Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

Nickname 02-06-2009 17:55

Цитата:

Повідомлення від fill_nick (Повідомлення 2419485)
Хто бейбі, а кого розводять як лоха та й він ще тішиться.

Да я в своей жизни особо на власть и не надеюсь, наверное потому и не очень чувствую кто там кого разводит.
Товарищам лентяям не верится что можно чего-то добиться своим собственным трудом. Лучше бухать водку и ждать пока инопланетяне прилетят и спасут вас, или царь батька придет и все разрулит.
А если у кого-то получилось, вдруг, то он сцука, обязательно вор и бесчестный человек, нифига не верится что кто-то может быть умнее и деятельнее тебя.

fill_nick 02-06-2009 18:41

Цитата:

Повідомлення від Nickname (Повідомлення 2419491)
Да я в своей жизни особо на власть и не надеюсь, наверное потому и не очень чувствую кто там кого разводит.
Товарищам лентяям не верится что можно чего-то добиться своим собственным трудом. Лучше бухать водку и ждать пока инопланетяне прилетят и спасут вас, или царь батька придет и все разрулит.
А если у кого-то получилось, вдруг, то он сцука, обязательно вор и бесчестный человек, нифига не верится что кто-то может быть умнее и деятельнее тебя.

Тут я з Вами згоден, всі хотять нічого не робити і щоб гроші лилися рікою. Такого ніде у світі немає, як в країнах СНД... Цей дибільний менталітет вихований совком ще буде десятиліттями тормозити розвиток нашої держави.

www.vintorg.net 02-06-2009 18:51

Цитата:

Повідомлення від fill_nick (Повідомлення 2419488)
Або ще доказ того, що Тимошенко зрадила своїх виборців

http://www.newsru.ua/arch/ukraine/03...moshenkoy.html

Я другому поражаюсь. Нафига регионам это надо? Они что не понимают, что любое соглашение с Тимошенко не стоит даже той бумаги на которой оно написано. Какой смысл заключать с ней какие-то соглашения если все равно кинет.

Согласно предыдущему коалиционному соглашению она должна была уйти в отставку в случае если одна из политсил заявит о выходе из коалиции. НУНС вышел из коалиции с БЮТ еще в сентябре месяце - и где отставка?

В этой ситуации я сочувствую регионам - не понимают с кем связываются.

Profffesor 02-06-2009 20:17

История показывает,что Юля все время выходит сухой из воды,да и Янек не из такого дерьма выбирался,наверняка у него какой нибудь,,запасной вариант,, ,или ,,туз в рукаве,, имеется.Не из тех он,кто на бумагу(договора) надеется.

Nickname 02-06-2009 20:40

По причине возможного союза пречитал программы Партии регионов и БЮТ.

Партия регионов. Программа достаточно аморфная и не четкая, возможно для подстройки ее под любую ситуацию, для маневра. Есть забавные, есть тупые моменты, но в целом ни то, ни се. Программа не зацепила, но и открытого неприятия не вызывает.

