Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Coronavirus близко (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=71138)

s_w 18-03-2020 14:58

Швеція відмовилася від боротьби з коронавірусом: «Цей вірус не загрожує людям»

Королівство Швеція – одна з небагатьох країн, яка досі не закрила кордони, тут продовжують працювати всі освітні установи, кафе, ресторани, тренажерні зали. Це при тому, що у Швеції число хворих на коронавірус перевищило позначку в 1000 осіб.

У Швеції все спокійно

Уряд не запроваджує ніяких надзвичайних заходів в боротьбі з поширенням небезпечного вірусу. Прем'єр-міністр Стефан Левен (швед. Stefan Löfven) заявив, що буде введена деяка форма контролю для тих, хто в’їжджає до країни, яка дещо уповільнить процедуру перетину кордону.

Шведське Управління у справах публічної охорони здоров'я кілька днів тому видало рекомендації з тестування на коронавірус насамперед людей з важкими ознаками Covid-19, пацієнтів лікарень, медичний персонал і людей похилого віку, які перебувають у групі підвищеного ризику.

Шведські вчені стверджують, всупереч думці своїх колег з інших країн, що коронавірус безпечний. Мовляв, серед тих, що заразилися, рівень смертності всього 2 відсотки.

У Швеції число хворих перевищило позначку в 1000 осіб.
Померли троє людей, один видужав, троє у важкому стані. Останнім часом не зареєстровано великого числа нових випадків зараження. І зараз тут весь бізнес продовжує функціонувати в колишньому режимі, наче нічого не сталося.

Провідна польська спортсменка-тріатлоністка Йоанна Солтищак у своєму пості в соцмережі запрошує на спортивні бази в цю країну. Вона ж пише, що всі громадські місця там відкриті, нема розпоряджень на роботу з дому, підприємства не закриваються, тут тільки опубліковані рекомендації тим, хто відчув себе хворим, просто залишатися вдома. Люди не повинні зберігати дистанцію між собою в громадських місцях. Понад те, відомий випадок лікарки, яка заражена вірусом і цілий тиждень продовжує оперувати на робочому місці в лікарні.

Спортсменка пише: країна, в якій є інструкції з поведінки в різних ситуаціях, залишає своїм жителям право діяти в цій ситуації на власний розсуд.

Деякі медики кажуть, що страшніше вірусу – «вірус страху», який змушує людей робити вчинки, що погіршують ситуацію. При цьому закликають розсудливо виконувати настанови керівництва своїх країн.

https://www.ar25.org/article/shveciy...e-lyudyam.html

privet_77 18-03-2020 18:30

У депутата Верховной Рады обнаружили коронавирус (группа "Довіра" Сергей Шахов)

Об этом он сообщил в видеообращении на своей личной странице в социальной сети.

"Взяли анализы на COVID-19. Сегодня позвонили мне из лаборатории и сказали, что подтверждается коронавирус. Хочу сразу отметить, что это не так страшно, как его рисуют", - сказал Шахов.

https://zdorove.clutch.ua/47546-u-de...utm_source=iua

Viacheslav 18-03-2020 23:13

https://m.habr.com/ru/post/492946/

privet_77 19-03-2020 16:35

https://jurliga.ligazakon.net/ua/new...enti-gromadyan

UFO68 20-03-2020 21:00

https://presspoint.in.ua/2020/03/20/...has-karantynu/

s_w 20-03-2020 21:57

Цитата:

Повідомлення від UFO68 (Повідомлення 3240120)

... и все они заболели коронавирусом :(

s_w 20-03-2020 22:43

20 березня 2020 - 16:20

Нові норми карантину у Вінниці: частково скасували пільговий проїзд та обмежили роботу ринків

