home/
Успехов!!!
Может кто то найдет себя там.

Германия приняла новый закон для привлечения в страну ИТ-специалистов.

Все, что нужно для получения "EU Blue Card" – диплом о высшем образовании и доказательство того, что у вас есть job offer на 44Кевро. Если оффера еще нет, можно приехать на срок до 6 месяцев для поиска.

Закон вступает в силу с 1 августа.
http://www.make-it-in-germany.com/en...and/visa/#c524

Да и другим тоже может повезет.

krutoy 19-06-2012 09:17

Никуда не уезжайте!!! Вожди думают о вас!
Криза вже поборена! Покращення вже сьогодні! :d
Сори за оффтоп не сдержался.:uups:

>.\\\'ARMORIN'///.< 19-06-2012 09:39

Цитата:

Повідомлення від telltale (Повідомлення 2750431)
http://www.make-it-in-germany.com/en/home/
Успехов!!!Может кто то найдет себя там.
Германия приняла новый закон для привлечения в страну ИТ-специалистов.
Если оффера еще нет, можно приехать на срок до 6 месяцев для поиска.
Закон вступает в силу с 1 августа.
http://www.make-it-in-germany.com/en...and/visa/#c524
Да и другим тоже может повезет.

Эх, знал бы языки, эх, не лень бы было, эх поехать бы не одному, то может что то и получилось бы.:)

Design 19-06-2012 10:34

Ох и на флудили вы в теме!
Всем спасибо за коментарии, итересно было почитать.
В обсуждение не вступаю, (хотя есть опыт работы в школе и т.д.) и есть что сказать, но тема не об этом!!!
Кто хочет пофлудить, создайте отдельную тему...
Вы хотите прийти на работу и сразу получать кучу денег?
Кстати опыт и карьерный рост(повышение ЗП) ни кто не отменял.
Все еще принимаем ваши резюме!

Unity 19-06-2012 11:37

Хіба люди прийшли на Землю, щоб ходити на роботу? :)

Kurish? 19-06-2012 11:42

Цитата:

Повідомлення від Unity (Повідомлення 2750534)

Жизнь она как чашка чая. - Почему? - Не знаю, не философ.

Unity 19-06-2012 13:11

Цитата:

Повідомлення від Unity (Повідомлення 2750534)

Цитата:

Повідомлення від Kurish? (Повідомлення 2750535)
Жизнь она как чашка чая. - Почему? - Не знаю, не философ.

Давньогрецький філософ Кратет Фіванський:
«Філософія важливіша від дихання, бо значно важливіше добре жити, чому навчає філософія, ніж просто жити, що залежить від дихання"

Радість, Свобода, Безумовна Любов, це внутрішні відчуття, які не залежать від зовнішніх факторів. Отже питаня не в тому, де заробити гроші, а втому, як досягнути потрібних відчуттів.

Kurish? 19-06-2012 14:55

Цитата:

Повідомлення від Unity (Повідомлення 2750556)
Давньогрецький філософ Кратет Фіванський:
«Філософія важливіша від дихання, бо значно важливіше добре жити, чому навчає філософія, ніж просто жити, що залежить від дихання"

Радість, Свобода, Безумовна Любов, це внутрішні відчуття, які не залежать від зовнішніх факторів. Отже питаня не в тому, де заробити гроші, а втому, як досягнути потрібних відчуттів.

Вы не из нашего мира. Завидую.

З.Ы. А если брать так высоко - то ваше тело и есть ваша клетка, то что вы любите - привязывает вас, радость - пьянит. О какой свободе идет речь?

Если все-таки быть верным крестьянской точке зрения, то никакие внутренние чувства не могут быть независимыми. Ведь на человека смеющегося и радующегося без причины мы вешаем какой ярлык? Правильно.

Unity 19-06-2012 17:15

Цитата:

Повідомлення від Kurish? (Повідомлення 2750578)
Вы не из нашего мира. Завидую.
З.Ы. А если брать так высоко - то ваше тело и есть ваша клетка, то что вы любите - привязывает вас, радость - пьянит. О какой свободе идет речь?

Емоційна любов, справді, прив"язує до об"єкта любові і є обумовленою, так-званою "земною любов"ю". Енергія цього відчуття, як і будь-яка емоція не підіймається вище сонячного сплетіння.
Окрім емоцій є Почуття (Чувства)- вони знаходяться в серцевій чакрі і вище, усі почуття гармонічні і повертають людину в реальність, емоційний стан є ілюзією.
Задача людини свідомо підняти енергію емоцій з нижніх енергетичних центрів до рівня почуттів, оскільки самі вони туди не піднімуться.

Енергія Безумовної Любові-Свободи знаходиться у верхній частині серцевої чакри і зливається з горловою чакрою, людина виходить за межі ілюзій третого виміру, стає цільною і самодостатньою.
Трохи нижче знаходиться енергія Співчутливої Любові і вже на цьому рівні усі ілюзії "потреби" і "нехватки" розвіюються. Немає ніяких прив"язок- Повна Свобода, Любов і сльози радості на щоках.

Цитата:

Повідомлення від Kurish? (Повідомлення 2750578)
Если все-таки быть верным крестьянской точке зрения, то никакие внутренние чувства не могут быть независимыми. Ведь на человека смеющегося и радующегося без причины мы вешаем какой ярлык? Правильно.

