![]() |
|
Януческу думает это ему поможет :)
На Банковій будують "бункер" http://www.theinsider.com.ua/politics/52c2d171175a6/ http://1-ps.googleusercontent.com/x/...eQbs9_nAP.webp |
На время празднования НГ политическая тема закрыта?)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
А кто знает наизусть весь гимн?
А не только первый куплет. Ще не вмерла України і слава, і воля, Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля. Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці. Душу й тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. Станем, браття, в бій кривавий, від Сяну до Дону, В ріднім краю панувати не дамо нікому, Чорне море ще всміхнеться, дід-Дніпро зрадіє, Ще у нашій Україні — доленька наспіє. Душу, тіло ми положим за нашу свободу, І покажем, що ми, браття, козацького роду. А завзяття, праця щира свого ще докаже, Ще ся волі в Україні піснь гучна розляже, За Карпати відіб'ється, згомонить степами, України слава стане поміж ворогами. Душу й тіло ми положим за нашу свободу І покажем, що ми, браття, козацького роду. |
Denys Bigus
Скажу грубо, но искренне. У меня, камраден, эстетический диссонанс. Вот смотрю я на свободовский марш. Шеувствие в лучших совковых традициях. Но с "комуняку на гиляку", "смерть ворогам", "жиды атакуэ". И когда я на это смотрю, мне сразу хочется нацепить красную звезду и звезду Давида одновременно. С другой стороны, когда я вижу рожи, собирающиеся под конвоем десятников на антифашистские митинги, то хочеться взяти штурмгевера до рук та набити профіль Бандери на грудях. Но тут я вижу факельный марш за Бандеру и вот моментально рука тянется к звездам. Ну вы поняли. Так вот у меня вопрос. И к тем, и к тем, и к мирозданию в общем. Откуда вы все беретесь? И, блядь, за что вы стране моей ниспосланы? И где тот дуст, который... Ох, нельзя мне о политичке. И без политички невмоготу, ггг. :good: |
Цитата:
влучно. |
Цитата:
Но в общем, ничего удивительного)) |
Цитата:
|
Поточний час: 19:03. Часовий пояс GMT +3. |
|
Copyright ©2000 - 2025