Сьогодні, 20 березня, відбулося засідання комісії Вінницької міської ради з питань техногенно-екологічної без
пеки та надзвичайних ситуацій. Під час нього посилили введенні обмеження щодо карантину в місті.
Члени затвердили пропозицію, щоб міські ринки працюватимуть лише 4 години на день, а саме з 10:00 - 14:00.
На подібні кроки пішли, аби зменшити скупчення людей. В той же час поліція слідкуватиме за можливими проя
вами стихійної торгівлі. Також з 23 березня тимчасово скасовують пільговий проїзд для пенсіонерів у години пік.
Обмеження діятимуть в період, коли пасажирам потрібно масово діставатися роботи - 5:30 - 10:00 та 17:00 - 21:00.
Генеральний директор "Вінницької транспортної компанії" Михайло Луценко під час виступу також запропонував
дозволити перевозити в трамваях більше 10 людей. За його словами, доцільно, щоб у електротранспорті, який має
кілька секцій, знаходилося по 10 осіб на вагон. Комісія підтримала подібну пропозицію. В той же час міська влада
дозволили й далі працювати станціям технічного обслуговування, автомийкам, магазинам ритуальних послуг, а та
кож зоомагазинам та ветеринарним клінікам.

s_w 20-03-2020 22:44

Пенсіонерам скасували пільги у транспорті Вінниці із 5.30 до 10 і з 17 до 21 години,
щоб медики і всі працюючі могли доїхати до роботи

У Вінниці із 23 березня в громадському паспорті скасували пільги на безоплатне перевезення для
пенсіонерів із 5.30 ранку до 10.00 та із 17 до 21 години.

20.03.2020

Вхід у вагони трамваю, тролейбуси та автобуси також лише у масках. Продаж е-квитків, проїздних
і газет буде за перепечено через кіоски «Преса». Про це заявили 20 березня під час засідання
Вінницької міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
Також сьогодні дозволили працювати під час карантину СТО, автомийкам, зоомагазинам, та крам
ницям ритуальних товарів. Квіткові магазини можуть працювати по доставці, як і магазини автозапчастин!
Все зупинити не можна! Але якщо дотримуватись маскового режиму і дистанції між продавцями і по
купцями в 1,5 метри, то ці товари і послуги можна надавати., – сказав Вінницький міський голова
Сергій Моргунов. – По призупиненню пільг рішення прийняли вже кілька обласних центрів і це виму
шена міра на час карантину!
Бо на зупинках уже є скандали і 4 бійки за інформацією поліції. Це неприпустимо!!!

artist 21-03-2020 10:49

неприпустимо те,що коли тобі треба доїхати на роботу,а в тролейбусі вже 10 бабульок їдуть на інший кінець міста бо там яйці на 30 коп дешевші:(

s_w 21-03-2020 12:56

Цитата:

Повідомлення від artist (Повідомлення 3240124)
неприпустимо те,що коли тобі треба доїхати на роботу,а в тролейбусі вже 10 бабульок їдуть на інший кінець міста бо там яйці на 30 коп дешевші:(

А хто заважае тобi замовити таксi та iхати як бiла людина, а не штохатись у повний короновiрусний
тролейбус, звинувачуячи падлюк-пенсiонерiв?

Не дай тобi бог жити зараз на 1000 грн в мiсяць, як тiй бабулi i порпатись на смiтниках.
Хоч задумайся про те, що коли тобi прийдеться вийти на пенсiю то виплат нiяких не буде,
тому що не буде нiякоi пенсiйноi системи у принципi. А час невблаганний i прийде ДЛЯ КОЖНОГО,
рано чи пiздно.

artist 21-03-2020 13:20

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3240129)
А хто заважае тобi замовити таксi та iхати як бiла людина, а не штохатись у повний короновiрусний
тролейбус, звинувачуячи падлюк-пенсiонерiв?

Не дай тобi бог жити зараз на 1000 грн в мiсяць, як тiй бабулi i порпатись на смiтниках.
Хоч задумайся про те, що коли тобi прийдеться вийти на пенсiю то виплат нiяких не буде,
тому що не буде нiякоi пенсiйноi системи у принципi. А час невблаганний i прийде ДЛЯ КОЖНОГО,
рано чи пiздно.