БЮТ. Често, я даже не ожидал, но это полный писец! Дело в том, что она ориентирована на самое тупое быдло, самые ленивые низы. Возможно, это просто тактический ход в погоне за электоратом, и реальная программа иная, но если хоть 5% из нее правдивы - гнать эту дуру в три шеи.
Чего только стоят перлы:
- "Ми зупинимо пропаганду жорстокості та моральної розбещеності, зрівняємо статуси закладів духовної та світської освіти. Об’єднаємо зусилля держави, громадянського суспільства і релігійних конфесій у боротьбі проти безпритульності, алкоголізму та наркоманії, СНІДу, проституції та злочинності. Програми з цих проблем будуть підтримуватися коштами бюджету." (Сразу видно к какой категории населения обращение - тупому быдлу невдомек, что "коштами бюджету" - это за счет работающего населения. Про сам идиотизм этих программ я уже молчу.)
- "Ми скасуємо судове мито для громадян та зробимо дієвим інститут надання безкоштовних адвокатських послуг для тих, хто їх потребує."
- "Людина прагне достойної заробітної плати, щоб при наявності роботи вистачало для гідного життя. Тільки однієї заробітної плати ніколи на все не вистачить. Ми змінимо підхід до справи та замість заробітної плати будемо справедливо формувати доход людини.
Доход людини, яка є найманим працівником, мусить складатися з трьох частин: а) гідної заробітної плати; б) частини прибутку підприємства, яка мусить належати найманому працівнику, та в) частини прибутку, нарахованого на дрібні акції ."
- "Це раз і назавжди зніме класовий поділ людства на господарів життя та наймитів. І кожну працюючу, або володіючу дрібними акціями людину зробить підприємцем, розкривши їй обрій свободи в забезпеченні свого матеріального життя."
(Это больничка........)
- "Ми створимо на законодавчому рівні систему мотивацій для банків, частково або повністю звільнивши банки від податків в залежності від обсягу наданих початківцям кредитів та візьмемо частину ризиків від надання „стартових” кредитів на державу."
- "Ми створимо податкову систему, в якій підприємство або людина будуть сплачувати податки без будь-якого насилля. Такий податок буде закладений у ціні товару або послуги і буде зніматися автоматично непомітно для платника в момент купівлі."
- "Подолаємо свідомо створену несправедливість, яка полягає у фактичній нерівності дітей від народження, що обумовлена різним рівнем заможності родин.
Від народження та до завершення освіти для усіх закладів освіти незалежно від форми власності мусить бути встановлена єдина вартість послуг по вихованню та освіті дітей і далі від рівня заможності родини ці послуги оплачує або родина, або держава та родина разом, або тільки держава, якщо родина не в змозі, або дитина є сиротою."
- "Для малозабезпечених медична страховка має купуватися частково або повністю за державний кошт. Для працюючих таку страховку на рік буде купувати підприємство."
- "Ми піднімемо стипендії до рівня прожиткового мінімуму. Зробимо допомогу родинам, де є діти або дорослі інваліди не менше двох тисяч гривень на місяць."

Да ведь Тимошенко - социалист!
И не слова, за чей счет будут реализовать эти шаги (и так понятно за чей), какие катастрофические последстия понесет за собой это соц расточительство, ни слова, каким образом построить у себя европу, просто набор красивых фраз, приятных слуху недалеких серых масс.
Мда...

fill_nick 02-06-2009 21:57

Вкладень: 1
Цитата:

Повідомлення від Nickname (Повідомлення 2419520)
Да ведь Тимошенко - социалист!
И не слова, за чей счет будут реализовать эти шаги (и так понятно за чей), какие катастрофические последстия понесет за собой это соц расточительство, ни слова, каким образом построить у себя европу, просто набор красивых фраз, приятных слуху недалеких серых масс.
Мда...

Не соціаліст, а популіст! Це зовсім різні речі :) І не просто популіст, а з гнилою душею, яка готова в будь який момент здати (продати) Україну заради вигоди у владі.

Нижче дуже доречне фото

www.vintorg.net 02-06-2009 23:13

12.05.2009 13:35 _ Тарас Возняк

Лисичка-сестричка та вовчики-братики. Українська народна казка для дітей і для людей

http://blogs.pravda.com.ua/authors/v...4a0950db60dc0/

Жив ото собі дід та баба. Дід Павло, Павло Іванович, а бабу на ймення люде й не пам'ятають. І був він гороський чи обласний голова. А мо' й вище. Таки вище...

Ото якось дід каже бабі:

- Ти, бабо, печи пироги, а я запряжу сани, поїду по рибу. Собі наловлю та начальству підкину. Бо ж рости ж мені тра... А без того, щоб на гору подать, не мона...
Поїхав. Наглушив риби повен віз. Їде додому, аж глип: лисичка згорнулася кубельцем та лежить собі на дорозі.

Звали лисичку, звісно, Юля.

Дід зліз із воза, підійшов, а Юлька не ворухнеться, лежить, наче нежива. Ну прямо -"Берите меня, я вся ваша".