Іешуа навчав і ніс енергії Любові, Радості, Свободи. Сучасна релігія, як і офіційна влада намагається поневолити людей у власних егоїстичних цілях, підкорити індивідуальність масовій свідомості, оскільки роботами керувати легше. Фонтан Рошен з роботом у головній ролі, бронзові анунаки по місту, сучасна безсмислена освіта як і безсмислена робота і багато іншого- яскравий тому приклад.

Немає значення хто і що про Вас думають, оскільки це лише їхня лінійна (одна з цілого) точка зору через власний фільтр. Майстер відкривший Любов здатен прийняти будь-яку енергію і знає, що причини для радості і сміху не потрібні, оскільки, радість- природний стан людини :heart::heart::heart:

Design 21-06-2012 11:29

Актуально!

Joy_Rostie 21-06-2012 13:29

Unity, человек же попросил. Дуйте в свой рай в шалаше.

P.S. Полный раб. день?

vanya777 21-06-2012 13:40

Цитата:

Повідомлення від Unity (Повідомлення 2750630)
Емоційна любов, справді, прив"язує до об"єкта любові і є обумовленою, так-званою "земною любов"ю". Енергія цього відчуття, як і будь-яка емоція не підіймається вище сонячного сплетіння.
Окрім емоцій є Почуття (Чувства)- вони знаходяться в серцевій чакрі і вище, усі почуття гармонічні і повертають людину в реальність, емоційний стан є ілюзією.
Задача людини свідомо підняти енергію емоцій з нижніх енергетичних центрів до рівня почуттів, оскільки самі вони туди не піднімуться.

Енергія Безумовної Любові-Свободи знаходиться у верхній частині серцевої чакри і зливається з горловою чакрою, людина виходить за межі ілюзій третого виміру, стає цільною і самодостатньою.
Трохи нижче знаходиться енергія Співчутливої Любові і вже на цьому рівні усі ілюзії "потреби" і "нехватки" розвіюються. Немає ніяких прив"язок- Повна Свобода, Любов і сльози радості на щоках.

Іешуа навчав і ніс енергії Любові, Радості, Свободи. Сучасна релігія, як і офіційна влада намагається поневолити людей у власних егоїстичних цілях, підкорити індивідуальність масовій свідомості, оскільки роботами керувати легше. Фонтан Рошен з роботом у головній ролі, бронзові анунаки по місту, сучасна безсмислена освіта як і безсмислена робота і багато іншого- яскравий тому приклад.

Немає значення хто і що про Вас думають, оскільки це лише їхня лінійна (одна з цілого) точка зору через власний фільтр. Майстер відкривший Любов здатен прийняти будь-яку енергію і знає, що причини для радості і сміху не потрібні, оскільки, радість- природний стан людини :heart::heart::heart:

Отлично, я всегда знал что наркотики победят! И неважно что вокруг вас, главное насколько вас сунет!:cool::yahoo::Dance2:

Design 21-06-2012 14:29

Joy_Rostie
Да, полный рабочий день.
С 10 до 19, обед с 13-14
Форма одежды вольная:)

Joy_Rostie 21-06-2012 15:04

Жаль.

Sox 21-06-2012 15:43

Цитата:

Повідомлення від yurik007 (Повідомлення 2750168)
Ребят, вы че такие злые? Будь я на месте работодателя - даже разговаривать с вами не стал.

Можно просто спросить - а то наехали, как будто человек вам что-то должен.

В корректной форме спросить не вариант? Очень неприятно когда вот так вот разговаривают.

ТС, работа не с полиграфией часом?

+1000 . согласен.
лояльность необходимое качество.

Sox 21-06-2012 15:44

Цитата:

Повідомлення від yurik007 (Повідомлення 2750173)
"не вижу смысла тратить время на личную встречу"

Звучит как "не вижу смысла работать".

А насчет 2000 грн в месяц, это ты вообще о чем? В каком городе живешь? У нас такие деньги на такой работе, которую описал ТС - не слишком часто встретишь. У меня вон друг работает на 1500 грн на такой работе. Судя по посту им не нужны профессионалы, а просто те, у кого хоть вообще руки растут с правильного места.

еще раз+ 2000
согласен с кажд словом

Sox 21-06-2012 15:46

Цитата:

Повідомлення від senior_root (Повідомлення 2750216)
Раз на то пошло, что вы умеете делать такого, что хотите получать высокие зарплаты?
Я согласен что доктора, учителя и т.д., люди с жизненно важной работой получают не достойные зарплаты.
А за что вам платить, тем кто постоянно жалуется на зарплату?

+10000000.
ниче.
скоро кризис все снова расставит все и всех на свои места.
особенно офисный планктон.

Sox 21-06-2012 15:48

Цитата:

Повідомлення від vanya777 (Повідомлення 2750225)
многие хотят как минимум 2000 за то чтобы перекладывать бумажки из одной папки в другую, это так мило)))

ага
повбывав бы.

самое грустное, что целая армия голодных никому не нужных чиновников именно этим и занимаются.

это еще не самый худший вариант.
хуже, когда эти твари воруют при этом.
а таки воруют.
или способствуют.

Sox 21-06-2012 15:56

Цитата:

Повідомлення від krutoy (Повідомлення 2750485)
Никуда не уезжайте!!! Вожди думают о вас!
Криза вже поборена! Покращення вже сьогодні! :d
Сори за оффтоп не сдержался.:uups:

ты из Секты Свидетелей Покращення? :lol:

Поточний час: 20:52. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025