а я не за себе кажу,мені на роботу 1 хв йти це по перше,а по друге маю авто.Вибачте не всі зароблять по 1000 зелених щоб на роботу на таксі їздити,з нашими зп тільки й на таксі можна працювати.Ви особисто коли останній раз таксі замовляли,зараз і таксі важко викликати.
Повний коронавірусний тролейбус???Ви сядьте в таксі та запитайте скільки людей за день перевозять таксисти.А вже тоді захищайте пенсіонерів.Нехай тоже голову включають і катаються хоча б не в той час коли людям на роботу/з роботи добиратись.
А шо про пенсію задумуватиссь??наше покоління хрен до неї доживе

krebs83 21-03-2020 13:57

:(:(:(:(:(

s_w 21-03-2020 14:12

Цитата:

Повідомлення від artist (Повідомлення 3240136)
...Ви особисто коли останній раз таксі замовляли,зараз і таксі важко викликати.

Не памятаю, давно не було такоi потреби.
Цитата:

...А вже тоді захищайте пенсіонерів.Нехай тоже голову включають і катаються хоча б не в той час коли людям на роботу/з роботи добиратись.

А iх нема кому захищати. Найкраще для держави було б коли б iх
бiльша частина вимерла. Легше було б бюджету i краще молодим та
здоровим. I транспорт був би пустим. Зробити iм безкоштовну
этаназiю та на погост. Щоб не потерпали у теперiшнi ситуацii.
Все одно помрут, якщо не вiд вiрусу то вiд голоду точно.
Цитата:

А шо про пенсію задумуватиссь??наше покоління хрен до неї доживе

Це ви лукавите. Якби ви напевно знали що за декiлька десяткiв рокiв
будете жити гiрше анiж нинiшнi, то говорили б зовсiм по другому.
Пенсiя вас також не мине, просто про таке страхiття як зараз ви i
думати не хочите. I як вам придеця жити тодi (на Багамах чи на смiткнику,
нiхто наперед гадки не мае.)

artist 21-03-2020 14:29

1.самі не їздте на таксі зате всім рекомендуєте не знаючи при цьому ситуації,супер

2.краще вже швидко від вірусу чим від голоду

3.Багами в мене тільки на фотошпалерах_)))))))Я й сам виживаю як можу,зарплатою похвалитись не можу,все йде на їжу та аптеку.Якби не батьки,то зараз бився би за картонку з бомжами десь на смітнику:d

privet_77 21-03-2020 14:49

УспаГойстесь, горячие финские парни,...
НИКТО НИКУДА УЖЕ НЕ ЕДЕТ....
(города прекращают транспортное сообщение внутри - пока только пешком-вело-самокат-авто-такси )

Александр 21-03-2020 14:57

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3240129)

Бо нєфіг було весь час обирати довбойобів до влади. Самі не пожили і молодим не дали. А про тих хто достойно виховав дітей, діти і попіклуються. Звичайно є винятки, але в цілому так.

artist 21-03-2020 15:40

Цитата:

Повідомлення від privet_77 (Повідомлення 3240146)
УспаГойстесь, горячие финские парни,...
НИКТО НИКУДА УЖЕ НЕ ЕДЕТ....
(города прекращают транспортное сообщение внутри - пока только пешком-вело-самокат-авто-такси )

збагойствіє тут не допоможе
а в фінских парнєй 450 заражених офіційно

artist 21-03-2020 15:42

Цитата:

Повідомлення від krebs83 (Повідомлення 3240140)
:(:(:(:(:(

такий в нас народ,того так і живем:d

s_w 21-03-2020 21:17

Цитата:

Повідомлення від artist (Повідомлення 3240145)
1.самі не їздте на таксі зате всім рекомендуєте не знаючи при цьому ситуації,супер

2.краще вже швидко від вірусу чим від голоду

3.Багами в мене тільки на фотошпалерах_)))))))Я й сам виживаю як можу,зарплатою похвалитись не можу,
все йде на їжу та аптеку.Якби не батьки,то зараз бився би за картонку з бомжами десь на смітнику:d

1. Я не рекомендую усiм таксi, бо сам на них не катаюсь. Просто процитував кличка з киева.
Ви маете авто, значить маете за що його утримувати. У деяких пенсiонерiв элементарно
немае за що купити хлiба, не те що соляру.