"От добра знахідка! Буде моїй старій комір на шубу", – подумав дід Павлуша. Взяв Юльку на воза, а сам пішов попереду. Бо ж звісно – голова!

Юлька ж вибрала хвилинку та й почала викидати з воза рибку за рибкою. Всю рибу повикидала, а тоді й сама зіскочила з воза і нишком втекла.

Приїхав Павло Іванович додому й кличе бабу:

- Диви, стара, який гарний комір привіз тобі на шубу! Підійшла баба до воза, глядь: А там ні коміра, ані риби!

А тут судові виконавці з понятими. Мовляв за розкрадання... Коротше – пішло-поїхало. Кинувся в біга – так зловили. Аж неприємно згадувать.

А Юлька тим часом зібрала на дорозі всю рибу, сіла, вся від Louis Vuitton, та й їсть.

Аж підходить до неї вовчик-братик. На ймення Вітя. Вітя Андрійович...Пристойний такий. До сміху:

- Добридень, кумонько, хліб та сіль! – інтелігенствує.

- Я їм свій, а ти подалі стій.

- Чи не даш рибки?

- Сам лови.

- Та я ж не вмію.

- То давай навчу. Тільки ж рибку – навпіл. "В каоліції, в одній команді, так сказать". Ти, Вітя, піди на річку, опусти хвіст в ополонку, сиди та й приказуй: "Ловися, рибко, і велика, і мала; ловися, рибко, і велика, і мала!". От риба сама на хвіст і поначіпляється. Як довше посидиш, так більше й наловиш.

Пішов вовк до річки, опустив хвіст в ополонку, сидить і приказує:

- Ловись, рибко, все велика та велика! Ловись, рибко, все велика та велика!

А Юльця ходить довкола Вітька і приказує:

- Сяйте, сяйте, зірки на небі! Мерзни, мерзни, вовчий хвіст!

Сидів Андрійович цілу ніч біля ополонки. А може й не ніч, а й більше. От хвіст і примерз до льоду. Схотів підвестися – не може. Голосів в коаліції бракує. Люде підкрадають де можуть. Час злетів. Тай воріженьки не дрімають. "Ого, скільки риби наловилося, – думає, – аж витягти важко!"

Тим часом почало розвиднятися. Ідуть люде з відрами по воду. Побачили Вітьку – а далі ясно... Бо ж злі – саме перший раз москалі газ перекрили – холодно...

Вітьок туди-сюди, не може хвоста витягти! Задовго сидів на морозному льоду. Рвався, рвався, півхвоста відірвав... А тут рейтинги, каденція, коаліція...

А лисичка тим часом забралася в порожню хату, бо ж хазяїв катма, наїлася тіста з макітри, голову собі тістом вимазала, вибігла на дорогу, впала та й лежить, стогне.

Аж тут назустріч другий Вітьок – братан Андрійовича. Хоча не любляться – страх. Вітьок Фйодорович. Сіроманець простий і без вимахонів. Горщиків не збирає. Голою дупою на льоду не висиджує. Промишляє по-чесному. Трудяга. Тут барана підріже, там телицю задре. Териконами гонить, а на шапку й не стача. Благо, що хоч барани не переводяться:

- Хоч я Андреїча й не люблю, та й мені за вовчий рід обидно, що ти так навчила мого братана рибу ловити? Через тебе йому всі боки обламали, хвіст обірвали... Ти ж і мене так здурити готова.

А Юля:

- Ой, Вітя! Через мене? Самому думати тра... В нього хвіст обірвали, зате голова ціла, а мені голову розбили, бачиш – аж мозок тече, насилу плентаюсь. Ціле літо він мене за той хвіст гноїв. А як з прем'єрів виганяв! Позорив солідну жінку.

- Ай справді, не одну тебе гноїв – от і мене пробував притягнути за якихось там нещасних баранів. На розтерзання тому ж стаду баранів виставив. Я ледве кігті не зірвав – так виривався. З президентством опозорив. З прем'єрів в чотири вирви випер. А я шо – я вовк. Мені положено. – каже їй Фйодорович. – Бідна ти, Юлько, нещасна, сідай на мене, я тебе підвезу! Шахтер девчонку не обидит!

