Вінницький форум

Вінницький форум (https://forum.vn.ua//index.php)
-   Загальний (https://forum.vn.ua//forumdisplay.php?f=7)
-   -   Политическая жизнь в Украине (https://forum.vn.ua//showthread.php?t=14271)

bus-travel.com.ua 17-12-2013 18:19

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2966563)
Еще о геях таможенного союза :)

А чего к Царёву то доебались))
Я просто спросил кто те дядьки на фото..рабы ли они...а вы к Царёву доебались%\
Вон Руслана с Беркутом фото выставила...так шо она майдан пиздила?

turs 17-12-2013 18:31

ВО “Свобода” продовжує розколювати Майдан. Є постраждалі
Дата публікації 13.12.2013 | Автор press
12 грудня у КМДА групою представників “Свободи” у складі близько 30 осіб в масках, якими керував народний депутат від ВО “Свобода” Едуард Леонов, було здійснено силове захоплення одного з приміщень КМДА, за яке відповідали представники громадянського руху “Спільна Справа”.

Нападники використовували кийки, кастети та вогнегасники внаслідок чого нечисленні активісти “Спільної Справи”, що знаходились у приміщенні, більшість з яких складали жінки, що працюють на одному з харчоблоків, отримали численні забої та травми. Активістка Антоніна Кравченко зараз перебуває в реанімації Олександрівської лікарні в передінфарктному стані.

Напередодні також відбулося зіткнення загону самооборони “Спільної Справи” з групою представників “Свободи”, які намагалися силою видавити активістів руху з приміщення КМДА, обвинувачуючи в дезертирстві під час штурму КМДА “Беркутом”, що є абсолютною брехнею і спростовується численними журналістами та безпосередніми учасниками подій.

10 грудня народний депутат від ВО “Свобода”, віце-спікер парламенту Руслан Кошулинський за підтримки групи осіб власноручно викрав скриньку для добровільних пожертв, які “Спільна Справа” збирала на діяльність організації та виготовлення агітматеріалів для Майдану.

Громадянський рух “Спільна Справа”, який є одним з організаторів Євромайдану і бере участь в акції з першого дня, переконаний: безперервні провокації з боку ВО “Свобода” та напади на активістів “Спільної Справи”, які тривають понад тиждень, є цілеспрямованою кампанією, скерованою на розколювання патріотичних сил, посіяння ворожнечі та міжусобиць, що повністю вкладається у сценарій влади по нівелюванню всього протесту.

“Спільна Справа” звертається до Комітету національного спротиву з вимогою негайно вжити заходів до припинення насильства та провокацій з боку ВО “Свобода” та дати таким діям належну політичну оцінку.

Прес-служба громадянського руху “Спільна Справа”

www.vintorg.net 17-12-2013 18:32

Цитата:

Повідомлення від bus-travel.com.ua (Повідомлення 2966567)

Не поверишь, но это чистое совпадение. Я вообще твою фотку с дядьками уже после увидел.

Но вот эти его сюси-пуси сладеньким голоском на видео впечатляют. Ах, спасибо вам, что позволили увидеть вблизи Владимира Владимировича, бла-бла-бла, как он разговаривает, как он жестикулирует, я получил огромное удовольствие. И эти люди еще называют Европу гейропой?! :d

telltale 17-12-2013 18:34

Цитата:

Повідомлення від bus-travel.com.ua (Повідомлення 2966567)
Вон Руслана с Беркутом фото выставила...так шо она майдан пиздила?

Я бы написал что они не рабы.
Но и писать что они свободные люди тоже не могу.

Эти люди завязаны на землю которую им дает\даст власть.

bus-travel.com.ua 17-12-2013 18:44

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2966570)
Не поверишь, но это чистое совпадение. Я вообще твою фотку с дядьками уже после увидел.

Но вот эти его сюси-пуси сладеньким голоском на видео впечатляют. Ах, спасибо вам, что позволили увидеть вблизи Владимира Владимировича, бла-бла-бла, как он разговаривает, как он жестикулирует, я получил огромное удовольствие. И эти люди еще называют Европу гейропой?! :d

Ты думаешь что между ними что то было?
Говорят шо путин целует мальчиков в животик:yes:
А в последнее время предпочитает Кабаеву:), так шо где правда не знаю:confused:
Говорят на евромайдан с поддержкой приезжали реальные пидарасы...врут?

Snap 17-12-2013 19:00

Павел Шеремет @pavelsheremet

Новый министр иностранных дел Германии Шайнмаер сообщил, что несколько минут назад умер Михаил Горбачев.
Retweeted by Українська правда

www.vintorg.net 17-12-2013 19:04

Цитата:

Повідомлення від Snap (Повідомлення 2966581)
Павел Шеремет @pavelsheremet

Новый министр иностранных дел Германии Шайнмаер сообщил, что несколько минут назад умер Михаил Горбачев.
Retweeted by Українська правда

Жаль Сергеича, если правда :(

bus-travel.com.ua 17-12-2013 19:15

Цитата:

Повідомлення від www.vintorg.net (Повідомлення 2966584)
Жаль Сергеича, если правда :(

жаль что лига инфо тоже в блудняк попадает...но здесь важнее http://www.youtube.com/watch?v=Ib84w-hjpjM

$n@ke 17-12-2013 19:53

Цитата:

Повідомлення від telltale (Повідомлення 2966509)
:rolleyes:

Странно, даже наши политики при власти осудили действия беркута.
Дела завели.

А в РФ хотят улицу назвать в честь "Подвига" Беркута.
Офигеть подвиг.

Я бы понял ВВшникам которых на Банковой подставили.
Они выполняли приказ и стояли.:yes:

звучит как утра
Цитата:

Повідомлення від telltale (Повідомлення 2966550)
На русский язык переводится как - шобы банки не лопались НацБанк будет давать им денег "без ограниченй".

а пруфы есть? если да - совсем пичалько

turs 17-12-2013 19:57

Поточний час: 03:31. Часовий пояс GMT +3.

Copyright ©2000 - 2025