2. Коли прийде така хвилина, подивимось яка смерть вам буде краще: вiрус чи голод

3. Вам зараз допомогають батьки, а чим ви зможете допомогти своiм дiтям в подiбний час ?
подумали про це ? чи будете ждати коли вам будут допомагати дiти ?

20-30 рокiв пролетят дуже хутко, не вспiете оговкатись, а пенсiя вже буде стукати вам у дверi.

Glider_pilot 21-03-2020 21:21

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3240153)
1. Я не рекомендую усiм таксi, бо сам на них не катаюсь. Просто процитував кличка з киева.
Ви маете авто, значить маете за що його утримувати. У деяких пенсiонерiв элементарно

2. Коли прийде така хвилина, подивимось яку смерть ви собi оберете: вiрус чи голод

3. Вам зараз допомогають батьки, а чим ви зможете допомогти своiм дiтям в подiбний час ?
подумали про це ? чи будуте ждати коли вам будут допомагати дiти ?

20-30 рокiв пролетят дуже хутко, не вспiете оговкатись, i пенсiя постукае вам у дверi.

Постукает возраст и очень вероятно без пенсии(

artist 22-03-2020 09:57

Цитата:

Повідомлення від s_w (Повідомлення 3240153)

2. Коли прийде така хвилина, подивимось яка смерть вам буде краще: вiрус чи голод

подумали про це ? чи будете ждати коли вам будут допомагати дiти ?

20-30 рокiв пролетят дуже хутко, не вспiете оговкатись, а пенсiя вже буде стукати вам у дверi.

Ви ж писали мені що їзди на роботу на таксі як біла людина!!!!!!!Вам нема смислу щось писати,я вам про одне, а ви про щось своє:confused:

privet_77 22-03-2020 11:53

http://www.vin.gov.ua/images/all-new...Protocol10.pdf

1.6
2.0-2.3
2.1......
з наданням прав та можливостей проводити санітарні огляди речей, багажу, транспортних засобів, дистанційне вимірювання температури громадян (водіїв, пасажирів)
3.3

amoremio 22-03-2020 13:36

народ, де у Вінниці працюють перукарні, бо вже заріс, а коронавірусу ні кінця, ні краю?

artist 22-03-2020 14:17

Цитата:

Повідомлення від amoremio (Повідомлення 3240167)
народ, де у Вінниці працюють перукарні, бо вже заріс, а коронавірусу ні кінця, ні краю?

Ніде,шукайте може на дому хтось стриже,хоча сумніваюсь.

amoremio 22-03-2020 14:26

Цитата:

Повідомлення від artist (Повідомлення 3240172)
Ніде,шукайте може на дому хтось стриже,хоча сумніваюсь.

значить буду запускати косу...

Viacheslav 22-03-2020 15:34

интересно завтра на работу пешком дойду или первый попавшийся патруль полиции\нацгвардии\всу вежливо попросят возвращаться домой ? :|

Dark 22-03-2020 15:45

Цитата:

Повідомлення від Viacheslav (Повідомлення 3240175)
вежливо попросят возвращаться домой ? :|

Не могут, если ты не включен в списки тех, кто подлежит карантину, читай тех, кто недавно был за границей. Если надо - могу скинуть решение ОДА.

Viacheslav 22-03-2020 16:47

Цитата:

Повідомлення від Dark (Повідомлення 3240177)
Не могут, если ты не включен в списки тех, кто подлежит карантину, читай тех, кто недавно был за границей. Если надо - могу скинуть решение ОДА.

читал вчерашнее решение.
там расплывчато написано об ограничении передвижения пешком в пределах населенных пунктов.

Dark 22-03-2020 16:52

Цитата:

Повідомлення від Viacheslav (Повідомлення 3240182)
там расплывчато написано об ограничении передвижения пешком в пределах населенных пунктов.