- Але давай якось конфеденційно, щоб Андрійович не пліткував, що ми з тобою плутаємося, бо ж я жещина солідна. Тай що люди скажуть – знову ж – у мене дуже вже нацстурбований електорат – баранів за людей вважає.

Всілася Юльця на Фйодоровича. Він її й повіз. Тайно, так сказати, підтримав. А та помуркує. Тихесенько:

- Битий небитого везе, битий небитого везе!

- Що ти, кумонько, співаєш? – питає вовк.

- А я, Фйодорович, отаке співаю: "Битий битого везе!" – бо ж нас обох Андрійович зобижа. В нього каденція й так гаплик. От поділимо всю рибку на двох. По-чесному. Ти ж мене знаєш. Я не підведу.

А сама знову нишком заводить:

- Битий небитого везе, битий небитого везе!

Аж жаль вовчиків. Тай діда... Той вже навіть сів. Хоч може йому й повезло – за кордоном все ж і у теплі...

www.vintorg.net 03-06-2009 13:33

Обком, сцуко жжот :lol:

ГОРЬКО!

Ну вот и все, ты замужем теперь

http://obkom.net.ua/articles/2009-06/02.1809.shtml

Политическая «свадьба» Виктора Януковича и Юлии Тимошенко, которая должна состояться в ближайшее время, – это, конечно, типичный брак по расчету. Как там насчет «стерпится – слюбится», пока непонятно. Но не зря же на родине жениха говорят, что милую и на козле не объедешь.

«Обком» решил представить себе, как будет выглядеть этот обряд «слияния двух сердец», и слезы навернулись на глаза…

...

Через разблокированную Витькой дверь в президиум величественно входит напомаженный церемониймейстер Владимир Литвин. Его прическа тщательно уложена дорогим лаком для волос.

ЛИТВИН (занимая место за трибуной): Люди добрі, що ж ми робимо?! Це ж узурпація державної влади двома кланами. Нас же до Європи не візьмуть.

ТИМОШЕНКО (устало): Владимир Михайлович, не отвлекайтесь.

ЛИТВИН (смущенно улыбаясь): Та то я так, машинально… Ну что, приступим к церемонии бракосочетания?

ЯНУКОВИЧ: Давай уже быстрее, пока я не передумал. (Кокетливо заглядывает в глаза невесты).

ЛИТВИН (торжественно): Виктор Янукович! Согласен ли ты обеспечить мне бессменный пост спикера Верховной Рады Украины на срок минимум до 2015 года?

ЯНУКОВИЧ (громко): Да!

ЛИТВИН: Юлия Тимошенко! Согласна ли ты обеспечить мне бессменный пост спикера Верховной Рады Украины на срок минимум до 2015 года?

ТИМОШЕНКО: Да!

ЛИТВИН: Что ж, тогда, если ни у кого нет возражений, я объявляю вас мужем и женой…

ЮЩЕНКО (из глубины зала): У меня есть возражения!

ЛИТВИН (раздраженно): Охрана, уберите посторонних.

Друзья со стороны жениха вежливо выпроваживают Ющенко в соседний зал. Слышны ругательства и звон разбитой посуды, но их быстро заглушает марш Мендельсона, который исполняет на рояле специально приглашенный композитор и исполнитель Игорь Крутой.

ЛИТВИН: Попрошу молодых и свидетелей расписаться в брачном контракте.

Супруги визируют толстый договор об изменениях в Конституцию. Со стороны жениха документ подписывает Анна Герман, от невесты – Андрей Портнов (с оговорками).

ЛИТВИН: А теперь, дорогие Юлия и Виктор, подойдите к своим духовным родителям и, получив благословение, трижды поклонитесь им в пояс, как то заведено по древнему народному обычаю.

Тимошенко с Януковичем, взявшись за руки, подходят к Виктору Медведчуку и Константину Затулину и склоняют перед ними головы. Происходит таинство благословения (МП). Затулин дарит молодым икону с изображением Владимира Путина, те поочередно прикладываются к ней губами. Олигархи с балкона осыпают супругов деньгами, а также конфетами «Суперконтик» и «Рошен».

