sunwheel |
13-01-2014 11:49 |
Цитата:
Повідомлення від turs
(Повідомлення 2976796)
извините меня пжалста, а можно мне пример когда не при Яныке можно было за зарплату себе такое позволить в неньке?
|
ну, папередников я теж в гробу видал, та й оскільки робота у мене була інша, відповідь буде не об"єктивною.
але особисто я за часів Юща заробляв в 2-3 рази більше, та відповідно був налаштований в перспективі брати молодіжний кредит на житло, а от на машини поглядав достатньо реально :confused:
зараз окрім того, що я подорослішав, і переглянув ставлення до кредитів взагалі, то я собі виплати кредиту дозволити не можу, навіть якщо і захочу :yes:
та й витратив поступово бабло назбиране наприклад на авто, тому що не вистачає, ну і ще тому що вона для мене досі не суперважлива для мене.
так що зараз шукаю потрохи іншу роботу :)
але взагалі твоє питання недоречне, тобі б наприклад довелось на нього сказати, що за часів Кучми та Ющенка тебе через вік батьки утримували і було ніштяк, а хтось як старші форумчани давно влаштували власну справу, і хоча з перемінним успіхом в різні роки, але все ж-таки влаштувались і житті, в кожного своя історія.
але в загальному наприклад за помаранчових все було стабільшіне та спокійніше і доходи у перерахунку на потреби людини буди більше, мене дивує те, що ти не погоджуєшся.
|