Да, но ограничение перемещения граждан в населенных пунктах возможно только в условиях ЧП, даже в чрезвычайной ситуации это по законодательству не работает. Другое дело, что, я уверен, мусора класть хотели на законодательство и его соблюдение, поэтому будем посмотреть.

privet_77 23-03-2020 18:43

No comments

https://lb.ua/society/2020/03/23/453...itsinskie.html
__________________________________________________ ______________________

Каждая страна выбирает свой путь (сравните):
https://lb.ua/society/2020/03/23/453..._boyatsya.html
https://lb.ua/world/2020/03/23/45339...ie_lideri.html
__________________________________________________ _______________________

Для топа выше:
".....поэтому будем посмотреть...." - лежа лицом в асфальт много не посмотришь.....

P,S,
Укр.завод производитель респираторов опять поднял отпускную цену (а что, бюджет заплатит)

Indigo 23-03-2020 21:18

Є якісь варіанти з підпільними тренажерними залами чи тільки купляти штангу додому? Пару місяців без тренажерки - це жесть аднако...

Leepshec 23-03-2020 22:27

Цитата:

Повідомлення від Indigo (Повідомлення 3240206)
Є якісь варіанти з підпільними тренажерними залами чи тільки купляти штангу додому? Пару місяців без тренажерки - це жесть аднако...

тоже без зала печально, но вот сейчас не лучшее место для пребывания.
дома можно вполне не давать себе засыхать, но это нужно иметь дисциплину

Viacheslav 24-03-2020 08:24

Стоечки практиковать

Boroda 24-03-2020 11:59

На веле никто не остановит и не проверит

Dark 24-03-2020 12:01

Цитата:

Повідомлення від Boroda (Повідомлення 3240223)
На веле никто не остановит и не проверит

Я помню историю, как бухого товарища натурально разводили на 130 за вождение велосипеда в нетрезвом виде. :d

amoremio 24-03-2020 12:13

Цитата:

Повідомлення від Dark (Повідомлення 3240224)
Я помню историю, как бухого товарища натурально разводили на 130 за вождение велосипеда в нетрезвом виде. :d

якщо він їхав по дорозі? велосипед за ПДР - транспортний засіб

Indigo 24-03-2020 12:29

Leepshec, знаю, возле политеховского стадиона есть штанги на открытом воздухе, но они не очень удобные в использовании. Вдома сложно поддерживать ту же нагрузку без инвентаря. Например, жим и отжимания - это очень разные нагрузки.

Leepshec 24-03-2020 12:40

Цитата:

Повідомлення від Indigo (Повідомлення 3240227)
Leepshec, знаю, возле политеховского стадиона есть штанги на открытом воздухе, но они не очень удобные в использовании. Вдома сложно поддерживать ту же нагрузку без инвентаря. Например, жим и отжимания - это очень разные нагрузки.

так дело в том, что все снаряды грязные. ты ж не будешь антисептиком все мыть.
да и для организма полезно временно сменить нагрузку. Вечный жим это давно пережиток

Indigo 24-03-2020 12:50

Цитата:

Повідомлення від Leepshec (Повідомлення 3240228)
так дело в том, что все снаряды грязные. ты ж не будешь антисептиком все мыть.

По последней информации, коронавирус не так уж устойчив во внешней среде, 1.5 часа на открытом воздухе и ему хана. А под прямым солнцем и ультрафиолетом и того быстрее.
Ну и, не хочу никого здесь обидеть и разгневить, но я расцениваю вероятность заразиться короной в Виннице равной нулю.
Даже в случае заражения, у молодых она переносится, как обычное ГРВИ.

Цитата:

Повідомлення від Leepshec (Повідомлення 3240228)
да и для организма полезно временно сменить нагрузку. Вечный жим это давно пережиток

Ах если б вечный) Не так давно возобновил тренировки, и тут такой облом...

Indigo 24-03-2020 12:57

Если кто в курсе, где сейчас есть обычная скамья со штангой для жима, пишите в личку, в долгу не останусь

Поточний час: 21:02. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025