ЛИТВИН: Ну что ж, гости дорогие, прошу пройти в соседний зал и хорошенько отпраздновать знаменательное событие!

В банкетном зале молодоженов встречает полевой тамада Юрий Луценко с неизменным бокалом пива в руке. Он трезв, но весел бесконечно.

ЛУЦЕНКО: Проходите, проходите, милые друзья! (Лезет к Януковичу с пьяными поцелуями, но тот незаметно бьет его по почкам, и тамада падает).

ЛУЦЕНКО (вскакивая на ноги): Don’t touch me! Don’t touch me, шпана! Мои права здесь начались осенью 2004 года!

ТИМОШЕНКО (холодно): За базаром следи, мусорок. Ты не на Майдане.

www.vintorg.net 04-06-2009 15:13

Сейчас опять буду хаять Россию. Фанатам Путиномедведева лучше не читать :)
Цитата:

Україна – не Росія. Сподіваюсь.

http://blogs.pravda.com.ua/authors/c...4a2783f2c280a/

Інформаційна кампанія, яка розгорнулась для роз'яснення нам, неписьменним, що "ширка – це наше все", дивує своєю винахідливістю і креативністю. Особливо радують історично-географічні аналогії. Он, політ думки Віктора Уколова потривожив прах Мазепи і Кочубея, а відомий "євроінтегратор" Дмитро Табачник ставить в приклад Німеччину та Бельгію. Мовляв, не обирають там люди собі президента та монарха – і нічого живуть собі якось.

І непогано живуть. Я теж так хочу. Але при цьому шановний депутат-професор забув сказати, що сценарій української коаліції писався не під диктовку Ангели Меркель і не під дзюркотіння води брюсельского "пісяющого мальчіка". Новий проект української Конституції надиктовував металевий та уривчастий голос "чекіста" під переливчастий дзвін курантів.

У зв'язку з цим дозволю собі також невеликі історично-географічні вправи.

Росія. 1999 рік. Виборча камапнія до Державної Думи 3 скликання. Дві найбільші політичні сили лужковсько-примаковське "Отєчєство – Вся Расія" та прокремлівський "Мєдвєдь" ("Єдінство") ведуть війну на взаємне знищення. Градус протистояння зашкалює – задіяні величезні фінансові та медійні ресурси, щодня відкриваються валізи з компроматом. Лужкова і Примакова безпардонно "мочить" канал Березовського ОРТ, а кремлівську адміністрацію та "Єдінство" інтелегентно "опускає" канал Гусинського НТВ.

Проходить кілька місяців і вже в Державній Думі дві найбільші політичні сили спільно голосують за путніського прем'єра Касьянова та затверджуть мелодію гімну СРСР офіційним гімном Російської Федерації. Через два роки колись непримиренні вороги об'єднуються в мегапартію "Єдіная Росія".

Мер Москви Юрій Лужков заявив тоді, що об'єднання створюється заради "созіданія, протів рєволюций і каталізмов" та буде представляти "інтєрєси большинтсва насєлєнія страни". Тобто, все в ім'я "стабільності і процвітання".

І нарешті в Росію приходить "стабільність". Березовський опиняється в Лондоні, а Гусинський транзитом через "Бутирку" – в Ізраїлі. Ходорковському пощастило менше.

...

Автору 5 баллов!

Аналогия очень жизненная. Никакой Бельгией тут уж точно не пахнет.

Одна надежда на западенцев, так как там то рейтинг БЮТ уж точно упадет до нуля (с нынешних 8%). А кто взамен? Вот главный вопрос. Наша Украина уже в руинах, Фронт Яценюка еще в яслях. Ну не Тягнибок же?

www.vintorg.net 04-06-2009 18:23

На Зеркале Недели уже есть ПРиБЮТнутый проект Конституции:
http://www.zn.ua/1000/1550/66332/

На стр. 22-23 описана процедура "избрания" президента в парламенте.

Поточний час: 23:27. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025